- 8 Haziran 2019
- 336
- 91
- 13
- 29
- Konu Sahibi Kldgyrdndvm
-
Konussamda değişen birsey olmuyor hep düz düşünüyorlar sen kendi elinle yaptın diyorlar idare etseydin çocuk olana kadar zaten değiştirdi diyorlar bende artık birsey demiyorum sadece zaman zaman ağlama geliyor ağlıyorum aklıma geldikçe başka elimden gelen birsey olmuyor ama keşke yaşanmasaydı zorlu sureclerBakın Aileniz sizin yanınızda olmalı bunu her seferinde onlara söyle. .Sen onların evladısın.
Seni böyle yaparak koruyamazlar.
Dünyada tek boşanan siz değilsiniz. Bu herkesin başına gelebilir. .Bundan sonrasi önemli. Sana destek olmaları lazım.
Beni yanlış anlamazsanız siz ve karşı taraf hangi memlekettensiniz. .Ķültür yapınız çok farklı geldi bana..Onlar rahat siz muhafazakar gibisiniz.Konussamda değişen birsey olmuyor hep düz düşünüyorlar sen kendi elinle yaptın diyorlar idare etseydin çocuk olana kadar zaten değiştirdi diyorlar bende artık birsey demiyorum sadece zaman zaman ağlama geliyor ağlıyorum aklıma geldikçe başka elimden gelen birsey olmuyor ama keşke yaşanmasaydı zorlu surecler
Onu bende çok isterdim kendi ayaklarının üstünde durmayi kimseye minnetim olmazdı fakt liseden sonra devam etmedim suan cok pişman im evet hiçbir erkek değer gormeyide onemsenmeyi de hak etmiyorBende erken yaşta evlendim (17) bana ilk günden beri böyle böyle olacaksın bunu böyle yapacaksın dedi ben sesimi çıkarmadim tamam dedim bak 7 yılımız bitti geçen bir mağazada ürün denerken bana eşarbın bozuk düzelt dedi aynaya baktım gayet düzgün dedim milletin içinde gerizekalı diye bağırdı ben bir şey almadan çıktım dışarda dedim neden öyle dedin zoruma gitti böyle dediğim içinde bir ton azarladi ben kendimi taşıyamiyormuşum elit ve modern değilmişim babam yok evine gideyim mecbur konuşuyorum da surat assam yine huzursuzluk çıkacak çocuklar etkilenecek ama anladım ki hiç bir erkek ne değer verilmeye ne de sevilmeyi hakediyor tek hedefim okulu bitirip kendi ayaklarımin üzerinde durmak
Her iki tarafta malatyaliyiz aynı ilcedeyizBeni yanlış anlamazsanız siz ve karşı taraf hangi memlekettensiniz. .Ķültür yapınız çok farklı geldi bana..Onlar rahat siz muhafazakar gibisiniz.
Eğitim konusunda özellikle kurslardan meslek edinme konusunda geç kalmadınız. .Yeter ki isteyin.Onu bende çok isterdim kendi ayaklarının üstünde durmayi kimseye minnetim olmazdı fakt liseden sonra devam etmedim suan cok pişman im evet hiçbir erkek değer gormeyide onemsenmeyi de hak etmiyor
Kesinlikle oyle suan elimden birsey gelmez ailemin sakinlesmesini birşeyleri kabullenmelerini bekleyecegimEğitim konusunda özellikle kurslardan meslek edinme konusunda geç kalmadınız. .Yeter ki isteyin.
