- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Değişti zaten.17 yas cok kucuk degil hani 12 yasinda olsa para gelir bilmez diyecegim ama insan misafir oldugu evde begenmiyorsa yemez yada az yer oflayip puflamak cozum degil .sizin cocugun beslenme laiskanligida degisecek bu kiz yuzunden . Kizi ailesi zorla mi gonderdi .uzun sure kalicaksa boyle olmaz anlatin durumu begenmiykrs anasinin yanina gitsin.
Öyle yapıyorum zaten.Ne kadar kalacak yegeniniz rahat büyütmüş ablan zitlasmadan çözmeye bak misafir bidaha ne zman gelecek belli değil kıyafet konusu hariç haklısın
Aman eylule kadar kalacak sandim. 2 hafta nedirÖyle yapıyorum zaten.
Ama içim sisiyor
15 gun
15 gün gelir geçer sabredin amma bir dahakine böyle davranmamasi gerektiğini belli eden mesafeler koyun aranıza.Bi daha geleceğini de sanmıyorum. Çok rahata alışmış, herkes yaşadığı yere göre şekillenir ama misafir gittiği evde kurallara uymak zorundadır Kim olursa olsun .Öyle yapıyorum zaten.
Ama içim sisiyor
15 gun
Asla kinamiyorun çok da seviyorum.Bu halleri bana tatlı da geliyor ama nazende darlaniyorumBiraz sabredin sizinde evladiniz var kınamayın
Kötü demeyelim de biraz fazla mı dolmuşsunuz ne. Açık giyinmesi sizi ilgilendirmez onun dışındaki konuları konuşacak kadar samimiyet yok sanırım aranızda.Kızlar ben kötü bir insan miyim ya.
Ablamın kızı geldi.
Yurt dışından
17 yaşında tam bı ergen.
Yemek yapıyorum beğenmiyor başka bir şeyler istiyor fasfod tarzı.
Arabamiz yok bir yerlere gitmemeiz gerek sürekli of taksi çağıralım.diyor.
Cagirmiyinca gittiğiniz her yeri zehir ediyor of luyarak.
Sürekli insanlar la dalga geçiyor Küçumsuyor.
Bizim buralar böyle falan diye.
Evde bir kız değilde sanki on tane oğlan çocuğu var gibi hep dağınık.
Saçını Tarar her yer tuy
Oda da otururken bile hep bı dağinik.
Herşeyi her yerde yatakta abur cubur falan yiyor.
Tam bı ergen kendisini çok seviyorum hep alttan alıyorum ama içten içe sinir olmaya başladım.
Bunlar daha çok az.
Normalde biz kızımla hep gezeriz .o evden çıkmak istemediği için .tikildik eve .
Cikincada zaten o kadar açık giyiniyor ki
Herkesin dikkatini çekiyor ben rahatsız oluyorum. ona karşı sinir li hissettiğim için bazen kendime kızıyorum ama elimde de değil.
Öyle işte yazmak istedim içimde tutmak istemedim..Ay nolu çok eleştirmeyin ne bekliyordunuz diye.
Ayrıca gelmeyi talep eden o ve ailesiydi.
Bileti kestik tennsonra haber verdiler bana
Annesi nerede?Tek mi yolladı?17 yasında ergenin sorumlulugunu alamaazdım herhalde ben.Kızlar ben kötü bir insan miyim ya.
Ablamın kızı geldi.
Yurt dışından
17 yaşında tam bı ergen.
Saçını Tarar her yer tuy
Tam bı ergen kendisini çok seviyorum hep alttan alıyorum ama içten içe sinir olmaya başladım.
Bunlar daha çok az.
Normalde biz kızımla hep gezeriz .o evden çıkmak istemediği için .tikildik eve .
Herkesin dikkatini çekiyor ben rahatsız oluyorum. ona karşı sinir li hissettiğim için bazen kendime kızıyorum ama elimde de değil.
Öyle işte yazmak istedim içimde tutmak istemedim..Ay nolu çok eleştirmeyin ne bekliyordunuz diye.
