Kendimden fazla mı taviz verdim ?

Şu zenginler de ne garip Ne guzel ozelde okuyorsunuz ne yapacaksiniz diger okulu :)) Oh mis ozel yurt ozel okul..

Teşekkür ederim. Çözüm öneriniz var mı peki sayın Milana22
Maalesef cozum sizsiniz
Bu duruma sadece siz dur diyebilirsiniz
İstediginiz sekilde yasayarak , mudahalelerini gormezden gelerek , disardayken telefonunu acmayarak
Benim babam da bana asiri duskundur ama sinirlarini bilir , benim sinirimi asacagi zaman gidecegimi bilir , bu yuzden hep mesafesini korur
Mesela ben babamin , ben lisedeyken hergun okula kadar takip ettigini 35 yasindayken ogrendim
O zamanlar ogrenseydim evden giderdim , her zaman com asi oldum , ailem de hep buna saygi gosterdi
Simdi 40 yasindayim , ara sira laf sokarlar gencken yaptiklarimla ilgili ama duymazdan gelmeyi tercih ediyorum :)

Aslında açmıyordum bir dönem ama o zaman da bu sefer daha da sinirli bir hal alıyor.
Çalışıyorum , gelirim de iyi ama babama karşı gelemiyorum bir türlü. Keşke sizin gibi olsaydım ...

Aslında açmıyordum bir dönem ama o zaman da bu sefer daha da sinirli bir hal alıyor.
Çalışıyorum , gelirim de iyi ama babama karşı gelemiyorum bir türlü. Keşke sizin gibi olsaydım ...
Alin karsiniza konusun
Beni boguyorsun ve kendinden uzaklastiriyorsun deyin
İyi niyetli oldugunu biliyorum ancak ben yetiskin bir bireyim
Bunu bana yapma yoksa sonuclari kotu olacak deyin
3 gun kuser , 4.gun barisir
Baska carrniz yok gibi gozukuyor

Valla şuan hamile bi anne adayıyım olaylara bakışaçım inanılmaz değişti hamilelikten önce olsaydı çok farklı bi cevap veriyor olabilirdim belki ama şimdi babanızı çok iyi anlıyorum. Siz inanılmaz güvenilir biri olabilirsiniz ama bunu trafik gibi düşünün siz mükemmel bir sürücü olsanız bile densizin biri çıkar ve çok saçma bi hatayla sizi sevenlerin hayatında derin bi yara bırakabilir. Bu sadece bi benzetmeydi mesela Özgecan sadece minibüse bindi , münevver sevdi güvendi, nehir daha minicikti melekti ama şekeri seviyodu...... Bu örnekler tonla . Elbette babanız sürekli sizi koruyamaz bunu o da biliyo işte onu korkutan da bu . Biricik evladına densizin birinin zarar vermesi ve babası olarak engel olamamak. Evet biraz fazla olmuş babanız üzerinize titriyor ama bunun sizin boşanmış olmanizla ilgisi yok ben evliyim hala evin küçük kızıyım hamileyim ama onların küçük kızıyım . Ellerinden gelse tüm sancıyı benim yerime çekip doğurmak isteyecekler . Ben eskiden tüm pedegoglarin onaylayacagi fikirlere sahiptim ama şimdi meleğim doğsun babası bile ona benden daha iyi bakamaz kucaklayamaz sanki onun bi yerini incigecekmis gibi hissediyorum üstelik bebeğim henüz doğmadı ve babası Türkiye standartlarının çok çok üstünde bi adamdır yani böyle bi adama karşı bile tereddütlerim oluyor. Babanıza kizmayin çünkü o bi ebeveyn.

Ya ne güzel yazmışsınız. Ellerinize sağlık. Evet maalesef çok kötü bir ortamda yaşıyoruz. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallaahhh.

