- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
ben sizi samimiyetsiz buldum açıkçası hem üzüldüğünüzü söylüyorsunuz hem eşinize kızdığınız bir durum yüzünden kadından desteğinizi esirgiyorsunuz. Olabilir insanlık hali adamın kardeşi sonuçta neyi söyleyip neyi söylemediğinin farkında olmayabilir.
durum şu ama akşam eşim gelse bana dese ki ablamın sonuçları kötü çıkmış, biz dün akşam kv lere gitmiş olurduk. ama gece kuzeni söylüyor. şimdi ben bu durumda ne diyip gideyim?
Siz kadina uzulmemissiniz siz nasil olurda size söylemediğini takilmis kalmissiniz sanki çok mutlu haberrrr millet can derdine düşmüş siz nasıl insanlar olduk böyle
siz kendiniz hadi gidelim deseniz mesela olmaz mI?
ne güzel işte o zaman sorun çözülmüş bir anda unutmuş olabilir hepimiz insanız tüm sorunları kenara bırakıp destek olmamız gerekir böyle zamanlarda. Allah yardımcınız olsun zor bir sınav.ben derim bu benden bişey eksiltmez. ki ben bu konuyu açtıktan sonra eşime sordum ben çok üzüldüm neden benimle paylaşmadın diye o da pişman olduğunu ona destek olmamı istediğini söyledi. çünkü o da biliyor böyle durumlarda ben de küslük müslük kalmaz. anlatmak istediğim biz evliyiz, bi sorun varsa bişeye canı sıkılıyorsa bunu benimle paylaşsın, birlikte üzülelim, konuşalım, ben ona üzülme herşeyi atlatırız diyebileyim ki kendinde güç bulsun..
bir insanın sağlığı söz konusu olduğu için olabilir mi? ailecek zor durumda oldukları için veya? 60 yaşında ki adamın kızı için ağlamasının beni kahretmiş olması? eşimin umutsuzluğu? sizce bunlar gerçekten zor olabilir mi?
ben sizi çok iyi niyetli göremedim. şu yazdığınıza da bir anlam veremedim böyle bir durumda ne şeytani düşünceler geliyor ki aklınıza? ayrıca ablama sevimsiz diyen birine ben de söylemek istemezdim. yanisordum şimdi neden senden değil de kuzeninden öğrendim ben diye sen geçen gün sevimsiz dedin ablama şimdi bunu niye söyleseydim diyor.. ya hanımlar hepimiz demezmiyiz? ki o günde dedim abartma bu kadar ben kendi ablamlara da ya çok sevimsizsin diyorum.
bu sadece bahane, şimdi de yanımda olmalısın diyor. kv ler tatile göndermiş görümcemi, dün kuzenleri anlattığında yemin ederim eşim izin alsın parasını ayarlayalım da yanına gitsin eğlensinler dertleşsinler diye geçirmiştim. ama bazen boşa oluyor
yok kötü huylu değil iyi huylu. hayati tehlikesi yok. ameliyat olanların hepsi 1 haftada kalktık diye yorumlar yapmış.
şuan tv dekiler gibi bir omzumda melek bir omzumda şeytan :)
Yahu kadının sonuçları kötü çıkmış kimbilir anası babası ne halde siz hala yok bana neden demedi eşim neden vs diye saçma bir noktaya takılıyorsınuz. Ağladım vs diyorsunuz ama şu an takıldığınız nokta samimiyeti sorgulatıyor insana. Bırakın herşeyi madem o kadar ağladınız gidin yanında olun ailenin. Yok gitmem diyorsanız da oturun evinizde ağlayın üzülün. Kimseyle yarıştırmayın üzüntünüzü. Samimiyet budur.
sordum şimdi neden senden değil de kuzeninden öğrendim ben diye sen geçen gün sevimsiz dedin ablama şimdi bunu niye söyleseydim diyor.. ya hanımlar hepimiz demezmiyiz? ki o günde dedim abartma bu kadar ben kendi ablamlara da ya çok sevimsizsin diyorum.
bu sadece bahane, şimdi de yanımda olmalısın diyor. kv ler tatile göndermiş görümcemi, dün kuzenleri anlattığında yemin ederim eşim izin alsın parasını ayarlayalım da yanına gitsin eğlensinler dertleşsinler diye geçirmiştim. ama bazen boşa oluyor
Tatlım hayat üzülmek için çok kısa üzülüp kendimize yapıyoruz. Boşver ya umursama kim sana değer veriyosa sende ona değer ver. Eşinlede konuşma paşa paşa gelir yanınaGünaydın k.k.
Bir çoğunuz bu durumda bunu mu düşünüyorsun diye beni taşlayacak ama en cok zoruma giden şey buydu...
Ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum. En son iftara gittiğimde görümcem kötü davranmıştı. Ikimizde ergen olup instagramdan gönderme yapmıştık kv bana yavas ol gelinlerce diye hemen mesaj atmıştı. Yani ben görüşmüyorum.
Bu olaylardan önce gorumcem de iyi huylu hayati tehlikesi olmayan ( Çok sukur) hipofizlerde bulunan bir tümör var. Ilk duyduğumda hemen kv arayıp yanlarına gitmistim kv teselli edip gorumcemi arayip x abla üzülme hepsini birlikte atlatacaz demiştim. Test yaptırdığı günlerde arayıp sormuştum.
Ondan sonra bende çikolata kisti çıktı defalarca doktora gittim çocuğa engel olduğunu söylediler kimse beni aramadı herkes eşimi aradı. Bir allah'ın kulu da sıkma canını olur demedi.
Dün gece eşimin kuzeni yazdı görumcemin sonuçlar kötüymüş kv kp cok ağlamışlar. Bende herhalde eşimin haberi yok bana bişey söylemedi dedim yatağıma geçtim bildiğiniz ağladım cok üzüldüm. Eşim ağladığımı farkedip daha fazla üzülmesin diye de mesaj attim ablanin sonuçlar kötüymüş annenle baban da kötüymüş yarın kesin git diye. Adam yanıma gelip benim haberim var dedi. Hanimlar ınanabiliyomusunuz? Benim haberim var diyo bana. Ama beni insan yerine koyup ablamin ameliyat olma durumu var demedi. Böyle durumlarda benim herseyi unutacagimi bilir hani öyle banane bana niye anlatiyorsun falan demem. Oturur eşime destek olurum.
Ama adam beni insan yerine koymamış, koyupta anlatmamış. Bir zoruma gitti ki anlatamam size. Kendime üzüldüm çünkü biz bi hayat paylaşıyoruz, ben herşeyimi derdimi sıkıntımı anlatırım. Oturup konuşurum o her ne kadar sıkılsa da.
Bu durumda, zaten beni isteyen seven bir aile değil bana göre ben gitmek istemiyorum evlerine ( Eşim bana anlatıp benimle paylaşsaydı kesinlikle giderdim)
Siz ne dusunuyosunuz
ay olayı dramatikleştirmeyin.
ben sizi çok iyi niyetli göremedim. şu yazdığınıza da bir anlam veremedim böyle bir durumda ne şeytani düşünceler geliyor ki aklınıza? ayrıca ablama sevimsiz diyen birine ben de söylemek istemezdim. yani
yanılıyorsunuz bu konuda hepimiz demeyiz. biraz objektif bakmayı deneyin
gorumcenize de size de Allah şifa versin
e eşiniz de üzülmemiş ki zaten, ona destek olasınız.kendiniz diyorsunuz,çekirdek çitleyip,gezme planları yapıyordu diye.
sonra da bana söyleseydi,ona destek olurdum diyorsunuz.çelişkilerle dolusunuz.
aynen öyle
tamamen ego
samimiyet gerçekten yanında olmayı gerektirir
zaten derdi olan insanlara daha fazla dert çıkarmayı degil
yok kötü huylu değil iyi huylu. hayati tehlikesi yok. ameliyat olanların hepsi 1 haftada kalktık diye yorumlar yapmış.
şuan tv dekiler gibi bir omzumda melek bir omzumda şeytan :)
iyimisiniz? bahsettiğimiz şey sağlık! beyinle ilgili bir ameliyat söz konusu! 33 yaşındaki bir insanın hayatından bahsediyoruz
Vay be, görümcenin beyin tümörü var ve yine sen merkezdesin. Yok niye çikolata kisti için aramadilar. Yahu millet senin rahmindeki kisti nerden biliyor?
Endometriosis olmadiği sürece çocuk için engel değil. Olsa bile, insanlarin kizi kanser olmuş. Yine iyiler ki eşini aramişlar. Ben o halde bir anne olarak kimseyi aramazdim bile.
Şimdi yine önemli olan görümcenin kanser olmasi değil, senin bilmemenmiş vah vah. Ramazandan beri gitmiyormuşun. Eşin anlatmak istemeyebilir.
Yani özet haksiz buldum sizi.
adam duygusal diyosunuz sonra oturdu çekirdek çitledi diyosunuz.
burda bizim fikrimiz değil kocanıza fikrini sormanız lazımdı. ‘neden bana söylemedin’ demek çok mu zor? ayrıca şu erkeklerin annesi gibi davranmayı bırakın. neymiş ağladığını görmesin diye mesaj çekmiş. Ablacım bırak görsün. ağlamak doğal bişey. üzülmüşsünüz ağlamışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?