- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi NisaNur-06
-
Kader ortağı olmuşsunuz, birbirinize sahip çıkın. Normalde akraba evliliğine karşıyım ama sizin duruma istisna olarak bakabilirim. Yaş farkı çok da önemli değil kendine bakarsın genç kalırsın, 5 yaş problem değil bizim buralarda kadın eşinden büyük olursa zengin olurlarmış derler :) gönlünüzde zengin olsun, ilerde o 30 olunca sen 35 olursun kafa yapılarınız birse zaten uyum daha da artar.Herkese merhabalar. İşin açığı biraz içimi dökmek istedim, uzun olacak.
Ben 23 yaşındayım. İnterfilite hastalığımdan dolayı çocuğumun olmayacağı söylenmişti uzun seneler önceki bir kontrolde. O yüzden hiç evlenmeyi düşünmedim. Hiç sevgilim de olmadı, fazla kırılgan olduğum için.
Bir de amcamın oğlu vardı. Babamlar iki kardeş, aile şirketi var ikisin orta ölçekli. Amcamın da tek çocuğu var, 18,5 yaşında. O da yaşadığı testis kanserinden dolayı çocuk sahibi olamayacağı söylenmişti. O da evlenmeyi düşünmüyorum diyordu, sevgilisi olmamıştı. Normal kız arkadaşı bile yoktu çekinden birisi zaten.
Neyse, liseden sonra okumak istemedi. Zaten maddi problem yok, şirkete düşündüler babamla amcam. Ve amcam, ikimizin evlenmesi için bana söylemişti. O da bana fikrimi sordu, ben aradaki yaş farkından önce soğuk baktım. O ise, olursa sadece Nisa olsun demişti.
Annem de babamda çok sever, onlar da isteyince ben de kabul ettim. Evlendik 5 ay kadar önce. Düğün yapmadık. Resmi nikahımızı kıydık üç beş tanıdıkla beraber.
Beni eleştirenler oldu işte daha çocuk, arada kaç yaş var vs. diye.
Beni en çok bu karara iten şey, o içindeki kocaman merhameti. Bir gram kötülük görmedim kimseye. Tek kötü söz konuşmaz mı kimse hakkında. İnsan hayvan herkese yardım etmeye çalışır. Ha dışı da güzel mi, güzel dürüst olmak gerekirse. Ama karakteri, yaşından kat kat olgunluğu. Yanındakine sahip çıkması vs. işte. Zaten ortaokul sonuncu sınıfta annesi de vefaat etmişti. Amcam biraz da o yüzden acele etti işte, çok içine kapandı o günden sonra.
Maddi konudan sıkıntı yok. İşi zaten aile şirketimizde.
Anlaşma konusunda sıkıntı yok, zaten ikimiz de kimseyi kıran insanlar değiliz.
Cinsel konuda sıkıntımız yok, ayıptır söylemesi haftada 3 - 4 kez filan birlikteliğimiz oluyor.
Ama yaş farkı takılıyor işte kafama. İleride sorun olur mu diye. Fikirleri görüşleri değişir mi diye. İyi tanıyorum onu, yüzünün ifadesinden bile anlarım üzgün mü yorgun mu hasta mı. Ama ilerisi kafamı karıştırıyor. Bir de etrafın tepkisi.
Belki burdan da tepki gösterenler olabilir ama, sonuçta aile rızaları ve kişisel rızalarla, resmi olarak evlendik ben bir ayıp göremiyorum. Ve dediğim gibi, yalnızlık zor. Ve onu çok iyi tanıdığım için, o güzel yüreğinden ötürü böyle bir karar almıştım. Şu an için sorun yok ama işte ilerisi..
Aile şirketi, çocuklarının olmayacağını bilen iki kuzen, 18 yaşında damat... İzlediği dizilerin, filmlerin etksinde kalmış gibi geldi bana da.
Onu geçtim, bizim harika! kültürümüzde, bir erkegin çoçuk konusunda sikinti yaşayacağini öyle herkese anlatilmaz. Hatta hiç kimseye anlatilmaz.
Onuda geçtim, 16 yaşinda testis kanseri olmak neredeyse imkansiz.
Konu sahibi hangi test ile çocuk sahibi olmayacağini ögreniyor? Ki bu ülkede çoğu kadin ancak evlendiklerinde bir jinekologa gidiyor. Hatta çoğu o zaman bile gitmeyip, ancak hamile kalinca gidiyor.
Yani konu hiç inandirici değil.
Yazım dili de ben fake bir konuyum diye bağırıyor zaten. O kocaman yüreğine hayran olmalar, içinde zerre kötülük barındırmamalar falan.
3-4 sefer sevişmek, fena değil daha yeni testis kanseri geçirmiş biri olarak!
Ve ne güzel, liseli genç, şirketin başina geçmiş. Holding zaar, baksana maddi sikinti yokmuş.