Cok tatlisin Loch Ness Canavari
Ama iste duz saclinin kivirciga ozenmesi gibi. Bazen ailen o kadar iyi oluyor ki onlari kirmamak icin istemedigin bir hayati yasayabiliyorsun.
Benim babamin ailesi yok gibi birseymis. Kucucuk yasta istanbula gelmis ve kendi calismis kendi didinmis, hatta hic haber vermeden onaylamayacaklari (evlenmis cocuklu) biriyle evlenmis,sonra yine hic haber vermeden bosanmis. Sonra kimseden de onay almadan annem ile evlenmis...ailesi digununde altin bile takmamis. Babam herseyi -tum yaşamını kendi elleriyle kurmus. Tum secimlerini ozgurce yapmis, Tum kararlarini kendi vermis. Zaten ailesinin karismaya bir hakki yok,unutulmus bir cocuk,uzak sehirde. Ama herhangi bir kisitlama aninda "pardon da ne yaptiniz" diye resti cekecek bir adam...
Ote yandan babamin erkek kardesi. Ailesi onu göndermemis buyuk sehre,hatta arsa vermis, ev vermis ayni bahcede. Dugununu yapmis, kol kanat germis.
Amaaaa kizi da kendi secmis. Babanin onune koyduğu hayati corba gibi icmis. yasamis mi? Bence kendi seçimleri olmadan bosa yasamis...
Dayim mesela ote yandan.
dedem dunyanin (bakarsan) en harika babasi. Dusun, memur maasiyla tum cocuklarina ev birakmis. Hep cocuklari icin yasamis, guzel giydirmis,bir fiske vurmamis,18inde oğlunun altina araba vermis... ama ayni oglunu kucucuk yasta kendi istedigi kadinla evlendirmis.
Belki kotu baba olsa itiraz edecek ama adam seni besilemek icin bol bol ot veren kasap gibi, gonul borcun var bir kere. Oyle babasinin hatrina evlenmis...bok gibi bir evlilik,40 yildir omur tuketiyor. Aldatmalar kavgalar vs vs...
Oysa belki de hayirsiz bir babasi olsaydi dinlemez evden ayrilirdi ve belki de gercek askiyla evlenirdi....
Ayni sekilde bir suru kadin sirf ailesinin "ah kizim aklim sende kalir" endisesine su cennet vatanda köyü haric bir sehir gormeden evleniyor.
Yani bizim ulkede cocugu sevmek demek ilgilenmek demek boğmak demek maalesef. Birey olmasina izin vermemek demek... ortasi cok da yok
Anlayacagin iki ucu boklu degnek bazen su aile isleri....

Yanlış anlaşılmasın ama babanız size biraz dul kadın muamelesi yapıyor gibi geldi hani toplumda öyle rezil bir tabu vardır ya. Boşanmış kadın gezemez aman yanlış gözle bakarlar faydalanırlar vs vs gibi. Bir an önce evlensinde bize laf gelmeden gitsin gibi davranmış. Yani ben böyle düşündüm. Umarım böyle değildir. Baskı şeklinde olmasaydı normal babalar kızlarını sahiplenir kıskanır derdim ama bu biraz abartı olmuş.
Devlet okulunda okudum iyi bir muhitte. Sonrasında özel üniversite okumuş biriyim. Ve sizin yaptıklarınızı her genç yapıyor bende yaptım üniversite lise zamanında. Ailem çok fazla bağırmadı yada kısıtlamadı. Normal karşılamaya çalıştılar. Ailenizin biraz bakış açısı darmış. Bunu aşmanız zor gibi çünkü böyle gelmiş böyle devam ediyorlar.

Rahat mi batti bacim baba yuregi ben de oyle bi anne olacagim buyuk ihtimal smdiden kendimi
Oglum gec kaldigi icin ya da kiz ark oldugu zaman facebookta serumlu kol fotosu paylasirken göruyorum

Rahat mi batti bacim baba yuregi ben de oyle bi anne olacagim buyuk ihtimal smdiden kendimi
Oglum gec kaldigi icin ya da kiz ark oldugu zaman facebookta serumlu kol fotosu paylasirken göruyorum
Hahahha yaaa babam zorla fotoğraflarımı kaldırtıyordu bir dönem. Sonra engeli yedi maalesef

Tatlım benimkide çok benzer ama değişmiyorlar. Ben geçenlerde bir yardırdım babama ondan sonra daha sakin. Bir de kimle buluştuğumu nerde olduğumu falan bilince daha rahat oluyor. Arkadaşlarımı tanıştırdım daha rahat etti.

Canım benim arkadaşlarım değil ki sorun. Nişanlımla buluşmama bile karışıyor. Ne gerek var ? Her gün görüşeceksen uzatma o zaman bu işi falan diyor. E bende bardak doluyor ve taşıyor ama ne yaparsın işte aileye bazen göz yummak gerekiyor .

Benimki de eski eşle buluşurken çok kızardı, habire arardı. Saat 9 olunca aramalar başlardı

Benimki de eski eşle buluşurken çok kızardı, habire arardı. Saat 9 olunca aramalar başlardı
Çok sinir bozucu oluyor ama ya. İnan sinir oluyorum. Hayır biz bir şey yapsak bile sonuçta yaşını başını almış insanlarız. Günahı da sevabıda bize .. Babama sen merak etme deyince , evladın olsun görücem diyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…