Kendinizi mutlu etmek icin neler yaparsiniz?

toprakla ugrasmak :) balkonda mink saksılarım var baharda baslıyorum kıs baslayana kadar onlarla ugrasıyorum kışın tabi bi boşluk oluyo

Kitab okuma,alisveris yapmak,cekirdegimi alib iyi bir komedi seyr etmek

TemiLik yaparim ya baska napiyim

Vaay guzelmis

Kitap okurum, duş alırım, alışveriş kesin rahatlama zaten, ayıp gelebilir belki ama bence doğal bişey duruma göre mastürbasyon yaparım.. (Bekar boşanmış biri oldugumdan)

Kitap okurum, duş alırım, alışveriş kesin rahatlama zaten, ayıp gelebilir belki ama bence doğal bişey duruma göre mastürbasyon yaparım.. (Bekar boşanmış biri oldugumdan)
Hhh bana komik geldi. Senin için normal ama. Bi şey soracam. Neden boşandin?

Sizin için normal olmayan nedir? Boşanma sebeplerim öncelikle maddi problemler bu arada..

Sizin için normal olmayan nedir? Boşanma sebeplerim öncelikle maddi problemler bu arada..
Normal ilmayan yalan soylemek.durustsun.benim ratlyan şey kaynanam evde olmadi zaman.benim evim oldu zaman ..

İstediğini yapsan ne fayda sonuca ulaşmadıysa o hep kafadadır

Sonuçlandırdıysan Dışarıda sevdiklerinde buluş takıl eğlen aklına bile gelmez

..

Ama mutsuz eden şeylerin notunu alman lazım geriye dönük backtest yapman lazım ki mutlu olasın.
Neyin eksik neyin fazla bilmelisin ..

Benim yovarlamam bu kadar :)

Kesin izmirlisin

Konuşmaktan hoşlandığım bana iyi gelen bir arkadaşım varsa muhabbet etmek iyi gelir yürüyüş yapmak müzik dinlemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…