Kendinizi nasıl mutlu ediyorsunuz?

Yemek bulaşık faslını halledip oğlumu uyutup şöyle bir demlik çayımı önüme alıp tv izlemek mutlu eder beni yorgunluğumu atarım

Hah evet mesela bu. Beni boğuyor fazla eşya. Allahım odamda resmen boğuluyorum. Atalım şu kanepeyi diyorum yok bi gelen olur yatak yaparız falan diye odamın yarısını koca bir kanepe kaplıyor. Kendi yaşam alanımda bile değişiklik yapamıyorum. Bu da önemli bir nokta

Biz üç kiz kardeş meslegimiz oldugu halde kurtuluşu biraz da evlilikte gördük. Sonra basimiza gelmeyen kalmadi :)) Coooook uzun ve derin mevzular..
Hasılı su minnak kizim 'evim olursa soyle yapicam, ozgur olursam buralara gidicem' demesin. Ne istiyosa evimizde yapsin.
Cok da ucmasin ama

En iyisini yaparsınız

Ben cow kadar şanslı değilim maalesef. Hiç kardeşim olmasaydı biraz mutlu olabilirdim. Her şeyimi kıskanır, zehir eder. En ufak bir şey alsam, hemen tartışma çıkarır.
Sürekli bana daha çok ilgi gösterildiğinden dem vurur. Ama durum hiç öyle değil.
Başarılarımı hiç çekemez, sürekli küçümser. Dersine çalışmaz, kalır ve beni suçlar. Benim alakam olmadığı halde.
Evde yaşam alanımı kısıtlar, bazı şeyleri kafasına göre kullandırtmaz. Bundan da zevk alır.
Babam da beni hiç anlamamış, hiç ilgilenmemiş bir adamdır. Sorsanız yaşımı doğru söyleyemez.
Ayrıca geçmişte bazı şeyleri zorla, şiddete dayalı olarak yaptırmaya, kısacası kendine göre terbiye vermeye çalışmıştır.
Evden gittiğim gün kardeşimle ikisi pasta kesip kutlama yapacaklardır. İşte böyle

ben kitap okurken mutlu oluyorum. dönüyorum hayatıma bakıyorum bir avuç çöp. sonra oraya ait olamadığım için üzülüyorum. evin yansın edebiyat.

Son düzenleme:

Harika bir soru.
Düşünmeme sebep oldu.
Aslında ben kendimi mutlu edecek hiç birşey yapmıyormuşum ya :26:

sizinle benzer taraflarım var,yalnız olanlar,işi,iş yerini sevmeyenler ayrı bir klüp oluşturalım

benimle hiiiiççççç görüşmezdiniz demek ki!!!

Mezdeke acip oynuyorum valla mutlu oluyorum
Dunyada halen iyi insanlarin iyiliklerin oldugu videolar buluyorum youtube de onlari izliyorum nutlu oluyorum
Genellikle muzik dinleyerek mutlu oluyorum
Guzel seylere bakiyorum mutlu oluyorum guzel fotograflara filan boyle manzara, dunyanin harika yerleri filan:)

eşimi düşünüyorumonun varlığı yetiyor

2. Kez yaziyorum
Bir de vine izleyerek mutlu oluyorum cok eglenceli oluyor

Yogun küfür ve dayaklarin ortasinda buyudugum icin, seni. anlayabiliyorum. Ama cok buyuk dertler degil bunlar inanin. Gelip geçici cogu. 30 yasinda her türlü sıkıntıyı yasamis biri olarak söylüyorum. .

Benim de evde huzurum hiç yok neredeyse. Elbette daha kötüleri de vardır ama ben de huzursuzum tahammülüm yok. Üniversite bitince iş bulur bulmaz kendi evime çıkacağım ben de

ben tek yaşıyorum,yalnızım ama kafam rahat. aile kavgalarından bıkanlara tavsiye ederim.

Alisveris. Kapitalizme yenik dusmek bu olsa gerek.
Bakimli olmak
Kilo vermek
Guldur Guldur, vine izlemek
Arkadaslarla, ailemle gorusmek
Eglenceli muzik dinlemek

Aklimda sadece bunlar var su an.

ben kitap okurken mutlu oluyorum. dönüyorum hayatıma bakıyorum bir avuç çöp. sonra oraya ait olamadığım için üzülüyorum. evin yansın edebiyat.

Ahh aynı ben, Ben Agatha Christieye sardım şu sıralar, kendimi ordaki dedektifin yerine koyuyorum çok eğlenceli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…