Öyle deme kardesim bunda da vardır bir hayır de daima hayırlısını iste öylesi adamlarla aile kurulmaz bir erkek ailesi olmasını istiyor ise karısına sahip çıkacak basta keske cekseydim deme allahım hakkımda hayırlı ne ise bana onu ver de lütfen bir iş bul kafanı dağıt kendi hayatını kendin idame ettir kimse vazgeçilmez değil Allah bana daha iyisini verecek diye düşün bu kadar saplanıp kalma bu insana bakış açını genişletAlemin yanındayım ama siginti gibiyim en ufak bir şey de laf bana geliyor gelmeseydin idare etseydin diye çok pismanim keşke cekseydim de bu hale gelmeseydim
Çocuk olsaydı da değişmezdi hiç pişmanlık duymaKonussamda değişen birsey olmuyor hep düz düşünüyorlar sen kendi elinle yaptın diyorlar idare etseydin çocuk olana kadar zaten değiştirdi diyorlar bende artık birsey demiyorum sadece zaman zaman ağlama geliyor ağlıyorum aklıma geldikçe başka elimden gelen birsey olmuyor ama keşke yaşanmasaydı zorlu surecler
Suan bosluktasin ondan böyle düşünüyorsun. Zaman her şeyin ilacidir. Zaman gelcek nesine üzülmüş sevmişim diyeceksinHaklisiniz kapılarına kadar gittim evetya zoruma gidende biz bir başbaşa kalalım duzelteyim birbirimizi demedi ailesini öne sürdü evlilik ikisi arasında dir ikimizi düzeltmek istese aileyi katmazdi ama bir bosluktayim çok tuaf sanki onsuz olamayacakmisim gibi geliyor 2 aydir beni arayıp sormayan kişiyi özlediğimi fark ediyorum fakat elimden birsey gelmiyor yaptım elimden geleni ondan hiç adım gelmedi beni es olarak görmemiş
Haklisin degismezdiÇocuk olsaydı da değişmezdi hiç pişmanlık duyma
Evet suan boşlukta gibiyim napicami bilmiyorum arada geldiği gitlerim de oluyo ne zaman anlatırım bilmiyorumSuan bosluktasin ondan böyle düşünüyorsun. Zaman her şeyin ilacidir. Zaman gelcek nesine üzülmüş sevmişim diyeceksin
Rabbim hakkında en hayirlisini versin ve hep bunu dile
Çok gencsin.Dünya erkeklerin etrafında dönmüyor. Istemezse(ler) kendi paşa gonulleri bilir.Sen artık ailenle iyi olmaya bak. Kendine oyalanacak bir şeyler bul. Kafan dağılsın
Sanki o olmayınca yasayamicak gibiyim halbuki elimden geleni yaptim istemedi beni istemeyeni istiyorum bilmiyorum bunu kendime alamıyorum demekki bunların yaşanacağı varmış diyorum ama yinede bir mutsuzluk bir kahrolmusluk duygusu mevcut bende mutlu olamıyorumÖyle deme kardesim bunda da vardır bir hayır de daima hayırlısını iste öylesi adamlarla aile kurulmaz bir erkek ailesi olmasını istiyor ise karısına sahip çıkacak basta keske cekseydim deme allahım hakkımda hayırlı ne ise bana onu ver de lütfen bir iş bul kafanı dağıt kendi hayatını kendin idame ettir kimse vazgeçilmez değil Allah bana daha iyisini verecek diye düşün bu kadar saplanıp kalma bu insana bakış açını genişlet
Onu takıntı haline getirmeyin .bağımlı kişilik geliştirmeyin .kovaladığınız için kaçıyor umursamayın.ondan önce siz vardınız omdan sonra da olacaksınız .Allah çektiğinizi ona da yaşatsınSanki o olmayınca yasayamicak gibiyim halbuki elimden geleni yaptim istemedi beni istemeyeni istiyorum bilmiyorum bunu kendime alamıyorum demekki bunların yaşanacağı varmış diyorum ama yinede bir mutsuzluk bir kahrolmusluk duygusu mevcut bende mutlu olamıyorum
Amin inşallah o da birgün yaşar bu sıkıntıyiOnu takıntı haline getirmeyin .bağımlı kişilik geliştirmeyin .kovaladığınız için kaçıyor umursamayın.ondan önce siz vardınız omdan sonra da olacaksınız .Allah çektiğinizi ona da yaşatsın
Niye erkek hayvan mıymış?Bak cnm büyüklerimiz derki erkeğin karnını evde d oyurcan doyurmazsan erkek çöplükte ararmiş
Evet aynen öyle olduGeçen yine konu açmıştınız osunuz galiba birden benden soğudu demiştiniz
Hemde cahilin cahilleriymis bir kere arayıp ne oluyo bunlara sorun ne demedilerCahil insanlar için hiç üzme kendini. .
Suçun babana gitmen değil Adam zaten sevse değer verse dayanamaz gelir alırdı seniBazen hüngür hüngür ağlamak istiyorumneden esim hiç bir şey yapmıyor diye halbuki sucum babmlara gelmekti sonucu bu kadar ağır olmamalıydı
Ama gelmedi hiç birşey yapmadiSuçun babana gitmen değil Adam zaten sevse değer verse dayanamaz gelir alırdı seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?