- 30 Ağustos 2016
- 75
- 159
- 93
En boş yorum. TebriklerBen artık adama gerçekten yazık diyorum. Umarım sizden kurtulur.
Engelledim :/Sizin huyunuzu biliyordur yani kıskanacağınızı sinirlendirmek için yapmıştır. ama her türlü çiğ hareketler bunlar. barışmaya niyetiniz yoksa takip ederek daha fazla sizi üzmesine izin vermeyin.
Engelleri sakın açma.Arkadaşlarını bile engelledim. Bilmiyorum ki daha ne yapayım
Onun ne acınası bir durum olduğunu biliyorum. YapmamEngelleri sakın açma.
Aylarca sizin bomboş “bitti” demeleriniz kadar değildir. Tebrikler.En boş yorum. Tebrikler
:/ sizi bununla gerdiğim icin üzgünüm. Neyse ki bu sefer bittiAylarca sizin bomboş “bitti” demeleriniz kadar değildir. Tebrikler.
Gerçekten bitti mi peki?:/ sizi bununla gerdiğim icin üzgünüm. Neyse ki bu sefer bittiD
Bitti,acısı olacak illa ki. Gerçi onun olmuyor ama ben üzülüyorum. Son bir kaç ay öncesine kadarki tavırlarını özlüyorum.Gerçekten bitti mi peki?
Karşınızdaki insan üzülecek gibi biri değil zaten. Özellikle bez parçası diye cümle kuran biri. Sevgililer gününde size yaptıklarınıda unutmadık. Bütün hata sizde. Çünkü sizin sayenizde kazandığı öz güvenle size kafa tutuyor. Çok kaldırmışsınız bir taraflarını. Benden vazgeçemez diye düşünüyor.Bitti,acısı olacak illa ki. Gerçi onun olmuyor ama ben üzülüyorum. Son bir kaç ay öncesine kadarki tavırlarını özlüyorum.
Evet sevgililer günü.. daha buraya yazmadığım başka özel günümüz.. doğum gününde ona sürpriz hazırlarken ofisteki kızlar kutlama ayarlamışlar önce oraya sonra aileme diye gidip gece yarısı ben artık ağlaya ağlaya uyuyakaldığımda gelişini..Karşınızdaki insan üzülecek gibi biri değil zaten. Özellikle bez parçası diye cümle kuran biri. Sevgililer gününde size yaptıklarınıda unutmadık. Bütün hata sizde. Çünkü sizin sayenizde kazandığı öz güvenle size kafa tutuyor. Çok kaldırmışsınız bir taraflarını. Benden vazgeçemez diye düşünüyor.
Kıymete binmek istiyosanız tepeceksiniz. Bazen gamsız ve bencil olmakta fayda var.Evet sevgililer günü.. daha buraya yazmadığım başka özel günümüz.. doğum gününde ona sürpriz hazırlarken ofisteki kızlar kutlama ayarlamışlar önce oraya sonra aileme diye gidip gece yarısı ben artık ağlaya ağlaya uyuyakaldığımda gelişini..
Onu ilk tanıdığımda memnun etme çabasında biriydi haklısnız yürüyüşü duruşu değişti.
İnsan neden değer gördüğü yerde durmaz ki. Şımarıp tepena çıkar.
Şükür namazı kıl böyle bir abazadan kurtulduğun için hayırlı birini istemeyi de unutmaaDaha ayrılalı bir hafta olmuşken,eski konularımdan bilen bilir bana yaptığı saygısızlıktan bitmişti(ona göre kıskançlık sahiplenme.,)
1,5 yılın da mı hatrı yoktu hemen gidip birilerini eklemiş bir sürü farklı kız. Hatta ona yazan bir kız vardı onu çıkarmıştı takipten gitmiş tekrar eklemiş.
Engelleyim mi hesap mı sorayım ikilemdeyim.
Lütfen mantıklı yorumlar yapın. :/ sinirim bozuldu. Kendimi çok değersiz hissettim.
Onun hakkında böyle şeyler duymak içimi rahatlatıyor. Onun çevresinde iyi oldu bittiği sana kız mı yok diyen bir sürü arkadaşı var ama ben ilişkimi kimseye söylemiyordumŞükür namazı kıl böyle bir abazadan kurtulduğun için hayırlı birini istemeyi de unutmaa
Sorğulama dönemine girdim. Başını sonunu düşünüp duruyorum. Onu ben mi bu hale getirdim aslında böyle biriydi de özüne mi döndü deyorum. Hem onu hem arkadaşlarını engelledim zatenilişkiniz bitmiş ayrılmışsınız, ilgilenmeyin bence. Çıkarın atın onu kafanızdan siz de önünüze bakın. Belki yara bandı görevini görüyordur o kızları eklemesi falan, bazı kişiler ayrılır ayrılmaz böyle yapabiliyor. Engelleyin bence görmeyin.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Zamanında benimde başımdan böyle Bi ilişki geçmişti. Bende sizin gibi herşeyi düşündüm sorguladım olan herşey de kendimde hata buldum. Aslında beni sevdiğini ama yaptıklarını sırf kıskandırmak için yaptığını düşündüm. Sonunda ne oldu ben üzüldüğümle onun düzelmesini beklediğimle kaldım o mutlu mesut hayatına devam etti.Sorğulama dönemine girdim. Başını sonunu düşünüp duruyorum. Onu ben mi bu hale getirdim aslında böyle biriydi de özüne mi döndü deyorum. Hem onu hem arkadaşlarını engelledim zaten
Çok teşekkür ederim. Nerden baksan olmayacak biriydi biliyorum. Sarılışı yüzümü okşaması beni neşelendirmesi geliyor mesela güzel şeyler olarak.Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Zamanında benimde başımdan böyle Bi ilişki geçmişti. Bende sizin gibi herşeyi düşündüm sorguladım olan herşey de kendimde hata buldum. Aslında beni sevdiğini ama yaptıklarını sırf kıskandırmak için yaptığını düşündüm. Sonunda ne oldu ben üzüldüğümle onun düzelmesini beklediğimle kaldım o mutlu mesut hayatına devam etti.
Bence kendinizi sorgulayıp düşünüp yormayın. O adam hep öyleydi ve böyle oldu.
Düşünmemeye çalışıp önünüze bakın böyle ilişkiler çok fazla yıpratıyor insanı ama sonunda Bi sebep çıkıp bitince kurtulunca iyi ki diyorsunuz. Fazla düşünmeden akışına bırakın herşeyi Bi yoluna girecektir eminim.
İşte hep böyle oluyor.Çok teşekkür ederim. Nerden baksan olmayacak biriydi biliyorum. Sarılışı yüzümü okşaması beni neşelendirmesi geliyor mesela güzel şeyler olarak.
Oysa ben teyzesine iş verdim. Ne zaman ihtiyacı olsa yanında oldum mesleki olarak çevrelere kattım ama sen bana naptın ki oldu.
Elbette o da elinden geleni yaptı, ailesiyle tanıştırdı evimin doleplarını monte etti geldi temizlik bile yaptı benimle. Düşünüp duruyorum işte..
o iyiydi de ben kıymet bilememişim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?