Kilo alma programi ile yarisma

telefondan yazar çıkarım o zaman hemen canım çünkü eve geç geliyorum zaten özellikle hafta içi.. derste çalışmam gerekiyor oyalanmamalıyım nette yani. bildirmek yeterli diyorsanız benim içinde uygundur
aman kurumayalım ben zaten zayıfladım kilo almam lazım artık
bu arada sabah dershanede tost yedim öğlen eve gelince koca tabak hamsi ve salata yedim
şimdi sevdiceğimle köfteciye gidecez onunlada yarışıyoruz bu hafta kaybettim o yüzden ben ısmarlicam :) haftaya yenmem lazım dalga geçiyor
gece bildirim yaparım öptüm gazelim

ooo sizinki daha romantikmiş canım..
o da kilo almaya mı çalışıyor? ne uyumlu çiftsiniz ne güzel...
benim eşim tam ideal kilo da...172 boy 70 kilo....sürekli mekik ve şınav barfiks falan çeker... kas yapmaya çalışıyor...
bende kilo almaya çalışırım hey allahım, ne kadar uyumsuzuz
ben karbonhidrat araştırması yaparım, o protein
bi oturuşta 3 yumurta yer maşallah

hiç şaşırmadım nedense artık yedin mi bari mis kokulu mamanı

ben kahvaltıda yarım ekmek yedim şu yağlı ekmeklerden :) yanında peynir domates çay
Canim yedim sabah 5 te uyandim yarisini bitirdim

Sorma ya :) Annem kac gundur hasta da erken uyuyo sabah da 5 dedin mi uyaniyor, oksuruk seslerine ben de kalkiyorum, sonra da aksam erkenden siziyorum

Gazel ask olsun kac gun birlikte yedik bi dun gelmedim attigin hih lara bak

Lokumum benim telefon eski usul her gun kurmak durumundayim saatimi, dun de kurmamisim

Kizlar nasilsa kis geldi, herkes yemeklerini erken yiyiyor sayilir isterseni mama saatini 10'a alalim,o saatten sonra uyumayanlar ustune de bisler yer icer yatar daha etkili olur hem ne dersiniz:26:

Bu arada bugun yediklerim:
Sabah ac karnina yarim kase mama
Kahvaltida, yarima yakin ekmek yumurta zahter zeytinyagi
Arada: Yarim kase mama
Oglen yarim ekmek, yogurt corbasi buyuk tabak
Ara: Muz, kapicino, ceyrek tazecik ekmek
Simdi aksam yemegimi yiyicem

evet canım boyu 185 kilosu 60 :) ikimizde sıskayız
ama çok hırslandı bu yarış konusunda çok şaşırttı beni gelecek haftada yenilmeye hazırlan diyor sürekli evin içinde elimde ekmekle geziyorum hep diyor
maşallah sizede zıtlıklaırn uyumu

Lokumum benim telefon eski usul her gun kurmak durumundayim saatimi, dun de kurmamisim

canım ipadde yok mu acep hergüne alarm kurma ipadim olmadığı için bilemiciiiim bi bak bakalım
senin adın uykucu pelinito artık

benim midem ufacık ablası fazlasını kaldıramaz o

Ufalsin da cebime girsin
Benim midenin haznesi cok genis masallah, oyle de olmasa kuruluktan olur giderdim
Bir de moralim duzgun oldu mu kilo almamama hic bir sebep yok

Babam demin ekmek arasini yapiyorum, neee onu sen mi yiyeceksin diye senin gibi gozlerini acti Sonra da nerene gidiyor anlamiyorum dedi Ha once ekmek arasini yaptigimi anlamadi, yine misir mi patlatiyorsun dedi:) Surekli bi yeme modundayim evde

seninkine hayranım zaten
aynen moralim bozukken ağzıma lokma giremez

tahmin edebiliyorum çözdüm kızım seni bu sefer yenicem herkesi uleeenn attırmayın kafamı hırslanmaya görün siz beni

seninkine hayranım zaten
aynen moralim bozukken ağzıma lokma giremez

tahmin edebiliyorum çözdüm kızım seni bu sefer yenicem herkesi uleeenn attırmayın kafamı hırslanmaya görün siz beni

Hepinizi yiceeeeemmmmm
Benim lokma girse de bir ise yaramaz moralim bozukken

Hadi bakalim Nute hirslanmis

slm kızlar...
az önce yediklerimi yazayım...
kocaaaa bi kase mısır
bir tane popkek
bir tane dünkü paylaştığım kuruyemiş şeysinden
cips ( özlemiştim epeydir yemiyordum?
çekirdek
çay...
şuan tıka basayım...
mamayı yer ardından ballı sütle günü kaparız inşallah

Abur cuburda son noktadasin Gazel
Ben de sanki dana kadar ekmegi ben yememis gibiyim, ustune de bir muz yememe ragmen
Mamaya kadar misir mi patlatsam acep:26:
Ben hala cips konusunda direniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…