maalesef özgüvensizim belki bu yüzden kendimi çirkin görüyorumGüzellik ondur dokuzu dondur diye bir laf var ya o çok doğru laf :) ama en güzel kaş dan gözden daha çekici olan bir şey var zeka ve özgüvenin insana verdiği karizma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maalesef özgüvensizim belki bu yüzden kendimi çirkin görüyorumGüzellik ondur dokuzu dondur diye bir laf var ya o çok doğru laf :) ama en güzel kaş dan gözden daha çekici olan bir şey var zeka ve özgüvenin insana verdiği karizma.
ezik büzük olduğumu çok mu belli ettim ya++++
Bakımlı, havalı olmak çok kolay artık
Yap güzel bir makyaj, çek sırtına Zara gömlek + havalı bir pantalon eh saçını da yaptırdın mı kral sensin....bu iş sırf aura aslında. Havalı olmanın birinci şartı Auradan geçiyor. Konu sahibesi buraya yazdığın gibi ezik büzük takılıyorsan istersen dünya güzeli ol yine havan olmaz.
buradakii boşbeyinli kısmını bana mı söylediniz? üzerime alınmalı mıyım?+++
Boşbeyinli insan ne kadar güzel olursa olsun karizma olamıyor.
ben insanlara karşı çok iyiyimdir. Bu yaşım kadar kimseyle ne laf dalaşına girdiim ne de kavga ettim. Fazla merhametli ve de duygusalımdır. Karakterimde sevdiğim yönlerim çok fazla. Sadece soğuk bir kişiliğe sahibim bunun nedeni de özgüvensiz ve çekingen olmam. Yakın arkadaşlarımı güldürüp eğlendiririm falan filan. Samimiyimdir yani. Ama bunların yetmediğini dülşünüyorum.Yorumlara soyle bir baktimda bircok kisi size guzelik tiyolari vermis.
Ben sana sadece birsey soracagim..sence sen iyi bir insanmisin?(merhametli,sevgi dolu,hayvan ve insanlari seven,saygili vs..)
Bunlar varsa gerisi hikaye..guzellik hickimsede baki degil.Bir kiz vardi dunya guzeli gecenlerde yuzune asit attilar simdi aynaya bakmak bile istemiyor.Elindeki degerlerin kiymetini bil.
Sagligin ve sevdiklerin seninle ise guzellik olsa ne olur olmasa ne?
Ozguvenini tazele.seni haketmeyen seni kiran insanlara sirtini don.duyma onlari. Kendini sev herseyden once.
beni tercih eden birileri yok ki ben seçeyim. Daha önce hiç sevgilim olmadı. Kimse teklif bile etmedi. Yoksa bende isterim seçmeyiTercih ederdi ne kuzum ya ?
Ben seçilmem seçerim
Başkalarından ziyade senin tercih etmek gibi kriterlerin olsa fena mı olur. Kararında.
Tercih edilecek miyim den ziyade tercih eder miyim ? hmm kulağa hoş geliyor bence.
İstersen bence biraz destek al kişisel gelişim kitapları oku.
Geliştir kendini aşılamayacak sorunlar değil.
Kendini sev farklılıklarını sev kusurlarını dahi sev.
beni tercih eden birileri yok ki ben seçeyim. Daha önce hiç sevgilim olmadı. Kimse teklif bile etmedi. Yoksa bende isterim seçmeyi
Evet anlasımSen küçüklüğünden beri özgüven problemi yaşadığını söylemişsin 21 yaşındasın bunu gelişim kitapları okumadan destek almadan ve seni özgüvensiz yapan problemleri kafanda bitirmeden çözmeden aşamassın, özgüven problemini aşamadığın zaman bir ortama girdiğinde etrafa yaydığın dalgalar yani enerjin kötü oluyordur basık bir hava veriyordur. Özgüven problemini aştığında kendini sevdiğindeyse yine bir ortama girdiğinde etrafına enerjik bir hava katarsın.
Yani bunun adı AURA.
Sözlük tanımı ise :insan bedeninin etrafını saran manyetik bir alandır.
Yani umarım birazcıkta olsa ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
sevdiğim çocuğun güzellik anlayışına göre öyle. Birde ben kendimde açık ten renkli olmayı istiyorumesmer olmak çirkin olmak mı demekmiş![]()
elbetteYani kendini bulduğunda, bir aura oluşturduğunda seçmeye başlarsın yani o zamanda kesinlikle seçici ol ilişki tecrüben yok ezilme yenilme kaliteli biriyle beraber ol öyle sana karışmasın bunu mu giydin bu ojeyi mi sürdün benden izin almadan sakız mı aldın yok efendim burnunu çıkartamassın gibi davranışları olacak problemli kişileri ay ben bunu sevdim bir kap su bir kap mama nolcak bakarım diye birlikte olma :)
buradakii boşbeyinli kısmını bana mı söylediniz? üzerime alınmalı mıyım?
