Kendimi cok mutsuz hissediyorum

Allah yardimcin olsun. Ne diyim durumun zor. Evliliginde de mutlu olamamissin. Babaevinde de kole gibisin. Disari yalniz cikamamak, calismana izin verilmemesi cok kotu. Bu zincirleri kirmalisin. Su kolelikten kurtulmak icin ille evlenmen mi gerekiyor, ne kotu ya.

Amin biran önce ferahliga cikarsin beni allah hayırlısıyla hiç mutlu deyilim artık Mutlu olmak istiyorum hiç bir şey düşünmek istemiyorum çok yoruldum

Gerçekten 1 ay nişanlı kalıp mı evlendiniz? Hiç sevmemiş diyorsunuz da 1 ayda kim kimi ne kadar sevmiş? Hadi siz bi cahillik ettiniz ailenizde bir tane aklı başında insan yok mı sizi kendinize getirsin? Eşiniz ne istiyor yani sizden ne bekliyor da iş bu noktaya geldi anlamadım ne demek kadın ol yani giyiminizden mi memnun değil tavırlarınızdan mı? Tek başına sokağa çıkamadığınız aile evi mi daha kötü koca yanı mı bilemedim? Kaç yaşındasınız, tahsiliniz nedir?

Evet 1 ay nişanlı kaldık fakat bu 9 ay içinde insan karısına hicmi alismaz çok pişmanım hersey için evlendiğim için şuanki durumum için çok pişman im liseden sonra devam etmedim ben 23 yasindayim

Evet 1 ay nişanlı kaldık fakat bu 9 ay içinde insan karısına hicmi alismaz çok pişmanım hersey için evlendiğim için şuanki durumum için çok pişman im liseden sonra devam etmedim ben 23 yasindayim

Yapmayın lütfen çok gençsiniz daha isterseniz boşanırsınız isterseniz kurtarmaya çalışırsınız bunun kararını siz verin ama kendinizi ne suçlayın ne üzün. Olan olmuş artık geçmişi değiştirmek elimizde değil. Siz ne yapmak istiyorsunuz oturun buna karar verin. Anneniz, arkadaşınız, babanız, komşunuz vb insanlar ne diyor diye değil ama siz ne istiyorsunuz? Bunun kararını verdikten sonra yolunuzu ona göre çizin. Dünyanın sonu değil ya daha önünüzde kocaman bir hayat var

Ben babmlara geldikten sonra gittim konusmaya eşimle babaannesi beni eve almadı yüzüme kapıyı kapattı esim niye geldin git dedi hiç biri sahip cikmadi bana dedim esime kimse yüzüme bakmasın ben seni seviyorum yeniden değerlendirelim dedim herkesten özür dinleyelim dedim yok dedi elimden tutmadı tekrardan babam lara geldim madem beni istemiyor beni istemeyeni bende istemiyorum açtım davayi sonra tekrar düşmeye başladmKurulu yuva bozulmasın diye aradım davayı çekeyim dedim bana dediği babam seni istemiyor bir araya gelirsekte ailemle oturcaz ama annmlere bir kaşını çat babanlari arar kızınız bize huzur vermiyor gelin götürün derim dedi çok denedim

Ben kurtarmya çalıştıkça zorlaştırdı 2 ay oldu ne aradılar ne sordular suçum neydi diyorum çok cabaladim olmadı kime ne Yaptım da bunlar başıma geldi diyorum.

bu zamandaki erkeklerde bir ego ,demıyor mu zannediyorsunuz babanın evı orda diyor bizimkide..sonra pişman olsa da bunlsr hep bırıkıyor ve bı gun hersey yolundayken bile ondan nefret ettıgınızı fark edıyorsunuz

