Kendime üzüldüm..

durum şu ama akşam eşim gelse bana dese ki ablamın sonuçları kötü çıkmış, biz dün akşam kv lere gitmiş olurduk. ama gece kuzeni söylüyor. şimdi ben bu durumda ne diyip gideyim?

Siz kadina uzulmemissiniz siz nasil olurda size söylemediğini takilmis kalmissiniz sanki çok mutlu haberrrr millet can derdine düşmüş siz nasıl insanlar olduk böyle

ne kadar kötü düşünüyorsunuz. insanlar sadece mutlu haberleri paylaşmıyorlar, kötü şeyleri paylaşmalılar ki acıları biraz olsun hafiflesin, bilsinler ki yanında ona destek olabilecek birisi var.

siz kendiniz hadi gidelim deseniz mesela olmaz mI?

ben derim bu benden bişey eksiltmez. ki ben bu konuyu açtıktan sonra eşime sordum ben çok üzüldüm neden benimle paylaşmadın diye o da pişman olduğunu ona destek olmamı istediğini söyledi. çünkü o da biliyor böyle durumlarda ben de küslük müslük kalmaz. anlatmak istediğim biz evliyiz, bi sorun varsa bişeye canı sıkılıyorsa bunu benimle paylaşsın, birlikte üzülelim, konuşalım, ben ona üzülme herşeyi atlatırız diyebileyim ki kendinde güç bulsun..

ne güzel işte o zaman sorun çözülmüş bir anda unutmuş olabilir hepimiz insanız tüm sorunları kenara bırakıp destek olmamız gerekir böyle zamanlarda. Allah yardımcınız olsun zor bir sınav.

ay olayı dramatikleştirmeyin.

ben sizi çok iyi niyetli göremedim. şu yazdığınıza da bir anlam veremedim böyle bir durumda ne şeytani düşünceler geliyor ki aklınıza? ayrıca ablama sevimsiz diyen birine ben de söylemek istemezdim. yani
yanılıyorsunuz bu konuda hepimiz demeyiz. biraz objektif bakmayı deneyin
gorumcenize de size de Allah şifa versin
yok kötü huylu değil iyi huylu. hayati tehlikesi yok. ameliyat olanların hepsi 1 haftada kalktık diye yorumlar yapmış.
şuan tv dekiler gibi bir omzumda melek bir omzumda şeytan :)

e eşiniz de üzülmemiş ki zaten, ona destek olasınız.kendiniz diyorsunuz,çekirdek çitleyip,gezme planları yapıyordu diye.

sonra da bana söyleseydi,ona destek olurdum diyorsunuz.çelişkilerle dolusunuz.

aynen öyle
tamamen ego
samimiyet gerçekten yanında olmayı gerektirir
zaten derdi olan insanlara daha fazla dert çıkarmayı degil

ayrıca görümcenize sevimsiz dememelisiniz.kendi ablanıza diyebilirsiniz.
eşiniz de sizin ablanıza diyemez yani arada mesafeden kaynaklanan saygı olmalı,sevmeseniz bile.

Vay be, görümcenin beyin tümörü var ve yine sen merkezdesin. Yok niye çikolata kisti için aramadilar. Yahu millet senin rahmindeki kisti nerden biliyor?

Endometriosis olmadiği sürece çocuk için engel değil. Olsa bile, insanlarin kizi kanser olmuş. Yine iyiler ki eşini aramişlar. Ben o halde bir anne olarak kimseyi aramazdim bile.

Şimdi yine önemli olan görümcenin kanser olmasi değil, senin bilmemenmiş vah vah. Ramazandan beri gitmiyormuşun. Eşin anlatmak istemeyebilir.

Yani özet haksiz buldum sizi.

Tatlım hayat üzülmek için çok kısa üzülüp kendimize yapıyoruz. Boşver ya umursama kim sana değer veriyosa sende ona değer ver. Eşinlede konuşma paşa paşa gelir yanına

adam duygusal diyosunuz sonra oturdu çekirdek çitledi diyosunuz.

burda bizim fikrimiz değil kocanıza fikrini sormanız lazımdı. ‘neden bana söylemedin’ demek çok mu zor? ayrıca şu erkeklerin annesi gibi davranmayı bırakın. neymiş ağladığını görmesin diye mesaj çekmiş. Ablacım bırak görsün. ağlamak doğal bişey. üzülmüşsünüz ağlamışsınız.

