- 21 Mart 2017
- 445
- 494
- 103
- Konu Sahibi Kldgyrdndvm
-
Sevmiyor ve değer vermiyormuş o zaman.değmez kendini bu kadar üzme.herkesin İnan keyfi yerinde.sen kendini üzdüğünle kalıyorsun.ailenin ve onun yanında güçlü ol.maddi haklarını al.nafaka altın keyfini sür .psikiyatrise git.ben gittim ilaç kullanıyorum daha iyiyim.Ama gelmedi hiç birşey yapmadi
Elimde deyil o kadar kötü oldumki hâlâ umudumu kaybetmedim belki o da pişman olur gelir dedim ama yok sadece artık Mutlu olmak istiyorum enerjim olsun istiyorum diyerleri gibi keyifli olayım istiyorum sürekli içimde bir sıkıntı huzursuzluk mutlu olamıyor dengem bozuldu bana ne oldu böyle diyorum bazen yaşamak dahi istemiyorum çünki hayatta n zevk alamıyor um nolacak böyleSevmiyor ve değer vermiyormuş o zaman.değmez kendini bu kadar üzme.herkesin İnan keyfi yerinde.sen kendini üzdüğünle kalıyorsun.ailenin ve onun yanında güçlü ol.maddi haklarını al.nafaka altın keyfini sür .psikiyatrise git.ben gittim ilaç kullanıyorum daha iyiyim.
Bir de devamı var “ben gideni değil giden beni kaybetmiştir”Gidene dur demem, giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir
Suan pek gülecek modda deyilimBir de devamı var “ben gideni değil giden beni kaybetmiştir”ağlıyordu ortak yüklem
Canım sana söylemedim afedersin, bence burada müdahale etmen gereken kişiler kendi ailen.Suan pek gülecek modda deyilim
Bilmiyorum bazen kendime ağlıyorum aciyorum birgün bunları yAsayacagimi dusunmezdim ama ne haldeyim vardır burdada bir hayır fakat çok zor ne kocam dediğim değer verdi sahip çıktı nede ailem en ufak birşeyde idare edemedin bir lafiyla geldin yurutemedin sözleri beni bitiriyor 23 yaşındayim bu sekil deyim diyorum bazen niye ben suçum neydi naptim sanki diyorum ama elden birsey gelmiyorCanım sana söylemedim afedersin, bence burada müdahale etmen gereken kişiler kendi ailen.
Ne demek bir lafla geldin idare edemedin, aşağılanmaya göz yummak idare etmek mi oluyor.
Tartışma nereden çıkıyor.ev işleri mi seks mi ne...uzlaşmaya bak.olmadi canına tak etti BosanirsunMerhaba 9 aylik evli siniz eşiniz herdefasinda sizin kadinligiNizi eleştiriyor ve ensonki tartışmada yine aynısını yaptı ve siz ona bu böyle olmaz sürekli kadinligimieleştirirsen bu evlilik yurumez bir gün giderim dediniz kocanız da Size sen bilirsin ben gidene dur demem dese ne yaparsınız?
Ya en sonki tartışmada bana erkek gibi evde geziyorsundedi patladım ya insan nasıl 9 aylik karisina bunu der dedim iki erkek aynı evde durmaz böyle kadinligimieleştirirsen bu evlilik yurumez bir gün giderim dedim. Bana sen bilirsin valla ben gidene dur demem dedi yıkıldım ertesi gün babamlarin evine geldimTartışma nereden çıkıyor.ev işleri mi seks mi ne...uzlaşmaya bak.olmadi canına tak etti Bosanirsun
Erkek gibi evde gezmek nasıl oluyor. Giyimini mi beğenmedi. Öncesinde flört döneminiz olmuş muydu. Sanki adam bir anda soğumuş gibi.Ya en sonki tartışmada bana erkek gibi evde geziyorsundedi patladım ya insan nasıl 9 aylik karisina bunu der dedim iki erkek aynı evde durmaz böyle kadinligimieleştirirsen bu evlilik yurumez bir gün giderim dedim. Bana sen bilirsin valla ben gidene dur demem dedi yıkıldım ertesi gün babamlarin evine geldim
Onu acikalmadı demediki kadinligiNi elestirmemErkek gibi evde gezmek nasıl oluyor. Giyimini mi beğenmedi. Öncesinde flört döneminiz olmuş muydu. Sanki adam bir anda soğumuş gibi.
Kadın anlar esin neyi beğenmiyordu.Giyimini mi,fiziğini mi? Yoksa yatakta ki duruşunuzu mu?Onu acikalmadı demediki kadinligiNi elestirmem. Biz görücü usulü ile evlendik bir ay nişanlı kaldık evlendik
EvetGörücü usulü tanışıp 1 ay nişanlı kalıp evlendiniz. Ah ah......
Bilmiyorum sadece bildiğim tek bir şey var hiç sevmemişKadın anlar esin neyi beğenmiyordu.Giyimini mi,fiziğini mi? Yoksa yatakta ki duruşunuzu mu?
Tartışma nereden cikti.fevri davranmak hata bence.evden gitmek en son raddede olmalı ve o eve geri donulmemeli.evlilij oyuncak değil kiYa en sonki tartışmada bana erkek gibi evde geziyorsundedi patladım ya insan nasıl 9 aylik karisina bunu der dedim iki erkek aynı evde durmaz böyle kadinligimieleştirirsen bu evlilik yurumez bir gün giderim dedim. Bana sen bilirsin valla ben gidene dur demem dedi yıkıldım ertesi gün babamlarin evine geldim
Hiç zorlama canım. Çocuğun yoksa ayrıl. Belliki elektrikler tutmamış. Yol yakınken kendine yeni bir hayat kur. Ben zavallı gibi olma.Merhaba 9 aylik evli siniz eşiniz herdefasinda sizin kadinligiNizi eleştiriyor ve ensonki tartışmada yine aynısını yaptı ve siz ona bu böyle olmaz sürekli kadinligimieleştirirsen bu evlilik yurumez bir gün giderim dediniz kocanız da Size sen bilirsin ben gidene dur demem dese ne yaparsınız?
Ama çok çaresizim ne yapacağım bilmiyorumHiç zorlama canım. Çocuğun yoksa ayrıl. Belliki elektrikler tutmamış. Yol yakınken kendine yeni bir hayat kur. Ben zavallı gibi olma.
Açık açık yazacağım. Eşin seni beğenmiyor. Sen ağzınla kuş tutsanda ona yaranamazsın. Hiç boş yere evliliğini kurtarmaya falan çalışma. Beyhude uğraşırsın. Şimdi burada yazacaklar sana evlilik kutsaldır falan.eşler birnirini seviyor ve güzel bir uyumları varsa o evlilik bir nimettir ve kutsaldır. Onun haricindekiler sadece zaman kaybı. Senin kadınlığına hakaret edebilen bir erkekten bir cacık olmaz. Ayrıl.Ama çok çaresizim ne yapacağım bilmiyorum
Haklisin oyle zaten gerçekleri duymak dahada acitiyorAçık açık yazacağım. Eşin seni beğenmiyor. Sen ağzınla kuş tutsanda ona yaranamazsın. Hiç boş yere evliliğini kurtarmaya falan çalışma. Beyhude uğraşırsın. Şimdi burada yazacaklar sana evlilik kutsaldır falan.eşler birnirini seviyor ve güzel bir uyumları varsa o evlilik bir nimettir ve kutsaldır. Onun haricindekiler sadece zaman kaybı. Senin kadınlığına hakaret edebilen bir erkekten bir cacık olmaz. Ayrıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?