- 20 Ağustos 2013
- 784
- 451
- 123
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
kendiyle barışık yüzleşmiş iyi bir annesin....yalancı ve riyakar değilsin en azından...kim yılmıyor kim bıkmıyor bağırmıyor acaba...ama kimse itiraf edemiyor....bunalmışsın iyice...kendimi sana benzetiyorum...ne fikir verebilirim kızı uyutup düşüneyim
teşekkür ederim arkadaşım:)umarım konu sahibi de görürhelal güzel yazmışsın arkadaşım. bu yorumuna tamamiyle katılmakla birlikte konu sahibinin okuması için yeniden paylaşıyorum
anladığım kadarıyla esinizin çocuklara olan ilgisi çok fazla, sizle eskisi gibi ilgilenmiyor, bu nedenle çocuklarıniza karşı böyle isteksizsiniz, yanlış anlamışta olabilirimEvet esime cok asigim oda cocuklarina..iletisimi cok guzel sabirli ilgili sakin.. cocuklar babalarina benden daha duskun ben herseye yetisemeyince cok geriliyorum zaten aksam esim biriyle ben biriyle ilgileniyoruz hergun degisim yapiyoruz bigun o kitap okuyo bigun ben ama ben basbasa kalmak liseli asik gibi yeni evli gibi olmak istiyorum heran cocuklarda ilgi bekliyo bende geriliyorum insallah firsat bukursam psikologa gitmek istiyorum banada iyi gelir ayrica tavsiyeleride dikkate alicam
Sorun bu bakis acisinda kimi insan 10 kilo agirlik kaldirirken kimi rahatlikla 20 kilo kaldirir yani herkes ayni gucte olmayabiliyo 5 cocugu mutlu ozguvenli duzgun yetistiren bi cok kadin var ücüz bebek buyuten hoc yardim alamayip tek basina hem calisip hem cocuk bakanda var yani demem o ki ornek cok ama herkesin gucu,yapabulecekleri,sabri farkliyanlış anlamazsan eşine cok mutlu görünüyorsun cocuklarA degil benimde tam tersi çok mutluyum kızlarımla onlar mutlu olsunlar dıye herseyi yaparım.sasırdım benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ben tek basıma ikiz cocuk buyuttum hiçte mutsuz olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?