Kendimi çok değersiz hissettim.

Hayır telefon wp her yerden engelledim. Onu ve arkadaşlarını..Adli tatildeyiz zaten yarın itibariyle ofise de gitmeyeceğim 1 eylüle kadar tatildeyim.
Zaten ofise kadar gelmez de gelse de bulamaz.

Hayır telefon wp her yerden engelledim. Onu ve arkadaşlarını..Adli tatildeyiz zaten yarın itibariyle ofise de gitmeyeceğim 1 eylüle kadar tatildeyim.
Zaten ofise kadar gelmez de gelse de bulamaz.
hmm. yani bir ay istese de sana ulaşamaz.
bu kararı nasıl verdin peki? hesap sorcam falan yazmışsın yukarıda. yani tutabilecek misin kendini?

hmm. yani bir ay istese de sana ulaşamaz.
bu kararı nasıl verdin peki? hesap sorcam falan yazmışsın yukarıda. yani tutabilecek misin kendini?
Mesajı yazdım göndermedim. Başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum. Yaptığı kötü şeyleri düşünüyorum. Tutacagğm kendimi tabiki.

Bakmamak için engelleyin. Zamanla unutuyorsunuz zaten aksi halde her fırsatta ona bakmak isteyeceksiniz.

Bakmamak için engelleyin. Zamanla unutuyorsunuz zaten aksi halde her fırsatta ona bakmak isteyeceksiniz.
Engelledim. Önce kendime sonra da keyfime bakacağım.
Gittim cilt bakımı yaptırdım

Kesinlikle gormezdwn gel hatta hıc yasanmamıs gibi takıl sende eglenmene bak hobıler edın onlarla ugras veya sende bırıyle gorus arkadas olarak takıl sevgılı yapman sart degıl maksat hem hayatını yasaman hemde ona umursamadıgını gostermen (ben emınım ki bi sure sonra o gelıp sorcak sana)

Umursamadığımı gösterebilecegim bir mecraa kalmadı(her yerden engelledim) ama dediklerinizi yapacağım. Önüme bakacağım inş zamanla ben de atlatırım

Başlığı ben takipci sayısı diye girmiştim sabah başlık böyle değişmiş :/

azbiri Konu açılış mesajınıza gidin. Şikayet et butonuna basınca , düzenle seçeneğinden konu başlığınızı değiştirebilirsiniz.

"İlişkimiz biter bitmez erkek arkadaşımın artan takipçi sayısı" gibi konu içeriğini açıklayan bir başlık yazabilirsiniz.

Ayrılık ne acaip bir psikoloji.. her gün farklı düşüncelerde olYor insan. Bugün de hep iyi günlerimiz aklıma geliyor (
Ben onda hiç mi etki yapmamışım diyorum

Mecbur değil kimse kimsenin yasinı tutmaya.

Ekleyebilir

Sizin stalklamaniz daha tuhaf

Ne engellemesi Allah aşkına..

Yetişkin kadınsınız iradeniz yok mu? Engellemeye gerek yok. Takibi bıraķın yeter..

Değersiz hissettiren biri için hareketleriniz çok abartı. Bırakın gitsin, ne yaparsa yapsın. Siz önünüze bakın, hiç üzmeyin kendinizi.

Size saygısızlık yapan birine neden hesap soruyorsunuz? Bitmiş gitmiş. Sinirinizi bozmayın. Engelleyin

Herkese açık profili,engellemezsem görürüm

Size saygısızlık yapan birine neden hesap soruyorsunuz? Bitmiş gitmiş. Sinirinizi bozmayın. Engelleyin
Engelledim engellemesine ama kafamı hala meşgul ediyor. Güzel anılarımız geliyor yaptığı kötü şeyler geliyor.. :/

Ayrilmissiniz kime neyin hesabını soracaksiniz?
Ben bitti dediğimde “burda bitmedi pişman olacaksın sen döneceksin nasılsa boşuna ikimize de acı çektiriyorsun, seni çok seviyorum bunu da bil” diye gitmişti

Engelledim engellemesine ama kafamı hala meşgul ediyor. Güzel anılarımız geliyor yaptığı kötü şeyler geliyor.. :/
Seni oyun içine dahil etmiş. O oyundan çıkman için onla olan her şeyi yok etmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…