Aynanın karşısına geçip ister makyaj yap ister saçını Tara kendinle oynaKendimi bildim bileli beğenmiyorum. Aynya bakmaktan fotoğraf çektirmekten nefret ediyorum. Bana çirkinsin diyenlerde oldu. Kardeşim babam birkaç arkadaşım... Moralimi hep bozdular. Beğendiğim bir çocuk var. Güzel yüzlü beyaz tenli küçük elli kçüçük ayaklı güzel gözlü güzel saçlı kızlardan hoşlanıyor. Geçenlerde yemekhane de onun ideal tipine benzeyen bir kız gördüm o kadar üzüldüm kiBen öyle bir kız olsaydım beni tercih ederdi. Ama öyle değilim işte. Benim ayaklar numara eller büyük
Mesela büyük gözlere güzel deerler halk arasında. Benim gözlerim kocaman ama bir kere bile beğenen olmadı. Ya ben bu kendimi çirkin hissetme hastalığından nasıl kurtulacağım? Kendimden nefret ediyorum. Hayatta sanki hiçbir şeyi haketmediğimi düşünüyorum. Aklıma geldikçe yazacağım
Kusura bakma da rabbim in yarattıklarına bakıyorum ya yüzü baby face vücudu çirkin yada vücudu güzel yüzü çok çirkin çok nadir ikisi güzel olanlar ikisi güzel olanlar da genelde estetikliaslında fiziğim güzel sorun yüzümde.
ben ona sormadan böyle bir şey dedi.Hiçbirimizin zaten her yeri güzel değil ki. Ben çok özgüvenli bir insanım mesela kendimi de çok beğenirim (bugün değil, bugün hastalığımın ilk günü bugün kendimi çirkin ördek yavrusu gibi hissediyorum) Ama moralim iyi olduğu zamanlarda da aslında güzel olmayan bir çok yerim var. Ne yapıyorum? Giyinirken ve makyaj yaparken güzel yerlerimi öne çıkarıp çirkin yerleri arka plana atıyorum olabildiğince. O zaman onlar kimsenin dikkatini çekmiyor. Göbeğim varsa mesela bir gün, şiş hissediyorsam, biraz göğüsleri ortaya çıkaran bir şey giyiyorum, göbek kısmı biraz bol oluyor, hiç belli bile olmuyor. Olsa da kimse oraya bakmaz zaten
Madem ki fiziğin güzel ama yüzünü güzel bulmuyorsun (ki emin değilim belki e güzelsin de farkında değilsin) o zaman fiziğini ortaya çıkar. Yüzünü makyajla ört. Kendi vücuduna uygun kıyafetler giy. Ben yıllarca kum saati vücudumu atletik tipte vücutlara göre olan düz tişörtlere, spor kıyafetlere sokmaya çalıştığım için kendimi şişman hissettim ve göğüslerimden nefret ettim. Meğer neler kaçırıyormuşmuşum...
Babanın falan dediğine bakma. Babalar bazen kızlarının güzellikleri konusunda özgüvensiz olmalarını istiyorlar. Neden bilmem. Bence kendini içine kapasın, çok erkek arkadaşı falan olmasın diye olabilir. Ya da kendini çok beğenmesin diye düşünüyor olabilir. Babam mesela bana senin bu saçlarının rengi ne kötü falan derdi hep ciddi bir şekilde. Aslında benim rengimin biraz açığı ama hiç düşünmezdim benimkinin biraz açığının bu kadar kötü görüneceğini derdi. Şimdi saç boyamak için gittiğim kaç kuaför yazık değil mi, herkes bu saç rengine ulaşmaya çalışıyor, çok güzel bir renk diyorlar. Hatta bunu alakasız iş arkadaşlarımdan bile duydum.
Ayrıca bir insana senin de şuran çirkin, sen çirkinsin diyen bir kişi asla ama asla iyi niyetli değildir. Bir insan en kötü "normalsin" der yahu! Hayal bile edemiyorum karşıma Notre dame'ın kamburu bile gelse, bana sence ben çirkin miyim diye sorsa evet çirkinsin diyebileceğimi. Hatta ona gıcık oluyor, sevmiyor, canını yakmak istiyor olsam bile demem yani diyemem.
Sormadan demesi bin kat daha da kötü olduğunu gösteriyor işte. Ben sorsa bile söyleyemezdim. Bir amaçları vardır onların.ben ona sormadan böyle bir şey dedi.