anlamadığınız nokta herkes küsebilir hastalık - cenaze farklı şeylerdir. benim sizin beni samimi görmenize de ihtiyacım yok. siz beni samimiyetsiz bulabilirsiniz.

e eşiniz de üzülmemiş ki zaten, ona destek olasınız.kendiniz diyorsunuz,çekirdek çitleyip,gezme planları yapıyordu diye.

sonra da bana söyleseydi,ona destek olurdum diyorsunuz.çelişkilerle dolusunuz.

bu çelişkileri ben yapmadım ki ama. bana göre büyük bir olay. annem safra taşlarını aldırmak için ameliyata girerken dahi aklıma bin bir türlü şeyler geliyordu. insanlara değer vermek çok çok başka bişey. eşimin bana son olarak söylediği içimde ne fırtınalar kopuyorda kimseye anlatamıyorum... şimdi herkes yok samimiyetsiz yok egolu demişte bence bu kadınlar kulübünün en kötü hareketi. ben egolu olsam bana hayretmeyen insanların acısına oturup üzülmem.

aynen öyle
tamamen ego
samimiyet gerçekten yanında olmayı gerektirir
zaten derdi olan insanlara daha fazla dert çıkarmayı degil

hanımefendi gece 11,30 da haberim oldu nasıl yanlarında olayım? kime dert çıkarmışım? nasıl okuyorsunuz siz? eşime söylediğim şey neden benimle paylaşmadın üzüldüm demek! bu mu sorun çıkarmak?

yok kötü huylu değil iyi huylu. hayati tehlikesi yok. ameliyat olanların hepsi 1 haftada kalktık diye yorumlar yapmış.
şuan tv dekiler gibi bir omzumda melek bir omzumda şeytan :)

iyimisiniz? bahsettiğimiz şey sağlık! beyinle ilgili bir ameliyat söz konusu! 33 yaşındaki bir insanın hayatından bahsediyoruz

hayati tehlikesi yok diyosunuz? ne kdar abartmışsınız olayı. egodan başka bişey değil.

bu tür yorum yapanlar bana göre çok kötü insanlar. yanlış anlamayın bunlar sizin düşünceleriniz ama ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz yada kötü yorum yapınca zevk alıyorsunuz.

ben nerde merkezdeyim soruyorum size? eşimin sıkıntısına ortak olamadığım için üzülmem mi merkezde olmak? insanların kızı kanser diyorsunuz ben de elimden bişey gelmez ama manevi destek çok önemli diye kaç kişiye yorum yapmışım! daha önce duyduğumda hiç düşünmeden yanlarında olmuşum.

sizin için çocuğunuzun olmaması belki problem olmayacak bişey ama bu durum benim psikolojimi alt üst ediyor! her zaman burda sağlık konusu açıldığında doktorlardan iyi bilemeyiz deniliyor. gittiğim doktorlar ilaçların geçirmeyeceğini ameliyatınsa tehlikeli olduğunu bu yüzden yapmayacaklarını söylüyorlar onlardan iyi mi biliyorsunuz?

hastalık hastalıktır! her zaman diyorum keşke sadece beni ilgilendiren bir rahatsızlık olsaydı da eşime kusura bakma bu lanet kist yüzünden baba olamıyorsun demek zorunda kalmasaydım!
ha ama size göre bunlarda önemli değildir.

ben burda insanlar konu açınca ilk sayfalarda kim ne yorum yapmış, konu sahibi neler anlatmış nasıl cevaplar vermiş onları okurum. çünkü daha fazla detay soruluyor- daha fazla detay veriliyor. tabi herkes okumak zorunda değil.

bu konuyu açtıktan sonra eşime neden bana söylemedin kırıldım senden duymak isterdim dedim adam da bana uzun uzun yanında olmam gerektiğini, hata yaptığını, benim böyle durumlarda küslük düşünmediğimi bildiğini ama bi türlü karşıma geçip anlatamadığını söyledi.
şimdi burda ne egolu oluşum kaldı ne samimiyetsizliğim ama eşim bana ihtiyacı olduğunu söyledi o yüzden akşam kv lere gidilecek.

hayır birde merkez de yine sen diye yorumlar yapmışlar. görümcemi kafası dağılsın diye tatile göndermişler eşime sende git abla kardeş dertleşin konuşun dedim burda bana bu kadar laf sayan hangi bayan eşini gönderir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…