Kendime engel olamayıp ağlıyorum.

Aynı ben
Ne olacak bu halimiz?

demek ki çoğumuz aynıyız
eşimle konuşurken falan ağlarsam çok önemli değil(gerçi bikeresinde bana zırlama dedi,o gün bugün sıkıyorum kendimi,ya da konuşmuyorum) de ben işyerinde de böyleyim malesef hiç unutmuyorum zorunlu olmayan üniv.stajımı erken bitirmek zorunda kaldım,bölüm müdürüne gittim ayrılacağımı söyleyeceğim başladım ağlamaya.adamı baya korkutmuştum,sonra da öyle ağlaya ağlaya çıktım yanından..yine geçen gün bir üstümden şahsi sıkıntılarımdan dolayı bir kaç gün işe geç gelmek için izin isteyeceğim,başladım ağlamaya,zor bir durum gerçekten

Ben de boyle bir konu acacaktim tam. Dersanedeki bir hoca inanilmaz moralimi bozuyor onu sert bi sekilde uyarmam gerekiyor davranisindan vazgecmesi icin ama ben her seferinde aglamakli oluyorum gozlerim doluyor sesim titriyor falan gucsuz gorunuyorum o da daha da eziyor beni. Birisi sakiz cignemeyi onermis deneyecegim yarin

16 yaşımdan 20 yaşıma kadar bende bu durumdaydım sonra geçti çok şükür kötü bir durum,
insan tartıştığı kişinin karşısında ağlayınca kendini ezik hissediyor

ayy bide böyle durumlarda ses bi farklı çıkıyor ya(incelip aynı zamanda kalınmış gibi ve kayan bir ses) biliyorum canım, bir çoğumuz öyledir zaten, kadın milletiyiz napalım

Kızlar kusura bakmayın hepinize tek tek cevap yazamıyorum küçük bebeğim var.

Bu huyum yüzünden eşime karşı hep susuyordum,üzgün olduğum içinde suratım asık oluyor,tabi haliyle o da trip atıyorum diye sinirleniyor bu sefer.Geçen akşam sinirlendim,hem ağladım hem saydırdım valla.Susunca problem çözülmüyor bende açtım ağzımı napim

Bu yapı meselesi aslında. Biri sulu gözdür biri daha soğuk kanlı.

İlk okulda, orta okulda, hatta lisede ve üni de sınıfta ağlayan kızları görürdüm bana garip gelirdi.

İşe başladım bir gün bir arkadaş masasında ağlıyor, ne olduğunu sordum “başım ağrıyor “ dedi. Yalan söyleyecek biri de değil hani paylaşmak istemediği için desin..

Sonra bir sabah bir arkadaş iş yerinde güvenliğin oradan ağlayarak geliyor. Ne oldu? “servisi kaçırdım.”

Bizim çaycı 2 güne bir ıslak gözlerle çay dağıtır.

Nedeni ne kadar sudandır bana göre.

Bunların hiç birini yaşamadım ben. Allah korusun benim ağlamam için ölüm acısı yaşamam lazım.

Bu tamamen yapı meselesi işte.

Bende zaman zaman böyle oluyorum..
Sinirlenince ağlıyorum, ağladıkça sinirleniyorum, sinirlendikçe yine ağlıyorum
Böyle tuhaf bi döngü

Ben de aynıyım ya. Ne zaman tartışmaya başlasak gözlerim doluyor. Eşim de ağlayacak mısın yine diyor gayet rahat :)

Sabah iş yerinden biriyle tartıştım bir anda sinirlerim boşaldı elim ayağım titremeye başladı ve gözlerim doldu. En nefret ettiğim şeydir güçsüz görünmek dışarıya karşı ama elimde değildi.

psikolojik mi ki acaba
sürekli neden ağlarki insan

b12 vitamin eksikliğine baktırın sinirler harap olunca dayanamıyor insan

kizlar bende sizdenim diyebilirim ama disariya karsi oldukca sert höt höt bi insanimdir en yakin arkadasim bile ben seni hic aglarken gormedim dedi gecen esimin yaninda esimde kiiiim benim karimdanmi bahsediyosun diye bi kac kere sordubenim bu huyum nedense sadece esime karsi oluyo ve maalesef o bazen bunu duygu somurusu olarak yaptigimi dusunuyove ben uzulunce degil sinirlenince agliyorum hatta hem aglayip hem saldiriyorum

Bende hic aglayamam, hele ki birine sinir oldum diye hiccc aglayamam. Bagirip cagirmak varken neden agliyonuz ki kiz
Eskiden vedalasirken cok aglardim, simdi o da yok anacim, duygusuz oldum ciktim

Eskiden cokta sulu gozdum aslinda, nasil boyle oldum ki ya

Kendimizi doğru ifade edememe, yanlış anlaşılma korkusu mu gözyaşı bezlerimizi uyarıyor acaba?
Ben de öyleyim ve bu halimden nefret ediyorum.
Derdimi nasıl ifade edeceğim kaygısı öncelikli derdim oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…