İstemiyorum dedim ona. Zaten bana bi sen acımadın dedi. Bir daha da ulasmaz yediremez kendine. Ağlayınca oramı buramı kestim deyince üzüldüm. Benim sucum yokken bir de o üste cıkıyorsenin psikolojini bozmuş
millete rezil etmiş ama hakkını helal mi etmiyormuş
hangi hakkı ?
salla gitsin yalan söylüyor iananma
kapına gelip ölüyorum dese inanma engelle heryerden kimi ararsan ara de
Aynen haklısınız. Tövbe hasa Allah’a Bİle küfr ettiNe haramı yahu o kim
Allah insana beyin vermiş ki kullansın diye
çok dinden imandan haramdan anlasaydı zaten intihar etmezdi gönlün ferah olsun
Arayacağını sanmam Zaten, evlenecem dedi en son yine. Umarım evlenirTehditlerine boyun eğip iletişime geçme daha fazla..
Bacım seni bi daha tehdit ederse bul bi erkek yakınını arat abinmiş gibi bırak bu kızı diye tehdit ettir uzak dursun bundan sana hayır olmazAynen haklısınız. Tövbe hasa Allah’a Bİle küfr etti
Bana pisman olacaksın suana kadar ayrıldığım bütün Kızlar pisman oldu pesimden köpek gibi koştular dedi utanmadan benim de öyle olmamı istiyor herhalde. Hic birine bu kadar çektirmedi bir bana böyleydi. Bu kadar seye rağmen pesinden kosacakmısım. Bir daha rahatsız etmez ederse de annesinin bana söylediklerini aynen iade edeceğimBacım seni bi daha tehdit ederse bul bi erkek yakınını arat abinmiş gibi bırak bu kızı diye tehdit ettir uzak dursun bundan sana hayır olmaz
Hiç muhattap olmaBana pisman olacaksın suana kadar ayrıldığım bütün Kızlar pisman oldu pesimden köpek gibi koştular dedi utanmadan benim de öyle olmamı istiyor herhalde. Hic birine bu kadar çektirmedi bir bana böyleydi. Bu kadar seye rağmen pesinden kosacakmısım. Bir daha rahatsız etmez ederse de annesinin bana söylediklerini aynen iade edeceğim
o zamn onu muhabbettini bile etme kuzum. sen akilli kizsin .boyle hak hukuk oyunlarina gelmeHayır eğer ise yaramamıs olsaydı suan onla birlikte olurdum istemiyorum dedim o gün ona
Ben de ona öyle söyledim ne halin varsa gör dedim. Bana arkadaş ayağına o kız icin neler yaptın dediğimde onlar senden daha değerli ne sanıyordun demistiHiç muhattap olma
Herkes layıgını yasar Allaha havale et ve uzak dur kimle ne yapıyorsa yapsın ilgilenme
Sevmek sevilmek böyle bişey değil
Dilerim karsına karakteri vicdanı saglam biri cıksın
Aynen öyle yapacağım. Cok sağolun iyi geldi söylediklerinizo zamn onu muhabbettini bile etme kuzum. sen akilli kizsin .boyle hak hukuk oyunlarina gelme
ne demek canm yardimimiz dokunsunda. cunku yasimiz 29 bu donemlerden gectik hepsi cok sacma geliyor evlenecegin insan illa cikar karsina her sevgilimiz .esimiZ olsaydi kader diye bise olmazdi
Aynen öyle yapacağım. Cok sağolun iyi geldi söyledikleriniz
Ben bir kere sevdim sadece olsun onla mutlu olurum diye düşündüm. Her hatasını görmezden geldim. En son bir baska kız icin beni engelledi sildi ailesine rezil etti. Üstüne o kızı üzdün onun sucu yoktu dedi. Hakaret küfür.. gördüm ki ben ona değer verdikçe onun gözünde hic oluyormusum. Bu bana yaptığı son kötülüktü. Anladım ki benim için bitmesi hayırlıymısne demek canm yardimimiz dokunsunda. cunku yasimiz 29 bu donemlerden gectik hepsi cok sacma geliyor evlenecegin insan illa cikar karsina her sevgilimiz .esimiZ olsaydi kader diye bise olmazdi
Haklısınız ama gercekten kendine zarar veriyor. Tabi aklı var yapıp bana fotoğraf atması psikolojimi bozduŞu yazdıklarınızı bir daha okuyun. Bu kadar saf mısınız?
