yutma yalan su erkekleri dunyanin merkezi yapmayin erkekleerr pesinden kosulmaktan degil kostrmaktan hoslanir hostttt desydin anam babam misin deseydin. tohumuna parami saydim deseysin bu ne ya birfr bu muhabettini daha once biliyorm ve senle konusmamiz biseye yaramamis boyle devam edersen zararli cikacaksniyi aksamlar arkadaslar. Daha önce de konu actım. 3 yıllık sevgilimle iliskimiz bitti geçen hafta. Kız arkadaşlarına daha çok değer vermesi bana kesinlikle erkeklerle konusma deyip kendisi kızlarla sohbet ediyordu arkadaş ayağına. Bunu dile getirince de bağırmıştı çağırmıştı kız kardeşi ve annesi beni arayıp bırak pesini bir daha arama demişlerdi bana. Daha önce de aldatmıştı beni cok yalvardığı icin affetmistim. Hakaret ettiği de cok oldu. Hatta son olayda ben suçluymuşum gibi bağırdı cağırdı annesini ve kız kardeşini üstüme salmıştı. O olaydan sonrA asla aramadım o bir bahaneyle arayıp durdu. Ben cevap vermeyince de abini ararım diye tehditlerde bulunuyordu bana. Cevap verdim tabi beni suçlamaya üstüne hakaret etmeye devam etti. İstemedğimi beni herkese rezil ettiğini söyledim ona. Yine bağırmalar çağırmalar delirmeler tabi. Pisman olacağımı hakkına girdiğimi sırf işsizmiş diye bıraktığımı falan söyledi. Ben memurum. O dA lise mezunu olduğunu söyleyip daha sonrA lise terk olduğunu öğrendiğim biriydi. İşi olursa evleniriz dedik. Ama olmadı. Yine geçen gece mesaj atmıs bana hastaneye gittim kendime zarar verdim hakkım sana haram demis. Kendimi suan cok kötü hissediyorum. İçim acıyor. Gercekten hakkına girmiş miyimdir. Bana hata yapan o simdi de hakkına girdiğimi iddia eden yine o. Ne olursunuz içimi ferahlatacak biseyler söyleyin
Yalandir o. Hak mak hikaye sakin yolundan donme.iyi aksamlar arkadaslar. Daha önce de konu actım. 3 yıllık sevgilimle iliskimiz bitti geçen hafta. Kız arkadaşlarına daha çok değer vermesi bana kesinlikle erkeklerle konusma deyip kendisi kızlarla sohbet ediyordu arkadaş ayağına. Bunu dile getirince de bağırmıştı çağırmıştı kız kardeşi ve annesi beni arayıp bırak pesini bir daha arama demişlerdi bana. Daha önce de aldatmıştı beni cok yalvardığı icin affetmistim. Hakaret ettiği de cok oldu. Hatta son olayda ben suçluymuşum gibi bağırdı cağırdı annesini ve kız kardeşini üstüme salmıştı. O olaydan sonrA asla aramadım o bir bahaneyle arayıp durdu. Ben cevap vermeyince de abini ararım diye tehditlerde bulunuyordu bana. Cevap verdim tabi beni suçlamaya üstüne hakaret etmeye devam etti. İstemedğimi beni herkese rezil ettiğini söyledim ona. Yine bağırmalar çağırmalar delirmeler tabi. Pisman olacağımı hakkına girdiğimi sırf işsizmiş diye bıraktığımı falan söyledi. Ben memurum. O dA lise mezunu olduğunu söyleyip daha sonrA lise terk olduğunu öğrendiğim biriydi. İşi olursa evleniriz dedik. Ama olmadı. Yine geçen gece mesaj atmıs bana hastaneye gittim kendime zarar verdim hakkım sana haram demis. Kendimi suan cok kötü hissediyorum. İçim acıyor. Gercekten hakkına girmiş miyimdir. Bana hata yapan o simdi de hakkına girdiğimi iddia eden yine o. Ne olursunuz içimi ferahlatacak biseyler söyleyin
Yok istemiyorum demistim bir daha da aramaz beni zAten yediremez kendineSakın aldanma kızım seni sömürmeye çalışıyor numaranı değiştir
Dönmedim bitti dedim ona zaten ondan sonrA bana hakkkm haram olsun demistiYalandir o. Hak mak hikaye sakin yolundan donme.
Hayır eğer ise yaramamıs olsaydı suan onla birlikte olurdum istemiyorum dedim o gün onayutma yalan su erkekleri dunyanin merkezi yapmayin erkekleerr pesinden kosulmaktan degil kostrmaktan hoslanir hostttt desydin anam babam misin deseydin. tohumuna parami saydim deseysin bu ne ya birfr bu muhabettini daha once biliyorm ve senle konusmamiz biseye yaramamis boyle devam edersen zararli cikacaksn
Zaten o sözlerinden sonrA ona ulasmadım bir daha o dA ulasmaz banaSenin gibi işi gücü olan sırtından kolayca para kazanacağı bir hatunu kaybetmek istemediği için sacmalamis.
Yerinde olsam onun istedigini yapıp vicdan yapmazdım.
Haklısınız hakkıma giren o olduŞu yazdıklarınızı bir daha okuyun. Bu kadar saf mısınız?
Ona dönecek olsaydım geçen gün aradığında ağladığında dönerdim ona . Geri dönüsü yok bitti artık sindiremeyeceğim cok sey yasattıVar ya resmen o kadar olaya hakarete rağmen vicdan yapıp o adama dönmek icin bahane arıyorsun. Bu konuyu açıp şu soruyu sorduguna gercekten inanamiyorum. Madem bagirip cagiracak hakaret edecek ne diye ariyor. Baksın yoluna. Sen de buna çanak tutuyorsun. Girmissen girmissin hakkina. O da senin hakkina girdi. Olan olmus biten bitmis. O neyin hesabini soruyor. Sen neyin vicdanini yapiyorsun.
Bak buraya yaziyorum sem bu adama dönersin. Hatta ve hatta evlenirsin..
Haklıısnız aslındaO sizin hakkınıza girmiş. Başlık “hakkıma mı giriyor” olmalıydı.
Ben yazmadım hic o dA ulasmadı zaten bir daha. Bitti o gün. O dA bitirdi kabullendi sukurInanmayin erkek milleti kadin duygusal oldugu icin kadini hassas noktasindan vurmaya calisirlar vicdan yaptirirlar inanmayin konusmayin
Evet her haltı yiyip bir de bana hak diyorGörgüsüz kro hareketler ya, çok itici.. Bi de ağızlarına sakız etmişler bi "hak" meselesi, yersen..
Tehditlerine boyun eğip iletişime geçme daha fazla..Evet her haltı yiyip bir de bana hak diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?