- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
Yorumlarınızdan aldığım fikre göre kredi çekmemek için elimden geldiğince direnmem lazım. Ancak bu sefer de destek olmayan eş suçlamalarıyla karşılaşacağımı biliyorum. Kavga edip, işin içinden çıkılmaz bir duruma sokmak da istemiyorum herşeyi.
Ama onu bu şekilde rahata alıştıran, bütün yükü üzerime alan en başından beri bendim, bu konuda öz eleştiri yapıyorum. Hatalıydım. Bundan sonrasında kendimi geri plana almam lazım ama nasıl bilemiyorum
canım nerden başlarsan kardır, evet destek olmayan eş pozisyonuna sokacak seni çünkü işine gelmeyecek bu durum, ama elini taşının altına koyma zamanının geldiğini bilmeli. bunu kavgayla gürültüyle yapma tabi, olabildiğince ılımlı konuş ancak kararlı olduğunu ve bu durumdan rahatsız olduğunu bilsin artkYorumlarınızdan aldığım fikre göre kredi çekmemek için elimden geldiğince direnmem lazım. Ancak bu sefer de destek olmayan eş suçlamalarıyla karşılaşacağımı biliyorum. Kavga edip, işin içinden çıkılmaz bir duruma sokmak da istemiyorum herşeyi.
Ama onu bu şekilde rahata alıştıran, bütün yükü üzerime alan en başından beri bendim, bu konuda öz eleştiri yapıyorum. Hatalıydım. Bundan sonrasında kendimi geri plana almam lazım ama nasıl bilemiyorum
direnmek değil direk çekmeyeceğim diyeceksinYorumlarınızdan aldığım fikre göre kredi çekmemek için elimden geldiğince direnmem lazım. Ancak bu sefer de destek olmayan eş suçlamalarıyla karşılaşacağımı biliyorum. Kavga edip, işin içinden çıkılmaz bir duruma sokmak da istemiyorum herşeyi.
Bu kullanılmak değildir, siz ev hanımı olabilirdiniz bu durumda eşiniz mi kendini kullanılıyor hissedecekti. Evlilik maddi manevi herşeyi kapsamıyor mu? Hayır yani çaba da sarf ediyormuş üstelik. Hani sadece otursa, sizden gelecek parayı beklese neyse..
Bu tür sorunlar yaşanabilir sizde nasıl bir eş olacağınızı bu noktada gösterirsiniz, herkes para bolken eşlik yapar. Evlenirken söz verdiğiniz kötü günler neydi ki?
Ailenizin hemen boşan biz arkandayız tutumu hiç hoş değil. Kendinizi bu şekilde doldurmayın ve doldurmalarına izin vermeyin.
direnmek değil direk çekmeyeceğim diyeceksin
hatta bikaç ay sonra işten çıkacağını çok yorulduğunu biraz da ev hanımlığı yapacağını söyleyeceksin
tabi mahsus.. sen hep böyle çalışkan görünürsen.. oda iyice rahata erer
kusura bakma da hem çalışma hem iş beğenme kadın herşeye koştursun
hem bide kadına kredi çektirmeye çalış
birde herşeyi ailene anlatma.. inşallah bu kredi olayını da anlatmamışsındır..
Bu durumda eşinizin bir birikimi arabası vs.. de yoktu o zaman
Siz mi yaptınız herşeyi...? maaşınız bir evi çekip çevirecek durumda mı..
Acaba birazda buna yaslamış sırtını olabilir mi..
Biliyorum içiniz karardı, ne düşüneceğinizi ne konduracağınızı bilmez haldesiniz.
Çok zor Allah size inşallah bir kapı açar.. neyse hayırlısı o olsun
tamam işte dediğim gibiAilem evlenirken çektiğimiz kredinin bile benim üzerime olduğunu bilmiyor. Bu iş kurma mevzusundan da bahsetmedim. Duruma dışardan gözlemledikleriyle yorum yapıyor ailem, tabi ben depresif ve mutsuz göründüğüm için. Beni mutluluğum herşeyden önce gelirmiş. Orası öyle tabi ama onsuz mutlu olacağımdan da emin değilim ki...
Ben 31 yaşındayım, eşim 29 yaşında. İkimizin de ilk evliliği. Tanışıp bir yıl içerisinde evlendik. Dediğim gibi, eşim hayatını hep müzisyenlik yaparak kazanmış. Barlarda konserlerde vs.
Eşinden neden çekinsin ki? Çek dediği parayla iş kurmayı düşünüyor, haliyle ödemeyide düşünüyordur. Ayrıca 2 aydır iş aramıyor yazmış konu sahibi, yani eşi özel sektörde sürünmek yerine kendi işinin sahibi olmak istiyor.Ev hanımı olmakla neden aynı şey değil, siz de biliyorsunuz aslında.
Ev hanımları da evde çalışıyor, emek sarf ediyor, normalde para ile alınabilen bir hizmeti kendileri yapıyorlar.
Ortada ise iş beğenmeyen, evde oturmaktan değil de aileyle yüzleşmekten çekinen, ama eşine kredi çektirmekten çekinmeyen bir adam var.
İş aramıyor yazmış konu sahibi, siz çaba sarf ettiğini nereden anladınız acaba?
Herkes iş kurmak istediğinden bahseder, bu çaba falan değil. Hatta çoğu örnekte tembellikle alakalı.
evet boşanmak, vazgeçmek kolay şeyler değil, hele de seviyorsan ama burda sadece işsizlik sıkıntısı değil söz konusu olna, ne yazık ki bi sorumsuzluk var ortada.. bu da her geçen gün bir kadını yiyip bitirir hele de kadın canına dişine takıp çalışıyorsa..iş dışında başka ailevi problemleriniz var mı?
eğer yoksa, kredi çekin ve bir de böyle deneyin..
para kazanç yerine gelecek somut şeyler..
bu sayede belkide o sizi kaybetmeden,
siz onu kazanacaksınız..
siz ailesiniz artık.
sırf bu durumda baban olsa,
başka bir kusuru olmasa,
babanı reddebilirmiydin...
bilemiyorum
eğer ayrıntıda, çok daha sarsıcı durumlar yoksa..
keşke dememen için yine kendinden vermen lazım
bana göre..
onun ailesi de destek olmalı bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?