Kendimi sorguluyorum kötü biri miyim

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Kızlar ben kötü bir insan miyim ya.

Ablamın kızı geldi.
Yurt dışından
17 yaşında tam bı ergen.
Yemek yapıyorum beğenmiyor başka bir şeyler istiyor fasfod tarzı.
Arabamiz yok bir yerlere gitmemeiz gerek sürekli of taksi çağıralım.diyor.
Cagirmiyinca gittiğiniz her yeri zehir ediyor of luyarak.

Sürekli insanlar la dalga geçiyor Küçumsuyor.
Bizim buralar böyle falan diye.
Evde bir kız değilde sanki on tane oğlan çocuğu var gibi hep dağınık.
Saçını Tarar her yer tuy
Oda da otururken bile hep bı dağinik.
Herşeyi her yerde yatakta abur cubur falan yiyor.
Tam bı ergen kendisini çok seviyorum hep alttan alıyorum ama içten içe sinir olmaya başladım.
Bunlar daha çok az.
Normalde biz kızımla hep gezeriz .o evden çıkmak istemediği için .tikildik eve .
Cikincada zaten o kadar açık giyiniyor ki
Herkesin dikkatini çekiyor ben rahatsız oluyorum. ona karşı sinir li hissettiğim için bazen kendime kızıyorum ama elimde de değil.
Öyle işte yazmak istedim içimde tutmak istemedim..Ay nolu çok eleştirmeyin ne bekliyordunuz diye.
Ayrıca gelmeyi talep eden o ve ailesiydi.
Bileti kestik tennsonra haber verdiler bana

O gelmedi.
Yeğenim bir akraba ile geldi.akraba onu bize birkati gitti
Zorlayıcı bir yeğen, yaşam standardınız belli ise zorlamış sizi psikolojik yönden. Gidene kadar idare edin yahut alın karşınıza konuşun. Bizim alışkanlığımız, kültürümüz, bütçemiz, yemeğimiz ya da temizlik düzenimiz böyle böyle diye.
Uymuyorsa da gidene kadar idare edin. Anlıyorum sizi. Okurken benim bile dağınıklık yüzünden tadım kaçtı.

Akraba bile olsa misafir sonuçta, sürekli görüşmediğiniz için size yabancı gelmesi, onu garipsemeniz normal. Dondurulmuş hamburger köftelerinden alın, ya da dondurulmuş pizza. Isıtır koyarsınız önüne.

Ya da yeğeniniz gibi değil de arkadaş gibi görün, beraber kuaföre gidin, sonra gidebilirseniz sinemaya gidin, konsere gidin.

Evden çıkmak istemiyor ki arabamız yok diye bende her yere razı çağırmak istemiyorum yazık günah parasında değilim aslında.
.zaten öyle yapıyorum hep onun yiyeceği tarzlarda alıyorum.

Ama mesela evde iken 2 den ucden önce kahvaltı yapmaz canım istemiyor diye.
Dışarda olunca yada sabah disarda olunca dışarı çıkar çıkmaz acıktım diyor

Kotu biri degilsiniz.

Asiri hormon baskisi altinda, iyi huylari olmayan bir ergene maruz kaliyorsunuz.

Biraz videosunu falan cekin, buyuyunce izletir utandirirsiniz, cok eglenceli oluyor ahshhsha.

İşiniz zor Allah kolaylık versin.

Evinize yakın toplu taşıma yok mu bu yüzden mi taksi çağrıyorsunuz yoksa kız rahat etsin diye mi? Yaz için belediyelerin ücretsiz etkinlikleri var, bu etkinliklere bakın bir hem siz güzel zaman geçirirsiniz kızınızla, hem misafir kafa ütülemez. Hangi şehirdesiniz, belki buradakiler etkinlik önerebilirler.

Kahvaltiliklarij yerini gösterin "biz erken yiyoruz. Sen acikinca hazirlarsin, yedikten sonra toplarsin" diyin.
O ev sizin eviniz kurallarinizi soyleyin. Yatakta biseyler yemiyoruz, saçlarımızı banyoda tariyoruz, daginik birakmiyoruz diye soyleyin.
Yemek begenmiyorsa tost hszirlayin sonra kasarin, peynirin yerini gösterin yemek yemedigin zaman kendine tost hazirlayabilirsin deyin. Evde yemegimizi yiyip oyle cikiyoruz sende yiyince cikariz falan deyin. 17 yasindaki cocugunda arkasini toplayacaksak vay halimize.

Yo hayır toplu taşıma durakları çok yakın.
Ya hayır zaten kızımda bende bir çok kursa gidiyoruz aslında çok aktifiz ama o istemeyince evde tikilip kaldik

Haklısınız ama.
Söylüyorum aslında oralı olmuyor
Mesela bir. Şey için sesleniyorum yardım istiyorum duyuyor ama ses vermiyor defalarca seslenme rağmen.soyluyorum ama galiba dinletemiyorum

Tamam o evde tıkılsın. Biz gelene kadar yatağını toplayıp bulaşığını halleder misin canım, gibi sorumluluk verip çıkın. Gelirken de istediğin x yemeğinden alırım bb, deyin ki biraz ödül karşılığı olsun

Haklısınız ama.
Söylüyorum aslında oralı olmuyor
Mesela bir. Şey için sesleniyorum yardım istiyorum duyuyor ama ses vermiyor defalarca seslenme rağmen.soyluyorum ama galiba dinletemiyorum

Yapmayın o zaman bisey. Acikinca dolaptan al deyin. Biraz sert bi dille tabaklarini kaldir deyin.

17 yas cok kucuk degil hani 12 yasinda olsa para gelir bilmez diyecegim ama insan misafir oldugu evde begenmiyorsa yemez yada az yer oflayip puflamak cozum degil .sizin cocugun beslenme laiskanligida degisecek bu kiz yuzunden . Kizi ailesi zorla mi gonderdi .uzun sure kalicaksa boyle olmaz anlatin durumu begenmiykrs anasinin yanina gitsin.

Bir misafir gelince gezdirilir dışarıda da yenir ama ev sahibinin düzenine göre. Evde yemek varsa dışarıda yemem. Misafire uygun sevdiği yemek yaparım ama sürekli de yapamam. Bunlara alışması lazım yeğeninizin.

Kötü değilsiniz ama tepki göstermeyerek ona kötülük yapıyorsunuz.
Ben olsam direk ablamı ararım yaptığı şımarıklıkları anlatır ya konuşmasını yada gitmesini söylerim.
17 yaş çokta ergen değil gayette anlayabileceği yaş. Kendinizi sorgulamak yerine silkelenip kendine gelmesini yoksa gitmesini söyleyin.
Ablanızıda kızını düzgün yetiştirmesi konusunda uyarın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…