Mezdeke acip oynuyorum valla mutlu oluyorum
Dunyada halen iyi insanlarin iyiliklerin oldugu videolar buluyorum youtube de onlari izliyorum nutlu oluyorum
Genellikle muzik dinleyerek mutlu oluyorum
Guzel seylere bakiyorum mutlu oluyorum guzel fotograflara filan boyle manzara, dunyanin harika yerleri filan:)
ben tek yaşıyorum,yalnızım ama kafam rahat. aile kavgalarından bıkanlara tavsiye ederim.
Ahh aynı ben, Ben Agatha Christieye sardım şu sıralar, kendimi ordaki dedektifin yerine koyuyorum çok eğlenceli
bir ara benimde ona sarmışlığım oldu :) özellikle rus edebiyatı intiharımın sebebi olacak.
Gecmisle hesaplasip degistirebilecegim seyler icin caba sarfederken degistiremeyecegim seyleri oldugu gibi kabul edip hayatimi zorlastirmayacak bir mesafede tutuyorum.
O niye oldu bu niye boyle diye dusunmemeye calisiyorum. Varsa vardir o zaman bana duseni yaparim fakat kaygilarla bugunu su ani ve getirecegi mutlulugu kaciramam...
Gelecek icin planlarimi uzun ve kisa vade olarak birbirinden ayirirken hayallerimle hedeflerimin fazla icice gecmemesine ozen gosteriyorum ki umudumu kaybetmeme neden olmasin dus kurmami engellemesin :)
Genel olarak disaridan beklentilerimi olabildigince dusuk tutmaya, olmamis seylere uzulmemeye calisiyorum. Bunu yapmadigimda guzelseylerin varligina da pek sevinemedigimi hatta zaman zaman hayal kirikligi ile mutsuzluga neden oldugunu farkettim.
Ozetle kendi ic celiskilerimi olabiligince azalttigimda huzurum artiyor.
O zaman mutluluk kaynagi olabilecek seyleri de daha kolay farkediyorum
Bunlarin yanisira sanat ve doganin insani rahatlattigina inaniyorum...
Muzikle ugrasmak sergilere gitmek ffarkli bakis acilarini gormek onlarin ic dunyasina yolculuk yapmak hatta eski eserlere bakmak muze vb tarih iceren yerler keyif veriyor, surekli yeni birseyler kesfetme hissi veriyor, salak bi gulumseme olusuyor yuzumde :)
Sehirden bunaldiysam dogaya kaciyorum. Mesela daglar insani ozgur kiliyor gibi ve daha guclu hissediyorum kendimi. Veya deniz... dogada da surekli yeni birseyler ogreniyor insan, ogrendikce bilgiyle mutlu olanlardanim yani yeni seyler heycanlandiriyor beni :)
Bunlarin disinda yalnizligimi seviyorum, kendime ozel vakit ayirmak kendimi daha degerli hissetmemi sagliyor.
Mesela sessiz sakin birkac mekan vardir duzenli gittigim. Muzik kahve kitap dinlenmem icin yeterli. Bazen bu bir agac alti oluyor termosuma kahvemi doldurup veya cay sandvic yapip tek kisilik piknik gibi vakit geciriyorum :)
Sevgiliyle haftasonu beraberken bile herkesin kendi ozel saati ve ozel koltugu kitabi vs vardir. Sonra okuduklarimizi paylasir sohbet ederiz.. boylece yanyanayken bile birbirimizi ozluyoruz biraraya gelince kavusmussuz gibi seviniyoruz
Veya evde tek basimayken pastalar yemekler yaparim Her bir deneme sonrasi daha iyi olacagini bilmenin yanisira bunu tecrube ederek somut olarak gormek hayattaki basarisizliklarim icin de umidimi kaybetmemi engelliyordaha fazla emek cozecektir diyip daha azimli mutlu biri oluyorum :)
Bir de duzenli film gunlerim vardir... sinemaya gidemesem dahi evde ciddiyetle filmimi izlerim tek basima misir patlatirayaklarini uzatip oyle dalaaaar giderim, o an hicbirsey dusunmem
Son olarak hayatimdaki gereksiz olduguna inandigim sorundan baska birsey getirmeyen fesatliklarini gordugum kisileri hayatimdan cikardim daha rahatim artikkimseyi kirmayayim diye egilip bukulmek stres yapmak ne anlamsiz seymis yahu.
Bi de eskisi gibi sporu da bu listeye eklesem iyi olacak. Hatta pastalar bolumunu kisip yuruyusu ayrilmaz parcam yapmam lazim artik :))
Arada da kafa dagitmaya buraya gelmeye basladim, fena olmuyor
Allahim bizlere dunyadada ahirette de iyilik ve guzellikler ver,
seni anmamiz sana sukredebilmemiz ve sana ibadetlerin en guzelini yapabilmemiz icin bize yardim et.
Amin.
temizlik yapmaya başlamadan önce sevdiğim radyo programını tvden açarım son ses oh mis..
hiç üşenmem kendime güzel bi kahve yaparım balkonumda keyif yaparım,
alışveriş ama özellikle pazara çıkmak bütün stresimi alır saatlerce dolaşabilirim,
en büyük zevkim roman okumak,
kulaklarımı takıp yürüyüş yapmak,
eşimle yaptığımız pazar kahvaltımız,birlikte hazırladığımız sofralar,survıvar izlemek :)
ben kendimle yalnız olmayı severim,özgür ruhluyum eşimde bilir.bazen ailemi özlerim 1 saatlik yoldalar eşime sölerim giderim 2 gün kalırım kafamı dinlerim.eşimde gelir genelde.evli gibi deiliz biz.biribirimze karışmayız dipdibe yapışık ikiz gibi bi çift deiliz.1 yıllık evliyiz ama 7 yıldır sevgiliyiz.biribirmizi tanıyoruz.
eşim bazen maç izler arada eşlik ederim sıkılıncada diğer tv geçerim takılırım öyle.
mutluluk bence özgür olmak kimseye hesap vermeden içinden geldği gibi yaşamaktır.
Mutluluk için bi kere deniz şart. Denize bak yak siğaranı.... Denize bak iç kahveni.... Sahilinde deli dana gibi koştur atla zıpla kumlarda.... Hele bide şilenin bomboş sahilinde bi köpek bulursam demeyin keyfime :) o köpekle koştur allah koştur :) nişanlımıda kendi oyunlarıma alet edip bide kumlarda yuvarlandık mı benden mutlusu yoktur :) o kadar koşturmadan sonrada bide mangal varsa ooooooooo :)
Ama eğer ki evde teksem o zaman sırayla bütün korku filmlerini , bi sürüde aburcuburu koyarım önüme yiyip içer yatarım :)))
İlerde çok param olunca kendimi daha çok mutlu etmek için bu bahsettiğim şilenin bomboş sahiline yakın bide villa alıcam o zaman huzur içinde ölebililirim :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?