Yazdıklarımın eksiği var fazlası Yok. Hatta bazı seyleri ben utandığını icin yazmadım. O kadar ki kötü seyler Yaşattı bana.hic bir şekilde ona ulasmadım su ana kadar. Ulasmam da. Kendime zarar verdim deyince bunda benim sucum ne dedim ona bana sen böyle konusmaya devam et diye karşılık verdi. O dA ulasmaz artık engelledim her yerdenHakkına girmişsin daha neler eski erkek arkadaşınız gerçekten anormal bir insan eğer ki şu anlattıklarınız doğruysa ki yalan söyleyeceğinize ihtimal vermiyorum o gitsin sizin hakkınıza girmenin vebaline baksın. Birde kardeşiyle annesini üstüne salmış. Bırakın Allah aşkına vicdan yapacağınız bişey görmüyorum salın gitsin ne hali varsa görsün böyle karakterde olan bir insanla bırakın işsiz olmasını dünyalar kadar zengin olsa ne fayda. Engelleyin ulaşmasın size. Oldu canım her psikolojik manyak kendine zarar versin senin yüzünden deyip vicdan yaptırsın. Allah herkese akıl fikir irade vermiş. Siz içinizi ferah tutun ve o kişiden uzak durun.
Arayacağını sanmam Zaten, evlenecem dedi en son yine. Umarım evlenir
Haklısınız bir ben böyle safım galiba ama 3 yıllık geçmişimiz var diye böyleyimo dengesiz ile kim niye evlensin
adamın işi de yokmuş
herkes sen gibi saf mı ?
Onun dA layığını yasayacağını biliyorumHiç muhattap olma
Herkes layıgını yasar Allaha havale et ve uzak dur kimle ne yapıyorsa yapsın ilgilenme
Sevmek sevilmek böyle bişey değil
Dilerim karsına karakteri vicdanı saglam biri cıksın
Zaten ailem de istemiyordu. Biliyorlardı bana yaptıklarını. Ben de seviyorum o dA kendine zarar vermesin diye hep devam ettim. Düzelir diye bekledim. En son sosyal medyasındaki kız arkadaşını bana tercih etti. NEymis kız kendini kötü hissstmis ben neden o sana yazıyor deyince. Beni sırf bu yüzden engelledi. Ailesi bana demediğini bırakmadı. Ben bitirdim deyince de sen benim işim gücüm Yok diye bırakıyorsun deyip durdu. Sinirlerimi alt üst etti resmen. Hic bir şekilde Benden Özür bile dilemedi beni suçlamaya devam etti utanmadanZaten normal olmadigi için kendine zarar veriyor. Sonra da size vicdan yaptirip sizin ayarlarinizla oynuyor tabiri caizse.
Kaç kurtar kendini. Hatta kurtulduguna milyon kere şükret. Allahin sevgili kuluymussun bir yerde bir iyilik yapmissin demekki. Ve bundan sonra da dengini bul.
Zaten ailem de istemiyordu. Biliyorlardı bana yaptıklarını. Ben de seviyorum o dA kendine zarar vermesin diye hep devam ettim. Düzelir diye bekledim. En son sosyal medyasındaki kız arkadaşını bana tercih etti. NEymis kız kendini kötü hissstmis ben neden o sana yazıyor deyince. Beni sırf bu yüzden engelledi. Ailesi bana demediğini bırakmadı. Ben bitirdim deyince de sen benim işim gücüm Yok diye bırakıyorsun deyip durdu. Sinirlerimi alt üst etti resmen. Hic bir şekilde Benden Özür bile dilemedi beni suçlamaya devam etti utanmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?