Kaynanada hazir ortada yok. Adam önce kanser olup, sonra annesini kaybediyor ve ardindan evleniyor. Kafayi yemesi gerekirken "kocaman yüreği oluyor"
hi cinim hiiii
Herkese merhabalar. İşin açığı biraz içimi dökmek istedim, uzun olacak.
Ben 23 yaşındayım. İnterfilite hastalığımdan dolayı çocuğumun olmayacağı söylenmişti uzun seneler önceki bir kontrolde. O yüzden hiç evlenmeyi düşünmedim. Hiç sevgilim de olmadı, fazla kırılgan olduğum için.
Bir de amcamın oğlu vardı. Babamlar iki kardeş, aile şirketi var ikisin orta ölçekli. Amcamın da tek çocuğu var, 18,5 yaşında. O da yaşadığı testis kanserinden dolayı çocuk sahibi olamayacağı söylenmişti. O da evlenmeyi düşünmüyorum diyordu, sevgilisi olmamıştı. Normal kız arkadaşı bile yoktu çekinden birisi zaten.
Neyse, liseden sonra okumak istemedi. Zaten maddi problem yok, şirkete düşündüler babamla amcam. Ve amcam, ikimizin evlenmesi için bana söylemişti. O da bana fikrimi sordu, ben aradaki yaş farkından önce soğuk baktım. O ise, olursa sadece Nisa olsun demişti.
Annem de babamda çok sever, onlar da isteyince ben de kabul ettim. Evlendik 5 ay kadar önce. Düğün yapmadık. Resmi nikahımızı kıydık üç beş tanıdıkla beraber.
Beni eleştirenler oldu işte daha çocuk, arada kaç yaş var vs. diye.
Beni en çok bu karara iten şey, o içindeki kocaman merhameti. Bir gram kötülük görmedim kimseye. Tek kötü söz konuşmaz mı kimse hakkında. İnsan hayvan herkese yardım etmeye çalışır. Ha dışı da güzel mi, güzel dürüst olmak gerekirse. Ama karakteri, yaşından kat kat olgunluğu. Yanındakine sahip çıkması vs. işte. Zaten ortaokul sonuncu sınıfta annesi de vefaat etmişti. Amcam biraz da o yüzden acele etti işte, çok içine kapandı o günden sonra.
Maddi konudan sıkıntı yok. İşi zaten aile şirketimizde.
Anlaşma konusunda sıkıntı yok, zaten ikimiz de kimseyi kıran insanlar değiliz.
Cinsel konuda sıkıntımız yok, ayıptır söylemesi haftada 3 - 4 kez filan birlikteliğimiz oluyor.
Ama yaş farkı takılıyor işte kafama. İleride sorun olur mu diye. Fikirleri görüşleri değişir mi diye. İyi tanıyorum onu, yüzünün ifadesinden bile anlarım üzgün mü yorgun mu hasta mı. Ama ilerisi kafamı karıştırıyor. Bir de etrafın tepkisi.
Belki burdan da tepki gösterenler olabilir ama, sonuçta aile rızaları ve kişisel rızalarla, resmi olarak evlendik ben bir ayıp göremiyorum. Ve dediğim gibi, yalnızlık zor. Ve onu çok iyi tanıdığım için, o güzel yüreğinden ötürü böyle bir karar almıştım. Şu an için sorun yok ama işte ilerisi..
Ağzına sağlık ya. Ben de bunu yazan var mı diye bakıyordum. "İnfertilite hastalığı" konunun nasıl anlaşılacağını gösterdi.Kanserden hiç etkilenmediyse performansı bebenin. Daha ergenliğe girdiği anda kanser olmuş ama cinsel hayatı hiç sekteye uğramamış ne güzel dünya.
Ve her fake konu gibi konu var, konu sahibi ortada yok. Okul yarım gündü, öğretmenler toplantısı falan vardı heralde. Kızlar şimdi bilgisayar karşısında topkekle kola keyfi yapıyorlar.
Ağzına sağlık ya. Ben de bunu yazan var mı diye bakıyordum. "İnfertilite hastalığı" konunun nasıl anlaşılacağını gösterdi.
Ya bazı konular oluyor, ülkede öyle acayip hikayeler filan var ki, bu da olabilir diye ciddiye alıp yorum yapıyor insan. Ama sonradan ayrıntılara dikkat edince şu konuda kendimi bir sazan gibi hissetmedim değil.Kanserden hiç etkilenmediyse performansı bebenin. Daha ergenliğe girdiği anda kanser olmuş ama cinsel hayatı hiç sekteye uğramamış ne güzel dünya.
Ve her güfake konu gibi konu var, konu sahibi ortada yok. Okul yarım gündü, öğretmenler toplantısı falan vardı heralde. Kızlar şimdi bilgisayar karşısında topkekle kola keyfi yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?