- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Abartıyorsunuz bence, erkekler kadınlar kadar duygusal yaratıklar değil. Unutmuş bile olabilir. Neden kendinizi merkeze koyup düşünüyosunuz. Sizi ımursamadığı için değildir söylememesi.
Günaydın k.k.
Bir çoğunuz bu durumda bunu mu düşünüyorsun diye beni taşlayacak ama en cok zoruma giden şey buydu...
Ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum. En son iftara gittiğimde görümcem kötü davranmıştı. Ikimizde ergen olup instagramdan gönderme yapmıştık kv bana yavas ol gelinlerce diye hemen mesaj atmıştı. Yani ben görüşmüyorum.
Bu olaylardan önce gorumcem de iyi huylu hayati tehlikesi olmayan ( Çok sukur) hipofizlerde bulunan bir tümör var. Ilk duyduğumda hemen kv arayıp yanlarına gitmistim kv teselli edip gorumcemi arayip x abla üzülme hepsini birlikte atlatacaz demiştim. Test yaptırdığı günlerde arayıp sormuştum.
Ondan sonra bende çikolata kisti çıktı defalarca doktora gittim çocuğa engel olduğunu söylediler kimse beni aramadı herkes eşimi aradı. Bir allah'ın kulu da sıkma canını olur demedi.
Dün gece eşimin kuzeni yazdı görumcemin sonuçlar kötüymüş kv kp cok ağlamışlar. Bende herhalde eşimin haberi yok bana bişey söylemedi dedim yatağıma geçtim bildiğiniz ağladım cok üzüldüm. Eşim ağladığımı farkedip daha fazla üzülmesin diye de mesaj attim ablanin sonuçlar kötüymüş annenle baban da kötüymüş yarın kesin git diye. Adam yanıma gelip benim haberim var dedi. Hanimlar ınanabiliyomusunuz? Benim haberim var diyo bana. Ama beni insan yerine koyup ablamin ameliyat olma durumu var demedi. Böyle durumlarda benim herseyi unutacagimi bilir hani öyle banane bana niye anlatiyorsun falan demem. Oturur eşime destek olurum.
Ama adam beni insan yerine koymamış, koyupta anlatmamış. Bir zoruma gitti ki anlatamam size. Kendime üzüldüm çünkü biz bi hayat paylaşıyoruz, ben herşeyimi derdimi sıkıntımı anlatırım. Oturup konuşurum o her ne kadar sıkılsa da.
Bu durumda, zaten beni isteyen seven bir aile değil bana göre ben gitmek istemiyorum evlerine ( Eşim bana anlatıp benimle paylaşsaydı kesinlikle giderdim)
Siz ne dusunuyosunuz
sanki çok küçük bir şeymiş gibi benim haberim var demiş. hiç mi dert etmedi kendine üzülmedi mi morali bozulsa eminim farkedersin. senin gercekten güzel bi yüreğin var onların çikolata kisti durumunda seni aramaması da ayıp bence. ben de beklerdim benim aranmamı. aynı durumda olsam değer görmediğimi hissederim, kaldı ki hayatta en çok bu yüzden kırılmışımdır.. bilmiyorum biz mi alınganlık ediyoruz ama seni kendime benzettim ve ben her şeye rağmen sadece kötü bir durumda olduğu için saygımdan giderdim sanırım
Sana yapılan bence büyük ayıp ama sen de bu hastalık durumları dışında mesfeni koy zaten. Aile bu günlerde belli olmalı böyle günlerde aileye ihtiyaç duyulur. Eşinin de kv görümcenin de yaptıklrı ayıp. Eşine demedin mi “neden söylemiyorsun el kızıyım ondan mı?” Ne diyor
Bir de eşin üzülmemiş görünse de erkekler içinde yaşıyor belki dışa yansıtamıyordur
görüşmrdiğiniz insanın hastalığından size ne ??? eşiniz söyleme gereği duymamış , sizde vicdan yapıyorsunuz kininiz yok sanırım ama çok isterseniz bir geçmiş olsun deyin gerisine karışmayın zaten ailesi tedavisi konusunda harekete geçmiştir, sizin yapabileceğiniz pek birşey yok şu durumda...Günaydın k.k.
Bir çoğunuz bu durumda bunu mu düşünüyorsun diye beni taşlayacak ama en cok zoruma giden şey buydu...
Ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum. En son iftara gittiğimde görümcem kötü davranmıştı. Ikimizde ergen olup instagramdan gönderme yapmıştık kv bana yavas ol gelinlerce diye hemen mesaj atmıştı. Yani ben görüşmüyorum.
Bu olaylardan önce gorumcem de iyi huylu hayati tehlikesi olmayan ( Çok sukur) hipofizlerde bulunan bir tümör var. Ilk duyduğumda hemen kv arayıp yanlarına gitmistim kv teselli edip gorumcemi arayip x abla üzülme hepsini birlikte atlatacaz demiştim. Test yaptırdığı günlerde arayıp sormuştum.
Ondan sonra bende çikolata kisti çıktı defalarca doktora gittim çocuğa engel olduğunu söylediler kimse beni aramadı herkes eşimi aradı. Bir allah'ın kulu da sıkma canını olur demedi.
Dün gece eşimin kuzeni yazdı görumcemin sonuçlar kötüymüş kv kp cok ağlamışlar. Bende herhalde eşimin haberi yok bana bişey söylemedi dedim yatağıma geçtim bildiğiniz ağladım cok üzüldüm. Eşim ağladığımı farkedip daha fazla üzülmesin diye de mesaj attim ablanin sonuçlar kötüymüş annenle baban da kötüymüş yarın kesin git diye. Adam yanıma gelip benim haberim var dedi. Hanimlar ınanabiliyomusunuz? Benim haberim var diyo bana. Ama beni insan yerine koyup ablamin ameliyat olma durumu var demedi. Böyle durumlarda benim herseyi unutacagimi bilir hani öyle banane bana niye anlatiyorsun falan demem. Oturur eşime destek olurum.
Ama adam beni insan yerine koymamış, koyupta anlatmamış. Bir zoruma gitti ki anlatamam size. Kendime üzüldüm çünkü biz bi hayat paylaşıyoruz, ben herşeyimi derdimi sıkıntımı anlatırım. Oturup konuşurum o her ne kadar sıkılsa da.
Bu durumda, zaten beni isteyen seven bir aile değil bana göre ben gitmek istemiyorum evlerine ( Eşim bana anlatıp benimle paylaşsaydı kesinlikle giderdim)
Siz ne dusunuyosunuz
ben çok üzüldüm, ilk duyduğumda da çok ağlamıştım. ağlamayayım da eşim daha fazla üzülmesin diye düşünüyordum ben. adam benim haberim var deyince başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.
şimdi normalde bende bu durumlarda gidilmesinden yanayım ama beni insan yerine koyup anlatan yok ki ne diyeyim sen giderken bende gelecem falan mı :/
Siz normalde kimden öğrendiniz bu durumu?
görüşmrdiğiniz insanın hastalığından size ne ??? eşiniz söyleme gereği duymamış , sizde vicdan yapıyorsunuz kininiz yok sanırım ama çok isterseniz bir geçmiş olsun deyin gerisine karışmayın zaten ailesi tedavisi konusunda harekete geçmiştir, sizin yapabileceğiniz pek birşey yok şu durumda...
Esinize sordunuz mu neden benimle paylasma geregi duymadin diye?
kuzenlerinden öğrendim
Bence burda tepki gösterilecek kişi eşiniz olduğu için ona tepkili davranın. Kv görümce evet sana karşı haksızlar insan bi ne oldu ne dedi doktor diye arar aramalılardı. ama siz onlar gibi olmayın kin tutmayın beyin tümörü hemde kötü huylu. Yanlarıda olun destek olun yinede. Bu konu dışında mesafenizi koyarsınız gerekirse
Eşim duygusal. Bu öyle basit bir konu değil ki. Konu neden benim haberim yok degil zaten, eşim ya kocam bu adam benim benimle derdini paylaşmıyor. Bu ne kadar kırıcı bence
Önce kendi içinde halletmek istemiştir. Anında değil de biraz zaman geçince paylaşmak istemiştir. Belki psikolojik olarak hemen değil de bir ara laf arasında önemsiz bir şey gibi söylemek istemiştir. Bir insan derdini aynen sizin gibi paylaşmıyor diye bundan bir sonuç çıkaramazsınız. Bu saygısızlık olur. Ona izin verin, bekleyin, hazmettiğinde hazır hissettiğinde gelip konuşur zaten.
boşa üzülüyorsunGünaydın k.k.
Siz ne dusunuyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?