- 21 Ocak 2018
- 8.571
- 21.264
- 348
- 32
Saflıkla ilgisi yok. Bağırıp çağırıp ağlayıp sonrA da kendime zarar verdim deyince gercekten üzüldüm
Tabi canım ne münasebet ciddiye aliyorsunuz. Gitsin pisliginde boğulsun. Neymiş kendine zarar vermişmiş yersen. Vermişse de sizi ilgilendirmez yapmasaymis. Her halti ye terk edilince oww..Haklısınız bunu daha önce yapmalıydım ona ama gec kalmış değilim
Agza alinmyack küfürler eden birinin uzerinizde ne hakki olabilir acaba sizin bu yasadiklarinizin cogu bosanma sebebi iken elin adaminin bu kadar eziyetini ne diye cekiyosunuz heleki memursun dengin birini bul bi daha sana ulasmaya calisirsa uzerine saldigi annesi ve kiz kardesine söyle sahip çıksınlar seni rahatsiz etmesin hayatina bakHakaret dediğim bildiğiniz ağza alınmayacak küfürler
Haklısınız. Sorun bende aslında hala onu taktığım icinBen olsam geber pislik derdim yapmadığı kalmamış nasıl üzülüyorsunuz burda okuduklarıma hayret ediyoum ben.
Bir daha yazarsa ki insallah ulasmaz ben de ailesine aynen onları ileteceğimAgza alinmyack küfürler eden birinin uzerinizde ne hakki olabilir acaba sizin bu yasadiklarinizin cogu bosanma sebebi iken elin adaminin bu kadar eziyetini ne diye cekiyosunuz heleki memursun dengin birini bul bi daha sana ulasmaya calisirsa uzerine saldigi annesi ve kiz kardesine söyle sahip çıksınlar seni rahatsiz etmesin hayatina bak
Haklısınız. Cok teşekkür ediyorum sizeTabi canım ne münasebet ciddiye aliyorsunuz. Gitsin pisliginde boğulsun. Neymiş kendine zarar vermişmiş yersen. Vermişse de sizi ilgilendirmez yapmasaymis. Her halti ye terk edilince oww..
Teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizdenAllahim kendino bi halt sanan bi manyak daha asla inanmayin duygu somurusu yapiyo size onca hakareti kufuru eden adamin hakki yoktur merak etmeyin
Öbür tarafta hesaplaşırız deseydin aldatarak yalan söyleyerek sen benim hakıma girdin deseydin kendini sakın ezdirme vicdan yapıyor aklınca kendine zarar vermeside yalandır ne o çocuk gibi ben kendime zarar verdim bari kendi söylemeseydi sakın barışma napcaksın ömür boyu işsiz bi adamamı bakcaksıniyi aksamlar arkadaslar. Daha önce de konu actım. 3 yıllık sevgilimle iliskimiz bitti geçen hafta. Kız arkadaşlarına daha çok değer vermesi bana kesinlikle erkeklerle konusma deyip kendisi kızlarla sohbet ediyordu arkadaş ayağına. Bunu dile getirince de bağırmıştı çağırmıştı kız kardeşi ve annesi beni arayıp bırak pesini bir daha arama demişlerdi bana. Daha önce de aldatmıştı beni cok yalvardığı icin affetmistim. Hakaret ettiği de cok oldu. Hatta son olayda ben suçluymuşum gibi bağırdı cağırdı annesini ve kız kardeşini üstüme salmıştı. O olaydan sonrA asla aramadım o bir bahaneyle arayıp durdu. Ben cevap vermeyince de abini ararım diye tehditlerde bulunuyordu bana. Cevap verdim tabi beni suçlamaya üstüne hakaret etmeye devam etti. İstemedğimi beni herkese rezil ettiğini söyledim ona. Yine bağırmalar çağırmalar delirmeler tabi. Pisman olacağımı hakkına girdiğimi sırf işsizmiş diye bıraktığımı falan söyledi. Ben memurum. O dA lise mezunu olduğunu söyleyip daha sonrA lise terk olduğunu öğrendiğim biriydi. İşi olursa evleniriz dedik. Ama olmadı. Yine geçen gece mesaj atmıs bana hastaneye gittim kendime zarar verdim hakkım sana haram demis. Kendimi suan cok kötü hissediyorum. İçim acıyor. Gercekten hakkına girmiş miyimdir. Bana hata yapan o simdi de hakkına girdiğimi iddia eden yine o. Ne olursunuz içimi ferahlatacak biseyler söyleyin
Aynen.Ben olsam geber pislik derdim yapmadığı kalmamış nasıl üzülüyorsunuz burda okuduklarıma hayret ediyoum ben.
Hayır. Şans vermedim o dA bir daha aramam dedi. Sevdim aMa oluru yok. Bu kadar seyi artık yediremıyorum kendimi. Engelledim bugun. Kendisi de bana artık ulaşmazdı zatenAnnesi kardesi..pesini birak..diye seni suclamislardi
O da.seni istememisti vs vs hatirladim.
Kendime zarar veririm.diye numara yapiyor
Ailesi ve kendisi tarafindan bu kadar hakarete ugrayan sensin ama hala hakkina mi giriyorum? Diyorsun.
Ben olsam bu kadar olaydan sonra yuzlerine bakmam engellerim her yerden.
Sana nasil mesaj atiyor?
Engellesene!
Ama ..hala seviyorsan o kadar hakareti yutacaksan bir sans daha ver..
Ne diyim baska
Bana sagliksiz bir erkek sagliksiz bir iliski gibi geldi
Haklısınız. Kendime zarar verdim deyip ağlayınca üzüldüm yalan değilAynen.
Anasi kardesi telefonda resmen konu sahibinin agzina s..mislardi.
Birak oglumuzun pesini diye
Sevgilisi de oyle
Simdi vicdan yapiyor konu sahibi ipsiz sapsiz birisi icin
Bazi kizlar kendine yazik ediyor
Anlamak mumkun degil
Ne halim varsa gör deseydin.Hayır intihar etmemiş zarar vermiş kendine dediğine göre
Anliyorum canimHaklısınız. Kendime zarar verdim deyip ağlayınca üzüldüm yalan değil
Dedim zAtenNe halim varsa gör deseydin.
Keske pisman olsa. Pisman değil kesinlikle. Beni sucluyor hala beyefendi. Konusutuğu kızı bana savunuyor. Affetmem onuAnliyorum canim
Sen bilirsin
Cok seviyorsan o da pismansa ne diyim sans vermek istiyorsan da ver.
Ama benim gordugum tabloya gore; degmez bu adama
Sen bilirsin yine de
Gercekten öyle. Kendi isteyince gidiyorerkekler güzel duygu sömürüsü yapıyorlar valla akıllı gibi davranıp bir kendileri isteyince gidiyorlar bunlara fırsat vermemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?