Hayır telefon wp her yerden engelledim. Onu ve arkadaşlarını..Adli tatildeyiz zaten yarın itibariyle ofise de gitmeyeceğim 1 eylüle kadar tatildeyim.hepsi aynı olamaz heralde.
ben de 3 gün önce ilişkiye başlamaya çalıştığım biriyle bitirdim. şuan son hız 24 saat çevrimiçi olarak başkasıyla yazışıyor.
yani ben erkeklerdeki bu kafayı anlamıyorum. ama seni çok iyi anlıyorum
inan ben de her stalklayışımda o değersizliği yaşıyorum ve inanılmaz kötü
ama engelleme cesaretine göstermişsin bu da güzel. peki sana ulaşabileceği bir kanal kaldı mı?
hmm. yani bir ay istese de sana ulaşamaz.Hayır telefon wp her yerden engelledim. Onu ve arkadaşlarını..Adli tatildeyiz zaten yarın itibariyle ofise de gitmeyeceğim 1 eylüle kadar tatildeyim.
Zaten ofise kadar gelmez de gelse de bulamaz.
Mesajı yazdım göndermedim. Başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum. Yaptığı kötü şeyleri düşünüyorum. Tutacagğm kendimi tabiki.hmm. yani bir ay istese de sana ulaşamaz.
bu kararı nasıl verdin peki? hesap sorcam falan yazmışsın yukarıda. yani tutabilecek misin kendini?
Bakmamak için engelleyin. Zamanla unutuyorsunuz zaten aksi halde her fırsatta ona bakmak isteyeceksiniz.Daha ayrılalı bir hafta olmuşken,eski konularımdan bilen bilir bana yaptığı saygısızlıktan bitmişti(ona göre kıskançlık sahiplenme.,)
1,5 yılın da mı hatrı yoktu hemen gidip birilerini eklemiş bir sürü farklı kız. Hatta ona yazan bir kız vardı onu çıkarmıştı takipten gitmiş tekrar eklemiş.
Engelleyim mi hesap mı sorayım ikilemdeyim.
Lütfen mantıklı yorumlar yapın. :/ sinirim bozuldu. Kendimi çok değersiz hissettim.
Engelledim. Önce kendime sonra da keyfime bakacağım.Bakmamak için engelleyin. Zamanla unutuyorsunuz zaten aksi halde her fırsatta ona bakmak isteyeceksiniz.
Kesinlikle gormezdwn gel hatta hıc yasanmamıs gibi takıl sende eglenmene bak hobıler edın onlarla ugras veya sende bırıyle gorus arkadas olarak takıl sevgılı yapman sart degıl maksat hem hayatını yasaman hemde ona umursamadıgını gostermen (ben emınım ki bi sure sonra o gelıp sorcak sana)Daha ayrılalı bir hafta olmuşken,eski konularımdan bilen bilir bana yaptığı saygısızlıktan bitmişti(ona göre kıskançlık sahiplenme.,)
1,5 yılın da mı hatrı yoktu hemen gidip birilerini eklemiş bir sürü farklı kız. Hatta ona yazan bir kız vardı onu çıkarmıştı takipten gitmiş tekrar eklemiş.
Lütfen mantıklı yorumlar yapın. :/ sinirim bozuldu. Kendimi çok değersiz hissettim.
Umursamadığımı gösterebilecegim bir mecraa kalmadı(her yerden engelledim) ama dediklerinizi yapacağım. Önüme bakacağım inş zamanla ben de atlatırımKesinlikle gormezdwn gel hatta hıc yasanmamıs gibi takıl sende eglenmene bak hobıler edın onlarla ugras veya sende bırıyle gorus arkadas olarak takıl sevgılı yapman sart degıl maksat hem hayatını yasaman hemde ona umursamadıgını gostermen (ben emınım ki bi sure sonra o gelıp sorcak sana)
Başlığı ben takipci sayısı diye girmiştim sabah başlık böyle değişmiş :/
Mecbur değil kimse kimsenin yasinı tutmaya.Daha ayrılalı bir hafta olmuşken,eski konularımdan bilen bilir bana yaptığı saygısızlıktan bitmişti(ona göre kıskançlık sahiplenme.,)
Tek taraflı acı çeken olmak çok kötü :/Mecbur değil kimse kimsenin yasinı tutmaya.
Ekleyebilir
Sizin stalklamaniz daha tuhaf
Size saygısızlık yapan birine neden hesap soruyorsunuz? Bitmiş gitmiş. Sinirinizi bozmayın. EngelleyinDaha ayrılalı bir hafta olmuşken,eski konularımdan bilen bilir bana yaptığı saygısızlıktan bitmişti(ona göre kıskançlık sahiplenme.,)
Herkese açık profili,engellemezsem görürümNe engellemesi Allah aşkına..
Yetişkin kadınsınız iradeniz yok mu? Engellemeye gerek yok. Takibi bıraķın yeter..
Değersiz hissettiren biri için hareketleriniz çok abartı. Bırakın gitsin, ne yaparsa yapsın. Siz önünüze bakın, hiç üzmeyin kendinizi.
Engelledim engellemesine ama kafamı hala meşgul ediyor. Güzel anılarımız geliyor yaptığı kötü şeyler geliyor.. :/Size saygısızlık yapan birine neden hesap soruyorsunuz? Bitmiş gitmiş. Sinirinizi bozmayın. Engelleyin
Ben bitti dediğimde “burda bitmedi pişman olacaksın sen döneceksin nasılsa boşuna ikimize de acı çektiriyorsun, seni çok seviyorum bunu da bil” diye gitmiştiAyrilmissiniz kime neyin hesabını soracaksiniz?
Seni oyun içine dahil etmiş. O oyundan çıkman için onla olan her şeyi yok etmen lazımEngelledim engellemesine ama kafamı hala meşgul ediyor. Güzel anılarımız geliyor yaptığı kötü şeyler geliyor.. :/
Arkadaşlarını bile engelledim. Bilmiyorum ki daha ne yapayımSeni oyun içine dahil etmiş. O oyundan çıkman için onla olan her şeyi yok etmen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?