Ewet tek yolladıAnnesi nerede?Tek mi yolladı?17 yasında ergenin sorumlulugunu alamaazdım herhalde ben.
Avrupada mi yetisti?Kızlar ben kötü bir insan miyim ya.
Ablamın kızı geldi.
Yurt dışından
17 yaşında tam bı ergen.
Saçını Tarar her yer tuy
Bunlar daha çok az.
Asiri acik giyinmesi normal degil. Daha reşit bile degil. O yasta eger cinsel yonden cekici olmaya calisiyor ve erkekler de teyzesinin yanunda kiza bakiyorsa, bir teyze olarak yegenini koruyabilir. Aciklik var birdr asiri aciklik varşurası sizi ilgilendirmiyor ancak geri kalan herşeyde haklısınız. Sizin alanınızda size saygı duymak zorunda.
Ailesi para vermemiş mi? Acıktım diyot her şeyi siz mi ödüyorsunuz?Evden çıkmak istemiyor ki arabamız yok diye bende her yere razı çağırmak istemiyorum yazık günah parasında değilim aslında.
.zaten öyle yapıyorum hep onun yiyeceği tarzlarda alıyorum.
Ama mesela evde iken 2 den ucden önce kahvaltı yapmaz canım istemiyor diye.
Dışarda olunca yada sabah disarda olunca dışarı çıkar çıkmaz acıktım diyor
anne baba karışmıyor ise ben başkasınında karışamayacağını düşünenlerdenim. Şuan teknik olarak bizim ülkemizde reşit değil ancak kendi ülkesinde reşit ve teyzesine karşı bunu kullanabilir.Asiri acik giyinmesi normal degil. Daha reşit bile degil. O yasta eger cinsel yonden cekici olmaya calisiyor ve erkekler de teyzesinin yanunda kiza bakiyorsa, bir teyze olarak yegenini koruyabilir. Aciklik var birdr asiri aciklik var
Avrupada da 18 yasinda resit olunuyoranne baba karışmıyor ise ben başkasınında karışamayacağını düşünenlerdenim. Şuan teknik olarak bizim ülkemizde reşit değil ancak kendi ülkesinde reşit ve teyzesine karşı bunu kullanabilir.
hangi ülkede olduğuna bağlı değişir, ancak bir çok ülke 14 yaşından sonraki çocuk grubunu reşit görüyor. Neticede bu kadın senenin her günü bu çocuğu görmüyor. Ergen çocuğun annesine birşeyleri farklı anlatması ile konu sahibi içinden çıkamayacağı bir duruma düşebilir. Yani uyarabilir, ancak ben kızında poposu dışarda açık bir halde gezdiğini zannetmiyorum. Muhafazakarlığına bir tık açık gelmişte olabilir sonuçta kızında ne giydiğini bilmiyoruz. Klasik bir şort cropta olabilir, ki bunu şuan bizim ülkemizde daha 13 14 yaşında giymeye başlıyorlar. Ben giyim kuşam konusunda haksız buldum özetle konu sahibiniAvrupada da 18 yasinda resit olunuyor
Seni anliyorum. Kendim de avrupada dogdum buyudum orada ne giyinirsen giy rahatsiz etmiyorlar. Burada taciz edilebilir erkekler pesine takilabilir zarar verebilirler. Kadin hangi birine yetissin bir de kiz ona emanet edilmishangi ülkede olduğuna bağlı değişir, ancak bir çok ülke 14 yaşından sonraki çocuk grubunu reşit görüyor. Neticede bu kadın senenin her günü bu çocuğu görmüyor. Ergen çocuğun annesine birşeyleri farklı anlatması ile konu sahibi içinden çıkamayacağı bir duruma düşebilir. Yani uyarabilir, ancak ben kızında poposu dışarda açık bir halde gezdiğini zannetmiyorum. Muhafazakarlığına bir tık açık gelmişte olabilir sonuçta kızında ne giydiğini bilmiyoruz. Klasik bir şort cropta olabilir, ki bunu şuan bizim ülkemizde daha 13 14 yaşında giymeye başlıyorlar. Ben giyim kuşam konusunda haksız buldum özetle konu sahibini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?