Kendimden 4,5 yaş küçük koca ve aklıma takılanlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ikinizde kucuksunuz bence.. ama olan olmus.. eskiden benim icin tabuydu 4-5 yas.. yani simdi bekar olsaydim ve karsima anlastigim 33-34 yasinda biri ciksaydi evlenirdim. Yani yas gectikce cember daralir zaten.. ama hersey mukemmel ilerliyor gibi anlatiyorsun ve sadece yas farkindan soz ediyorsun.. bence gereksiz, zaten olan olmus

Kader ortağı olmuşsunuz, birbirinize sahip çıkın. Normalde akraba evliliğine karşıyım ama sizin duruma istisna olarak bakabilirim. Yaş farkı çok da önemli değil kendine bakarsın genç kalırsın, 5 yaş problem değil bizim buralarda kadın eşinden büyük olursa zengin olurlarmış derler :) gönlünüzde zengin olsun, ilerde o 30 olunca sen 35 olursun kafa yapılarınız birse zaten uyum daha da artar.

Aile şirketi, çocuklarının olmayacağını bilen iki kuzen, 18 yaşında damat... İzlediği dizilerin, filmlerin etksinde kalmış gibi geldi bana da.

Onu geçtim, bizim harika! kültürümüzde, bir erkegin çoçuk konusunda sikinti yaşayacağini öyle herkese anlatilmaz. Hatta hiç kimseye anlatilmaz.

Onuda geçtim, 16 yaşinda testis kanseri olmak neredeyse imkansiz.

Konu sahibi hangi test ile çocuk sahibi olmayacağini ögreniyor? Ki bu ülkede çoğu kadin ancak evlendiklerinde bir jinekologa gidiyor. Hatta çoğu o zaman bile gitmeyip, ancak hamile kalinca gidiyor.

Yani konu hiç inandirici değil.

Yazım dili de ben fake bir konuyum diye bağırıyor zaten. O kocaman yüreğine hayran olmalar, içinde zerre kötülük barındırmamalar falan.

Valla biz doğuluyuz; bizde amca oğlu kardeş gibi görünür. Böyle birşeye 1 kere babalar müsade etmez. Çok ilginç şaşırdım açıkcası.
aranızda ki yaş farkı da evlenmişsiniz artık zaten neyi sorguluyorsunuz.

Yazım dili de ben fake bir konuyum diye bağırıyor zaten. O kocaman yüreğine hayran olmalar, içinde zerre kötülük barındırmamalar falan.

3-4 sefer sevişmek, fena değil daha yeni testis kanseri geçirmiş biri olarak!

Ve ne güzel, liseli genç, şirketin başina geçmiş. Holding zaar, baksana maddi sikinti yokmuş.

Kaynanada hazir ortada yok. Adam önce kanser olup, sonra annesini kaybediyor ve ardindan evleniyor. Kafayi yemesi gerekirken "kocaman yüreği oluyor"

hi cinim hiiii

Evlenmişsiniz zaten artık. Gerisini zaman gösterir. Belki çok mutlu olursunuz ya da belki mutsuz... Bu iki ihtimal de siz ve diğer tüm çiftler için geçerli. Allah mesut etsin.

ondan önce büyük sorun akraba evliligi. olan olmus yapcak bisi yok. bosanmayi düsünmüyorsun sanirim. 18 yasinda kardesim aklima geldi. o daha cocuk ya. kucagina al sev

Kanserden hiç etkilenmediyse performansı bebenin. Daha ergenliğe girdiği anda kanser olmuş ama cinsel hayatı hiç sekteye uğramamış ne güzel dünya.

Ve her fake konu gibi konu var, konu sahibi ortada yok. Okul yarım gündü, öğretmenler toplantısı falan vardı heralde. Kızlar şimdi bilgisayar karşısında topkekle kola keyfi yapıyorlar.

Ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi.yaş farkı da çok değil.ayrıca kadın erkekten önce çöker lafına ben katılmıyorum,erkekler maalesef daha bakımsız.etrafımda gördüğüm,bu vardır 30/35 yaşında dediğim adamlar en fazla yirmili yaşlarının sonunda oluyor.ne güzel mutluluğu yakalamışsınız takmayın boş şeyleri kafanıza.

Ağzına sağlık ya. Ben de bunu yazan var mı diye bakıyordum. "İnfertilite hastalığı" konunun nasıl anlaşılacağını gösterdi.

Ağzına sağlık ya. Ben de bunu yazan var mı diye bakıyordum. "İnfertilite hastalığı" konunun nasıl anlaşılacağını gösterdi.

İnfertilite hastalığı çok güzel bir tabir olmuş zaten. Nerden duyduysa artık.

Bu arada biraz göz gezdirdim, testis kanseri vakalarında %98 oranında üremeye zarar gelmiyormuş. Zarar gelecek durumlarda da önce spermler toplanıp donduruluyor sonra ameliyat yapılıyormuş. Ergen kuşlarımız yeterince araştırmamış.

Ya bazı konular oluyor, ülkede öyle acayip hikayeler filan var ki, bu da olabilir diye ciddiye alıp yorum yapıyor insan. Ama sonradan ayrıntılara dikkat edince şu konuda kendimi bir sazan gibi hissetmedim değil.

Bu tür bir evliliğin güzel taraflarını görüp, konu sahibine moral veren arkadaşlar, hepinize selamlar. Gezegeninizin toz pembe topraklarından azıcık bana da yollayın Allah rızası için.

Benim babannem dedemden 10 yas büyük 4 çocukları olmuş. herkes yaslı Kadınla evleniyorsun o kadar genç kız varken Demiş ama aldırış etmemişler. Gayette mutlular hala daha. Gelecekte o mu olur bu mu olur diye tasa etmeyin.
Yaslarınız çok genç daha ama evlenmişsiniz. Artık bundan Sonrasını düşünmeyin. Mutlu olmaya bakın.

Akraba evliliğine karşıyım. Akrabayıda geçtim, 18 yaş daha çocuk ya.. ne biliyim karakteri bile oturmamıştır. Hiç birşey yaşamamış, gezip tozmamış... inşallah olmaz ama ileride problem çıkma ihtimali olur gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…