- 11 Aralık 2018
- 42.602
- 264.765
- 598
- Konu Sahibi NisaNur-06
-
sherlock holmes'lar toplanmış MaşAllah. Sizi kandırsam elime ne geçecek? Her yerde böyle zeka küpleri çıkmak zorunda mı? Diyelim ki fake, ee ne diye zaman kaydediyorsunuz ki? Daha yazacak çok uzun şey vardı ama, konu çok uzamasın diye yazmamıştım.
Diğer yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Sağlık Meslek Lisesi hemşirelik mezunu olaraktan, tabiki bir doktor kadar bilemem ama, bilmem gerekenleri de biliyorum merak etmeyin. Bütün detayları yazmadım buraya...
Bir gram kötülük görmedim kimseye. Tek kötü söz konuşmaz mı kimse hakkında.
Eğleniyoruz şekerim. Sen de eğlenmek için açmadın mı konuyu?
25 yaş farkı olan insanlar var 4,5 yaş önemli değil..ben akraba evliliğine takıldım ne bileyim kardeş gibi görmediniz mi birbirinizi..
Daaaaark Daaarrk,asik olmaz,cunki oyle bir adam yokAdam mafiş,konu sahibi gibi
Eğlenmek için değil, aklıma takılan bir konuda konuşmak için. Eğlence amaçlı olduğunu düşünüyorsanız, şikayet edersiniz. Sitenin yetkilisi görevlisi neyse artık gerekeni yapar. Kalkıp bütün hayatımı da anlatacak değilim..
Kardeş gibi? Akraba evliliği yapan binlerce insan var. Kardeşik başka bir şey, kuzenlik başka.
Simdi bir sıkıntı olmuyorsa ileride hiç olmaz. Büyük gösteriyordur belki. Tanimayanlar sizden buyuk bile sanabilir. Ben en cok cocugunuzun olmamasi kismina takildim. Ya ilerde isterseniz.
Bu sorun işte
Ettim zaten, senin uyarı yapmanı mı bekleyecektim?
İYi ettiysen güle güle..
Gayette buyuk gosterenler var.18 yaşında nasıl büyük gösterebilir bi çocuk allasen? Daha sakalları yeni çıkıyor.
bayılıyorum yorumlarına yaYa bazı konular oluyor, ülkede öyle acayip hikayeler filan var ki, bu da olabilir diye ciddiye alıp yorum yapıyor insan. Ama sonradan ayrıntılara dikkat edince şu konuda kendimi bir sazan gibi hissetmedim değil.
Bu tür bir evliliğin güzel taraflarını görüp, konu sahibine moral veren arkadaşlar, hepinize selamlar. Gezegeninizin toz pembe topraklarından azıcık bana da yollayın Allah rızası için.
bendeFake miymiş ya tüh ciddi ciddi yorum Yaptım :))))
çok fenasın yaEğleniyoruz şekerim. Sen de eğlenmek için açmadın mı konuyu?
benim büyüdugum yerde akraba çocukları kardeş gibi büyüyor yani ne bileyim kuzenimi yatağımda hayal edemiyorum mesela bir öğürme isteği geliyor. Birde cidden ya 18 yaş çocuk o yaKardeş gibi? Akraba evliliği yapan binlerce insan var. Kardeşik başka bir şey, kuzenlik başka.
Onu geçtim, bizim harika! kültürümüzde, bir erkegin çoçuk konusunda sikinti yaşayacağini öyle herkese anlatilmaz. Hatta hiç kimseye anlatilmaz.
Onuda geçtim, 16 yaşinda testis kanseri olmak neredeyse imkansiz.
Konu sahibi hangi test ile çocuk sahibi olmayacağini ögreniyor? Ki bu ülkede çoğu kadin ancak evlendiklerinde bir jinekologa gidiyor. Hatta çoğu o zaman bile gitmeyip, ancak hamile kalinca gidiyor.
Yani konu hiç inandirici değil.
Testis kanseri genç erkeklerde görülüyor | Sağlık Haberleri
Prof. Dr. Güven Aslan, testis kanserinin, özellikle genç erişkinlerde en sık görülen kanser türü olduğunu söyledi.www.haberturk.com
A Arya_Stark01 muhteşem bilimsel bir kaynak olan habertürkü çakmış gözüne arkadaş. Şimdi git ağla köşende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?