- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
- Konu Sahibi peaceful16
-
Aynen yaa bende oyleyim senfe bendensinvay be uzun zamandır hıc kendımı mutlu edecek seyler yapmamışım..çocukların sağlıgı derken harcamışım kendımı...gercı eşim de benım gıbı ..karı koca hıc bısey yapamıyoruz okudukca sınırım bozuldu.oturup kahve bıle ıcemedık evde..anaaam ölmüşüm ben..
bu ara içimden hiçbir şey gelmiyor eskiden mutsuzlukla savaşır yenerdim artık pes ettim galiba. bir süre böyle devam edeceğim çünkü yoruldum savaşmaktan. mutsuz pollyanna olayım biraz da.
eskiden en sevdiğim şey yüzüme maske yapıp, müzik açıp, elimde moda dergisi ya da pinterest karıştırmak ya da komedi filmi izlemek vs idi. bazen oje sürmek çeşitli desenler yapmak da insanı mutlu edip eğlendirbiliyor.
son zamanlarda müziği kulağıma takıp sokağa çıkıp pokemon go oynuyordum:) pokemon yakaladıkça mutluş oluyor insan.
komedi filmi ve dizileri en güzeli ama.
bende de o var uzun zamandır hiç bişey beni heyecanlandırmıyor ve başladığım işin sonunu getiremiyorum.. :/
benim de öyle. artık hayatımda daha büyük mutluluklar istyorum ondan oluyor.
bazı şeyleri bakımları zorunluluktan yapıyorum artık çevreme karşı imajımı bozmayayım diye
yaş kaç bilmiyorum da bende de aynısı var.. bunu yapsam ne yararı olacakki mantığı var değilmi ? zorunluluktan yapılıyor çoğu şey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?