- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
O gelmedi.Ablanız nerede peki?
Zorlayıcı bir yeğen, yaşam standardınız belli ise zorlamış sizi psikolojik yönden. Gidene kadar idare edin yahut alın karşınıza konuşun. Bizim alışkanlığımız, kültürümüz, bütçemiz, yemeğimiz ya da temizlik düzenimiz böyle böyle diye.O gelmedi.
Yeğenim bir akraba ile geldi.akraba onu bize birkati gitti
Kızlar ben kötü bir insan miyim ya.
Ablamın kızı geldi.
Yurt dışından
17 yaşında tam bı ergen.
Yemek yapıyorum beğenmiyor başka bir şeyler istiyor fasfod tarzı.
Arabamiz yok bir yerlere gitmemeiz gerek sürekli of taksi çağıralım.diyor.
Cagirmiyinca gittiğiniz her yeri zehir ediyor of luyarak.
Sürekli insanlar la dalga geçiyor Küçumsuyor.
Bizim buralar böyle falan diye.
Evde bir kız değilde sanki on tane oğlan çocuğu var gibi hep dağınık.
Saçını Tarar her yer tuy
Oda da otururken bile hep bı dağinik.
Herşeyi her yerde yatakta abur cubur falan yiyor.
Tam bı ergen kendisini çok seviyorum hep alttan alıyorum ama içten içe sinir olmaya başladım.
Bunlar daha çok az.
Normalde biz kızımla hep gezeriz .o evden çıkmak istemediği için .tikildik eve .
Cikincada zaten o kadar açık giyiniyor ki
Herkesin dikkatini çekiyor ben rahatsız oluyorum. ona karşı sinir li hissettiğim için bazen kendime kızıyorum ama elimde de değil.
Öyle işte yazmak istedim içimde tutmak istemedim..Ay nolu çok eleştirmeyin ne bekliyordunuz diye.
Ayrıca gelmeyi talep eden o ve ailesiydi.
Bileti kestik tennsonra haber verdiler bana
şurası sizi ilgilendirmiyor ancak geri kalan herşeyde haklısınız. Sizin alanınızda size saygı duymak zorunda.Cikincada zaten o kadar açık giyiniyor ki
Evden çıkmak istemiyor ki arabamız yok diye bende her yere razı çağırmak istemiyorum yazık günah parasında değilim aslında.Akraba bile olsa misafir sonuçta, sürekli görüşmediğiniz için size yabancı gelmesi, onu garipsemeniz normal. Dondurulmuş hamburger köftelerinden alın, ya da dondurulmuş pizza. Isıtır koyarsınız önüne.
Ya da yeğeniniz gibi değil de arkadaş gibi görün, beraber kuaföre gidin, sonra gidebilirseniz sinemaya gidin, konsere gidin.
Kotu biri degilsiniz.Kızlar ben kötü bir insan miyim ya.
Ablamın kızı geldi.
Yurt dışından
17 yaşında tam bı ergen.
Saçını Tarar her yer tuy
Tam bı ergen kendisini çok seviyorum hep alttan alıyorum ama içten içe sinir olmaya başladım.
Bunlar daha çok az.
Normalde biz kızımla hep gezeriz .o evden çıkmak istemediği için .tikildik eve .
Herkesin dikkatini çekiyor ben rahatsız oluyorum. ona karşı sinir li hissettiğim için bazen kendime kızıyorum ama elimde de değil.
Öyle işte yazmak istedim içimde tutmak istemedim..Ay nolu çok eleştirmeyin ne bekliyordunuz diye.
Evden çıkmak istemiyor ki arabamız yok diye bende her yere razı çağırmak istemiyorum yazık günah parasında değilim aslında.
.zaten öyle yapıyorum hep onun yiyeceği tarzlarda alıyorum.
Ama mesela evde iken 2 den ucden önce kahvaltı yapmaz canım istemiyor diye.
Dışarda olunca yada sabah disarda olunca dışarı çıkar çıkmaz acıktım diyor
Evden çıkmak istemiyor ki arabamız yok diye bende her yere razı çağırmak istemiyorum yazık günah parasında değilim aslında.
.zaten öyle yapıyorum hep onun yiyeceği tarzlarda alıyorum.
Ama mesela evde iken 2 den ucden önce kahvaltı yapmaz canım istemiyor diye.
Dışarda olunca yada sabah disarda olunca dışarı çıkar çıkmaz acıktım diyor
Yo hayır toplu taşıma durakları çok yakın.İşiniz zor Allah kolaylık versin.
Evinize yakın toplu taşıma yok mu bu yüzden mi taksi çağrıyorsunuz yoksa kız rahat etsin diye mi? Yaz için belediyelerin ücretsiz etkinlikleri var, bu etkinliklere bakın bir hem siz güzel zaman geçirirsiniz kızınızla, hem misafir kafa ütülemez. Hangi şehirdesiniz, belki buradakiler etkinlik önerebilirler.
Haklısınız ama.Kahvaltiliklarij yerini gösterin "biz erken yiyoruz. Sen acikinca hazirlarsin, yedikten sonra toplarsin" diyin.
O ev sizin eviniz kurallarinizi soyleyin. Yatakta biseyler yemiyoruz, saçlarımızı banyoda tariyoruz, daginik birakmiyoruz diye soyleyin.
Yemek begenmiyorsa tost hszirlayin sonra kasarin, peynirin yerini gösterin yemek yemedigin zaman kendine tost hazirlayabilirsin deyin. Evde yemegimizi yiyip oyle cikiyoruz sende yiyince cikariz falan deyin. 17 yasindaki cocugunda arkasini toplayacaksak vay halimize.
Haklısınız ama.
Söylüyorum aslında oralı olmuyor
Mesela bir. Şey için sesleniyorum yardım istiyorum duyuyor ama ses vermiyor defalarca seslenme rağmen.soyluyorum ama galiba dinletemiyorum
Kötü değilsiniz ama tepki göstermeyerek ona kötülük yapıyorsunuz.Kızlar ben kötü bir insan miyim ya.
Ablamın kızı geldi.
Yurt dışından
17 yaşında tam bı ergen.
Saçını Tarar her yer tuy
Bunlar daha çok az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?