- Konu Sahibi Gelinlerce
-
boşa üzülüyorsun
kardeşi ya da ailesi ile konusmus gelip sana anlatır ya da anlatmaz ne var bunda
ayrıca çikolata kisti o kadar önemli birsey değil bunun için sizi neden arasınlar
alınır gider
ben kv deme 2 bucuk sene önce cocugumuzun olmayacagını soyledım ve tek kelıme etmedi
üzerine iki aşılama bir tüp oldum beni de bir arayıp nasılsın diyen olmadı
ee ne yapalım?
aranız bozuk diye paylaşmak istememiştir.ben kaç doktora gittiysem ameliyat edemeyeceklerini söylediler. ben onun eşiyim, derdini bilmeyeceksem neden varım ki ben?
aranız bozuk diye paylaşmak istememiştir.
bence doktorlarını değiş .
Yahu kadının sonuçları kötü çıkmış kimbilir anası babası ne halde siz hala yok bana neden demedi eşim neden vs diye saçma bir noktaya takılıyorsınuz. Ağladım vs diyorsunuz ama şu an takıldığınız nokta samimiyeti sorgulatıyor insana. Bırakın herşeyi madem o kadar ağladınız gidin yanında olun ailenin. Yok gitmem diyorsanız da oturun evinizde ağlayın üzülün. Kimseyle yarıştırmayın üzüntünüzü. Samimiyet budur.
Bazi insanlar öyle ... bende kötü birsey olunca hemen kosman yardim etmek isterim. O an kin tutmam... banada cogu zaman dediler swnin yapcan birsey yok neden deseydik hal ediyoruz falan .... bu herkesin yapisina bagli birsey :/ demekki esiniz o kadar üzülmüyoe kardesine. Ben kardeslerime cok üzülürüm yanliz onlarda vurdum duymaz. Yani yapilar farkli sanirim bilmiyorum ama sizi cok iyi anliyorum
Ben de diyorum ki herşeyin üstünde kötü bir hastalık var ortada. Eşinizin üzüntüsü kendini bağlar. Sizin üzüntünüz sizi. O az üzülüyor diye siz de ona göre mi üzüleceksiniz? Samimiyet budur dediğim bu nokta. Görümcenizin hastalığı kötü bir hastalık sağlık meselesi var ortada. Kin nefret öfke bir kenara bırakılmalı. Hastalık kötü çıkmış ve siz bir şekilde duymuşsunuz kimden olursa olsun. İnsaniyet namına gidip görmelisiniz herşeyi tüm hırsları geçip. Haksız mıyım?anlamadığınız ne kadar da belli.. zaten ilk duyduğumda kalkıp gitmişim yanlarında olmuşum elimden geldiğince. dün gece öğrendim ne yapmamı isterdiniz? gece yarısı arasamıydım? ben eşime zaten annen baban çok kötüymüş yanlarında ol demişim. eşim anlatsaydı da destek olabilseydim. bana anlatan kişiyle konuşabilirim o an sadece bunları çünkü bana anlatan o. ben eğer birilerine üzüldüğümü belli etmek isteseydim yatakta sessiz ağlamak yerine eşimin karşısında ağlardım o da vay be derdi içerlerdi. ben eşimi daha fazla üzmek istemiyorum. umarım anlatabilmişisimdir.
erkekler bu kadar ince düşünmezlerbirisi ciddi anlamda çok iyi bi doktor ali acar. bu adam için yurtdışından geliyorlar. bunlar falan sorun değil Allah nasip etmişse olur. ben sadece eşimin benimle paylaşmamasına içerledim. geçen sene de aramız bozuktu, anneannesi vefat etti hiç düşünmeden yanlarında oldum. küslükler her aile de olur önemli olan zor zamanda birlikte olmak ben böyle düşündüğüm için üzüldüm sanırım
Ne kadardie evlisiniz bilmiyorum ama insan birbirini iste böyle böyle daha iyi taniyor :) üzülmeyin esiniz bundan sonra sizinle paylasir bu tür seyleri :)mesaj attım şimdi kırıldığımı söyledim. pişman olmuş o da, ben gece ona söyleyince utanmış keşke benden duysaydı diye. önce bi üste çıkmaya çalıştı ablamla küstün neden söyleyecektim dedi bende böyle durumlarda beni hiç mi tanımadın deyince baya içini döktü bana destek ol doğru yolu göster diye..
Ben de diyorum ki herşeyin üstünde kötü bir hastalık var ortada. Eşinizin üzüntüsü kendini bağlar. Sizin üzüntünüz sizi. O az üzülüyor diye siz de ona göre mi üzüleceksiniz? Samimiyet budur dediğim bu nokta. Görümcenizin hastalığı kötü bir hastalık sağlık meselesi var ortada. Kin nefret öfke bir kenara bırakılmalı. Hastalık kötü çıkmış ve siz bir şekilde duymuşsunuz kimden olursa olsun. İnsaniyet namına gidip görmelisiniz herşeyi tüm hırsları geçip. Haksız mıyım?
