- 17 Mart 2012
- 6.656
- 2.413
- 448
Aynı benKızlar sinirlendiğimde,kızdığımda(özellikle eşime) konuşurken ağlıyorum.Sinir oluyorum bu huyuma.Kendime hakim olamıyorum,çocuk gibi zır zır.Hem saydırıyorum hem ağlıyorum.Aciz gibi hissediyorum kendimi bu sefer eşimin karşısında.Bu sefer ağlamayacağım diyorum yok gene olmuyor
insan iyice cildirir oyle denince : ))Bende böyleyim ..
Ben Sinirden deliri yorum halbuki bide Ağlıyorum. .
Eşim de gayet rahat keyfi yerinde akan sümügünu sil De öyle konuş diyor sırıtarak..
Bazen bende sinir oluyorum kendime. .
ayy bide böyle durumlarda ses bi farklı çıkıyor ya(incelip aynı zamanda kalınmış gibi ve kayan bir ses) biliyorum canım, bir çoğumuz öyledir zaten, kadın milletiyiz napalımKızlar sinirlendiğimde,kızdığımda(özellikle eşime) konuşurken ağlıyorum.Sinir oluyorum bu huyuma.Kendime hakim olamıyorum,çocuk gibi zır zır.Hem saydırıyorum hem ağlıyorum.Aciz gibi hissediyorum kendimi bu sefer eşimin karşısında.Bu sefer ağlamayacağım diyorum yok gene olmuyor
Bu yapı meselesi aslında. Biri sulu gözdür biri daha soğuk kanlı.Kızlar sinirlendiğimde,kızdığımda(özellikle eşime) konuşurken ağlıyorum.Sinir oluyorum bu huyuma.Kendime hakim olamıyorum,çocuk gibi zır zır.Hem saydırıyorum hem ağlıyorum.Aciz gibi hissediyorum kendimi bu sefer eşimin karşısında.Bu sefer ağlamayacağım diyorum yok gene olmuyor
Bende böyleyim ..
Ben Sinirden deliri yorum halbuki bide Ağlıyorum. .
Eşim de gayet rahat keyfi yerinde akan sümügünu sil De öyle konuş diyor sırıtarak..
Bazen bende sinir oluyorum kendime. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?