Kendime engel olamayıp ağlıyorum.

nayko_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
654
114
123
Kocaeli
Kızlar sinirlendiğimde,kızdığımda(özellikle eşime) konuşurken ağlıyorum.Sinir oluyorum bu huyuma.Kendime hakim olamıyorum,çocuk gibi zır zır.Hem saydırıyorum hem ağlıyorum.Aciz gibi hissediyorum kendimi bu sefer eşimin karşısında.Bu sefer ağlamayacağım diyorum yok gene olmuyor

Ben de öleyim. Çok sinir bozucu ağız tadıyla tartışamıyorum bu huyum yüzünden...

Çok kötü bi durum...Ben de aynıyım

Bendede var ama durdurabiliyorum arka arkaya soylemek yerine gozlerin doldugu ara sus derin nefes kendine gel devam et en azindan bende oluyor

Karşımızdaki anlamayacınca çırpınıyoruz ee ne yapalım sinirleniyor o da göz yaşına dönüşüyor..Malesef huyum kurusun bende pek bir sulugözüm.

Kötüymüs. Valla ben sinirlendim mi acarim agizimi yumarim gözümü ama gel gör ki benimde vücudumu bi titreme alir. Bende buna uyuz olurum.

Ben de varım ben de siz iyi konusmaya devam ediyormussunuz benim bogazima yumru bi oturuyo aglarken tartisinca ne kadar komik gorundugumu dusunuyorum hepten ucuyorum aglamaya basliyosam direk cekiliyorum kenara...
Cocuklugumdan beri yenemedim bu huyumu...

Çok kötü bi durum ya anlıyorum bende öyleyim. Bana Haksızlık yapıldığında kendimi ifade edemiyorum hemen agliyorum. Hem suçlu hem haksız aciz duruma düşüyorum.insan kimsenin özellikle eşinin karsisinda aglamamali.bilmiyorum bi çözüm varsa banada yazın.
Ama birinden tavsiye aldım en iyisi o anlarda sakız çiğnemek gerçekten

Bende öyleyim ya herhalde kadınların dogasinda var :) çoğumuz ayniyiz bu konuda. .

Sinirlerin zayiflamis belli ki. Ben de eskiden hic ama hic aglamayan bir insandim, zorlasam aglayamazdim o derece. Simdi cok daha kolay akmaya basliyor o gozyaslari, ama benimki biraz bilincli biraz bilincsiz bir kacis gibi oldu galiba, cunku herkes(karsi cins) duygusuz, ruhsuz olmakla suclardi beni, catismalar olurdu bu sebeple falan. Bazen fark ediyorum da hic oyle canim acimazken, mutsuz hissetmezken bile aglamaya baslamisim Son zamanlarda boyle durumun farkina vardim da iste yine kontrol ediyorum deney malzemesi gibi olmus vucudumu tepkilerimi

Aglayacagini hissettigin an konusmayi birak, bir arkadasimiz da onermis iyi soylemis. Derin nefes al, ya da ortam degistir, git bir tuvalete yuzunu yika, boyle boyle her aglamakli oldugunda alistir kendini durmaya. Duramiyorsan, ama gucsuz gorunmekten de korkuyorsan bir yandan aglarken bir yandan da cok sinirli gorun, ters ters konus, agladigin icin kendine kiziyor oldugunu falan belli et, hani kirilgan bir bebek gibi gorunme. O da birazcik kotarabilir durumu

Evet yaa komik oluyor.Hee bir de bazen gülüyor o halime bu daha da sinir ediyor beni.O da sinirden gülüyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…