Ben açıkçası çok sevmediğim ya da zorla görüştüğüm birisine sırf kisti var diye arayıp geçmiş olsun deyip teselli etmem
demekki eşiniz için bu mevzu büyütülecek birşey değil, erkekler kadınlar kadar hassas değiller zaten genel anlamda.. yani manevi destek istese sizinle paylaşırdı paylaşmadığına göre çokta takılmayın derim...görüşüp görüşmemek ne kadar önemli? insana insan olarak bakmaz lazım diye düşünüyorum. herşeyden önce eşimin ablası. tabi ki ailesi gerekli herşeyi yapar ama eşim de onun ailesinin bir parçası. manevi desteği hiç duymadınız sanırım. ben eşime destek olmak isterdim bu durumda..
demekki eşiniz için bu mevzu büyütülecek birşey değil, erkekler kadınlar kadar hassas değiller zaten genel anlamda.. yani manevi destek istese sizinle paylaşırdı paylaşmadığına göre çokta takılmayın derim...
benim eşiminde mesela kardeşinin bazı sıkıntıları var onlar aile olarak oturup konuşurlar , hallederler yada halledemezler ben karışmam hiç, fikrimi söylerim sadece ortamda bulunursam o kadar ama eşim bana niye anlatmıyor neden benide olaya dahil etmiyor kimse neden benden birşey beklemiyor demem umurumda olmaz herkesin kendi ailesi o aileye girmiş bile olsanız siz her daim elsiniz bunu unutmayın bence...
niye ağladınız ki?
Günaydın k.k.
Bir çoğunuz bu durumda bunu mu düşünüyorsun diye beni taşlayacak ama en cok zoruma giden şey buydu...
Ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum. En son iftara gittiğimde görümcem kötü davranmıştı. Ikimizde ergen olup instagramdan gönderme yapmıştık kv bana yavas ol gelinlerce diye hemen mesaj atmıştı. Yani ben görüşmüyorum.
Bu olaylardan önce gorumcem de iyi huylu hayati tehlikesi olmayan ( Çok sukur) hipofizlerde bulunan bir tümör var. Ilk duyduğumda hemen kv arayıp yanlarına gitmistim kv teselli edip gorumcemi arayip x abla üzülme hepsini birlikte atlatacaz demiştim. Test yaptırdığı günlerde arayıp sormuştum.
Ondan sonra bende çikolata kisti çıktı defalarca doktora gittim çocuğa engel olduğunu söylediler kimse beni aramadı herkes eşimi aradı. Bir allah'ın kulu da sıkma canını olur demedi.
Dün gece eşimin kuzeni yazdı görumcemin sonuçlar kötüymüş kv kp cok ağlamışlar. Bende herhalde eşimin haberi yok bana bişey söylemedi dedim yatağıma geçtim bildiğiniz ağladım cok üzüldüm. Eşim ağladığımı farkedip daha fazla üzülmesin diye de mesaj attim ablanin sonuçlar kötüymüş annenle baban da kötüymüş yarın kesin git diye. Adam yanıma gelip benim haberim var dedi. Hanimlar ınanabiliyomusunuz? Benim haberim var diyo bana. Ama beni insan yerine koyup ablamin ameliyat olma durumu var demedi. Böyle durumlarda benim herseyi unutacagimi bilir hani öyle banane bana niye anlatiyorsun falan demem. Oturur eşime destek olurum.
Ama adam beni insan yerine koymamış, koyupta anlatmamış. Bir zoruma gitti ki anlatamam size. Kendime üzüldüm çünkü biz bi hayat paylaşıyoruz, ben herşeyimi derdimi sıkıntımı anlatırım. Oturup konuşurum o her ne kadar sıkılsa da.
Bu durumda, zaten beni isteyen seven bir aile değil bana göre ben gitmek istemiyorum evlerine ( Eşim bana anlatıp benimle paylaşsaydı kesinlikle giderdim)
Siz ne dusunuyosunuz
Siz kadina uzulmemissiniz siz nasil olurda size söylemediğini takilmis kalmissiniz sanki çok mutlu haberrrr millet can derdine düşmüş siz nasıl insanlar olduk böyleben çok üzüldüm, ilk duyduğumda da çok ağlamıştım. ağlamayayım da eşim daha fazla üzülmesin diye düşünüyordum ben. adam benim haberim var deyince başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.
şimdi normalde bende bu durumlarda gidilmesinden yanayım ama beni insan yerine koyup anlatan yok ki ne diyeyim sen giderken bende gelecem falan mı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?