Ben kurtarmya çalıştıkça zorlaştırdı 2 ay oldu ne aradılar ne sordular suçum neydi diyorum çok cabaladim olmadı kime ne Yaptım da bunlar başıma geldi diyorum.
Tatlım Kime ne yaptım diye lütfen kendini suçlayıp durma.. Burda kim hatalı biliyor musun Senin Ailen 1 Ayda insan evladını böyle insanlara teslim eder mi?
Bu insanları iyice araştırmadan sormadan nasıl sana kıydılar daha 23 yaşındasın bana göre çok küçüksün.
Keşke ailen başta seni koruyacak şekilde, kendi şartlarıyla evliliğinize izin verseydi. .
Karşı tarafın biraz gözü korksaydı sana bunu yapmazlardı. .

Hiçkimse öyle gözlerini korkutacakbirsey yapmadı onlara karşı hani hersey seyrinde ilerledi sonucuda böyle oldu ama gerçek acınacak haldeyim kolum kanadim koptu derlerya öyle oldum

Ya gitmissin birdaha ne diye ayagina gidip yalvariyosunuz.Gelmez de artik bekleme blofun elinde patlamis .Boyle yapani bende ciddiye almam yine gelir pasa pasa diyordur.
Valla gittim niye gittim hala nikahimiz var çünki istediğin kadar desin paspasdiye ben üstüme düşüne yaptım ama istemedi

6 aylık nişanlılık 1 aylık evliliğimde kadınlığıma etmediği laf kalmamıştı neler neler sizin konunuzu okuyunca hatırladım. Boşandım çok mutluyum kadınlığımı hatırladım
Bu süreci nasıl atlattiniz ben çok kötüyüm keskelerim var pismanliklarim var umutsuzlugüm hayal kırıklığım var kendimi çok çaresiz yanlız hissediyorum

Hiç zorlama canım. Çocuğun yoksa ayrıl. Belliki elektrikler tutmamış. Yol yakınken kendine yeni bir hayat kur. Ben zavallı gibi olma.
Ama çok çaresizim tamam ben hata yaptım geldim birkaçgün geçtikten sonra konusmaya gittim gördüğüm muameleyi hiç hak etmdm kocam hicbirsey demedi resmn beni kovduklar sonra tekrar geldim babmlara kackere aradım mesajlar attım yok hiç hicbirsey yapmıyor deli olacağım diye korkuyorum

Doktora gittin mi canım psikiyatrise git biran önce .ben öyle atlatmaya çalışıyorum

Yok gitmedim ama çok kötüyüm napacambilmiyorum
Hemen yarın git ilaca başla.eğer gitmezsen daha kötü olursun.için sıkılıyor vücudun yanıyor vücuduna zarar vermek istiyorsan sürekli aklın eşinle meşgulse hemen git.çok faydası oluyor mantıklı bakıyorsun hayata.acın hafifliyor yarın hemen git.beklemediğin bir durum ve ölüm gibi algılıyor insan

Gidicem çok haklisiniz olmuyor böyle nefes alamıyorum evlilikte mutlu deyildim ama suan da hiç mutlu deyilim birşeyleri düzeltmek için uğraştım geldik sonra ama olmadı bu beni çok yordu

Çok üzüldüm inan.... Haklı olarak evi terk etmişsin sonrada bundan pişmanlık duyup gidip birde yalvarmışsın ama adam dinlememiş bile ailesi ters davranmış. Daha yolun başında iken senden vazgeçmiş biri var karşında isteseydi özür dilerdi ama dilememiş. Oyüzden bundan sonraki süreçte kendini toparlamaya çalış. İlk iş boşan sonra bir iş bul kendine. Ünivesite falan oku. Evde oturup kendini bitirme niye böyle oldu diye kendine acıma. Kendini değersiz hissetme.. Lütfen...

Hep böyle söylerler aldırma. Kadınlık derken yemeğini mi beğenmiyor temizliğini mi neyi kastediyor ki...aldatma yoksa halledilmeyecek bişey degil.. Kulağını tıka..aldırma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…