Kendimden 4,5 yaş küçük koca ve aklıma takılanlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fake miymiş ya tüh ciddi ciddi yorum Yaptım :))))

Fake miymiş ya tüh ciddi ciddi yorum Yaptım :))))
Ay emin değilim bacım. Zorlama ayrıntılara boğulmuş bir hikaye gibi sanki. İnfertilite, testis kanseri, 18 yaşında okumamış ama şirket veliahdı bir ergen, ruhu 50 yaşında 23'lük bir genç kız... Bir de demiş yanındakine sahip çıkası muhteşem filan diye, 18 yaşında kendi kendine sahip çıkabiliyorsa mucize, kaldı ki yanındakilere çıksın. Böyle abartılı, absürt hikayeler bir Türk, bir de Kore dizilerinde var diye biliyorum.

Ben yaş farkından çok insan amcasının çocuğuyla nasıl evlenebilir.Hiç o gözle bakılmaz bizim burda kuzenlerimize

Amcanızın oğluyla evlendiniz. 4,5 yaş mı dert?

Yaştan çok akraba evliliği sorun olmalı.
Benim amcamın çocukları var değil evlilik elimi tutarken bile düşünemiyorum, ıy yani.

Yani sen 30 o 26 yaşında olsa sorun olmazdı ama 18 yaşında çocuk denecek yaşta biri ile.evlilik nasıl yaptınız aileler nasıl tamam dedi şaşkınım bide üstüne akraba. Bence yanlış bı evlilik ama olmuş bı kere ve mutlu olmanızı canı gonulden isterim

Güzel kızım evlenmişsin zaten. Ee şu anlık sorun da yok.. Ne arıyorsun ? Kendine sorun mu arıyorsun ?
Garipsin açıkçası :)

Sonuçta bir karar vermiş evlenmişsiniz.
Her ikiniz de memnunsanız hayatınızdan yapacak bir şey yok, zaten yaşıyorsunuz güzel bir şekilde.

Ancak aklıma şu takıldı herkesin onayladığı bir evlilikte neden düğün yapmadınız bir kaç tanıdıkla birlikte nikah kıydınız?

Cutemom nasılsın seni yıllar önceki konularından hatırladım bayadir girmiyodum çocuk büyüdü mu başka cocugnuz oldu mu :) konularına girmek istedim ama profilin sınırlandırılmış

Buraya konu açmakla yapmışsınız siz hatayı. Oluruda konusuyo olmazida. Iyı giden evliliğiniz varken ,SiZ neden dert edinipte buraya konu aciyosunuz, olan huzurunuzu kaçıracaksınız

Akraba evliligi olmasi sorun
O aile sirketi nolur sizce siz bosanmak isterseniz? Bu dusunulmemis.
Adamin 18 yasinda olmasi ayri bir sorun. Akraba olmaniz ayri bir sorun. Farzedin ki bu adam 10 yil sonra birine asik oldu. Olabilir cunku sizinle arasinda ask yok. Nolacak? Ya da siz baskasina asik olsaniz nolacak? Evlilik cocuk icin yapilmaz,para aile disina cikmasin diye iki kisi hayatinizi bitirmissiniz resmen

Daaaaark Daaarrk,asik olmaz,cunki oyle bir adam yokAdam mafiş,konu sahibi gibi

Cutemom nasılsın seni yıllar önceki konularından hatırladım bayadir girmiyodum çocuk büyüdü mu başka cocugnuz oldu mu :) konularına girmek istedim ama profilin sınırlandırılmış
Tesekkur ederım ben senı hatırlayamadım aslında.
Cocugum buyudu buyugu ortaokula basladı 10 yasında, bır oglum daha oldu oda 2 yasında

Bir Nisa kuyuya taş atmış,sonra arkadaslariyla toplasip ekşi ayran icerek kahkaha atmış

Yazım dili de ben fake bir konuyum diye bağırıyor zaten. O kocaman yüreğine hayran olmalar, içinde zerre kötülük barındırmamalar falan.

sherlock holmes'lar toplanmış MaşAllah. Sizi kandırsam elime ne geçecek? Her yerde böyle zeka küpleri çıkmak zorunda mı? Diyelim ki fake, ee ne diye zaman kaydediyorsunuz ki? Daha yazacak çok uzun şey vardı ama, konu çok uzamasın diye yazmamıştım.

Diğer yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Sağlık Meslek Lisesi hemşirelik mezunu olaraktan, tabiki bir doktor kadar bilemem ama, bilmem gerekenleri de biliyorum merak etmeyin. Bütün detayları yazmadım buraya...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…