Açık açık ta desem anlamıyorlar ki. Annem yüzünden kendimi başkalarına kullandırtmam.düzelemiyorum ne yapsamBir arkadaşım herkese gönlünden geçeni bu laf bile sokmak olsa gülerek laf arasında söyler herkes bilir ne demek istediğini ama şaka gibi söylediği için hem yaptıklarına dikkat ederler hemde gülerler kırıcı olmaz kimseye sizde öyle yapabilirsiniz.
Örneğin; Abla bak ben sana temizliğe geldim sende ben taşınırken gelmezsen bozuşuruz hee (ve kahkaha gelir) bu şekilde olabilirsiniz alttan alttan demek istediğinizi anlamış olurlar.
Kendi kendinizle çelişmişsiniz... Bana yapılan iyiliği unutmam yaparım demişsiniz. Bende aynıyım. Altta kesinlikle kalmam. Ama zor gününde yanında olduğum insanın zor günümde yanımda olmasını isterim.bir arkadaşımın sağdıcı oldum. Nişan kına düğün gelinlik alma dış çekim herşeyin de bulundum. Ama o arkadaşım benim en güzel günümde iki gün ertelemeyip tatil planı yaptık tatile gidecez dedi. Bende enayi gibi hissettim kendimi.Iyilik yap denize at balık bilmezse Halik bilir demişler.
Ben karşılık beklemeden yaparım çünkü ne kadar az beklenti o kadar mutluluk. Ama bana yapılan iyiliği de unutmam, geri ödemeye çalışırım.
Çok rahatsizsan yapma. Eninde sonunda birinden bu lafı duyacaksın. Kimse sana söz de vermiyor iyilik yapman için de başına silah dayamıyor.
Ama konuda " söz verdiler lakin bana taşınırken yardım etmediler " deseydin yerden göğe kadar haklısın derdim.
Diğer türlüsü gerçekten çok itici.
Yavaş yavaş bende yapmıyorum. (insan ilişkileri böyle bitiyor) ama geçmişte yapmış olduğum ve yediğim kazıkları nasıl unutcambilen varsa bana da biraz öğretsin. ben de böyleyim, şimdi biraz biraz yediğim kazıklardan dolayı kendimi törpülemeye çalışıyorum ama unutunca hoop başa.
özellikle temizlik konusunda sömürülüyorum. herkese yardıma gittim. tek başıma kaç kere ev taşıdım. bir allahın kulu yardım edin işte, ben hepinize ettim.
şimdi en son birkaç olay oldu sağlam akıllandım, büyük yemin ettim. bundan sonra kimseye yardım etmem diye.
kıssadan hisse; herşeyi bildiğini söylemicen, "ben bilmem ki" kilit cümle.
öğrendim ama geç öğrendim.
konuyu takipteyim, belki biraz daha akıllanırım.
Şuan maddi imkanım dan dolayı yokTerapiye gitme imkanınız var mı?
bu yaşattıklari sana ders olmalı.Yavaş yavaş bende yapmıyorum. (insan ilişkileri böyle bitiyor) ama geçmişte yapmış olduğum ve yediğim kazıkları nasıl unutcam
Arkadaşımın kuzeni öldü. Çok perişan oldu kız. İşten iki gün izin alıp yanında kaldım. Ama benim sözümde arkadaş grubuyla pikniğe gitti. Bende ya bu kadar da olmaz diyorum. Aslında örselenen dışlanan bir tip değilim. Çevrem geniş. Ama bazı insanlara verdiğim emeğe üzülüyorumben yaşadim bi daha yaşamamak adiyla kindar olmuşum.
bazi şeyleri kendimi kullandirtmaya kabullenemedim.
olmaz bakariz bilmiyorum dedim..
işim var dedim kaçtim..
çünkü yaşadıklarim bana çok büyük ders oldu.
arkadaşiniz için başınız sağolsun.Arkadaşımın kuzeni öldü. Çok perişan oldu kız. İşten iki gün izin alıp yanında kaldım. Ama benim sözümde arkadaş grubuyla pikniğe gitti. Bende ya bu kadar da olmaz diyorum. Aslında örselenen dışlanan bir tip değilim. Çevrem geniş. Ama bazı insanlara verdiğim emeğe üzülüyorum
Arkadaşınızın size söz verdi mi? Veya siz açık açık arkadaşınıza ne istediğinizi söylediniz mi? Ikisi de değilse ben yaptım o da yapmalıydı diye düşünmek sadece sizi yıpratır o kadar.Kendi kendinizle çelişmişsiniz... Bana yapılan iyiliği unutmam yaparım demişsiniz. Bende aynıyım. Altta kesinlikle kalmam. Ama zor gününde yanında olduğum insanın zor günümde yanımda olmasını isterim.bir arkadaşımın sağdıcı oldum. Nişan kına düğün gelinlik alma dış çekim herşeyin de bulundum. Ama o arkadaşım benim en güzel günümde iki gün ertelemeyip tatil planı yaptık tatile gidecez dedi. Bende enayi gibi hissettim kendimi.
Herkes kendi karakterini koymuş ortaya.Arkadaşımın kuzeni öldü. Çok perişan oldu kız. İşten iki gün izin alıp yanında kaldım. Ama benim sözümde arkadaş grubuyla pikniğe gitti. Bende ya bu kadar da olmaz diyorum. Aslında örselenen dışlanan bir tip değilim. Çevrem geniş. Ama bazı insanlara verdiğim emeğe üzülüyorum
gerçekten ben önceki yorumda yazdığı gibi eşimden karşılık beklerdim. hatırlamazdi içine gelmezdi.. öle huyu var ki.Herkes kendi karakterini koymuş ortaya.
Bekledikçe mutsuz oldum. En azından söylüyorum için de kalmıyor. Tabi benimkisi yine yapmıyorgerçekten ben önceki yorumda yazdığı gibi eşimden karşılık beklerdim. hatırlamazdi içine gelmezdi.. öle huyu var ki.
artık açik açik ne istediğimi sölüyorum.
bu kocalar gerçekten vurdumduymaz oluyor.insanlar çok degişik milletten herşeyi istiyor ben her istedikleri de yapmıyorum.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?