Kendimi durduramıyorum... :(

yamiyam

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
2
0
16
Ankara
Birkaç aydır Karatay diyeti yapıyordum, çok da güzel kilo vermiştim (71'den 65.5'e düştüm). Ama bir hafta önce babam rahatsızlandı, şu an durumu iyi ama benim stresim tavan yaptığı için kendimi gene yemeye verdim... Önce çikolata bisküvi falan yiyordum ama günde birkaç paket, neyse ki bunu durdurdum. Şimdi ise yemek yerken kendimi tutamıyorum ekmek de yiyorum ki normalde ekmekle arası olan bir insan değilimdir... sonuç olarak şimdi 68.5 kiloyum... Hem babama canım çok sıkıldığı gibi hem de tüm emeklerimin boşa gitmiş olmasına canım sıkılıyor, öyle olunca daha çok yiyesim geliyor... Ne yapsam da eski yeme alışkanlığıma dönsem, neresinden tekrar Karataya tutunsam, nasıl yapsam bir de size danışmak istedim arkadaşlar.. :(

aynı durum bende de var arkadaşım ya :( öyle bi açıldı ki iştahım hiç bi şekilde durduramıyorum kendimi ... napıcaz biz ya :(((

durdurmak senin elinde.Bence yediklerinin babanın durumuyla hiç bi alakası yok o an arkadaşınla kavga etsen o nedenin arkasına sığınacakmışsın yemek yemek için.Ne güzel kilo vermişsin hayır bunları yemicem dersen kendine ve midene değil beynine sözünü geçirirsen başarılı olursun :)

o an en kilolu halini hayel etmelisin bence :26: kırılma noktası olabilir belki senin için :40:

arkadaşlar dediklerinize kulak verdim, ardından da şöyle sakince bir düşündüm ve kendime gene söz verdim düzgün besleneceğim konusunda, sonuçta kötü beslenmek en temelde sağlığımız için kötü birşey! :)

Back
X