- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #2.601
Iyice de araştırıp denemek istiyorum ben inanıyorum işe yarayacağına mesela derler ya çok sakız çiğneyenin yanakları sarkmazmış kasları çalıştırdığından belli ki
Severim ben sakiz cignemeyi de :)
Ama evde kimse yokken cakkidi cakiidi :)))
Ay afillim elim ayagim titriyor gecen is gorusmesine gittigim yer yine cagirdi sabah 9 bucukta gorusmeye gidicem :):)):):) Dusundunuz mu calisma saatlerini vs diye aradilar :)
Kızlar başladım ben de, 3er yapıyordum ben de yarın 5e çıkayım
Gazelim ne kadar zaman oldu senin
Severim ben sakiz cignemeyi de :)
Ama evde kimse yokken cakkidi cakiidi :)))
Ay afillim elim ayagim titriyor gecen is gorusmesine gittigim yer yine cagirdi sabah 9 bucukta gorusmeye gidicem :):)):):) Dusundunuz mu calisma saatlerini vs diye aradilar :)
ben de gelebilr miyim iki gündür kilo almak için diyete başladım.
ilk sayfaları bi okuyayım ben
Yarin konusucaz canim, ama dershane mantigi ile calisiyorlar, pazartesi tatil, sabah 9 aksam 7 bucuk.. Gizli zeka ve mental aritmetik once bana egitim vericekler eger olursaAaa hayırlı olsun canım inşallaahhhh çok sevindim canımşartları iyi miydi pekii
canım hayırlısı olsun inşallah..ikinci kez aramaları çok olumlu...
gönlünce olur inşallah..gözün aydın diyelim inşallah
gel tabi canım, hoşgeldin...
bu arada şafak da azalmış iyice..
Tabiki de gelebilirsin :)
Sen lisans tezi mi yuksek lisans tezi mi yazicaksin
geldim o zaman
yüksek lisans...
ama ders dönemindeyim henüz.
Canim daha ders donemindesin dusunme boyle seyler :)
Tez donemine gel de bi bir bakmissin bir cirpida bitivermis :)
ben de nasil yazicam derken bir baktim 75 sayfa tez ciltlenmis, savunmami vermisim :)
Biyoloji canim, bitki fizyolojisi bitki molekuler biyolojisi uzerine de yuksek lisansimi yaptim. Senin nedir canim?alanın neydi tiramisu
Biyoloji canim, bitki fizyolojisi bitki molekuler biyolojisi uzerine de yuksek lisansimi yaptim. Senin nedir canim?
sosyal bilimler benim.
eğitim bilimleri..
memnun oldum tanıştığımıza..
buraya her gün yediklerimizi mii yazıyoruz?
Her insanin kalibina gore yemek, baksana biz bir bardak kola icerken, ablalar 2 bucuk litrelik iciyorlar, bardak niyetine yudumlari da Allah bilir bizim birer bardagimiz kadardir
canım çok basit önceden haşlanmış patatesleri dilimliyorsun. sonra yağda soğan ve salçayı çeviriyorsun biraz sonra patatesleri atıyorsun çok az daha karştırıyorsun sonra karabiber tuz filan en sonra maydanoz yeşil soğan nane filan yeşiller koyuyosun
patates kavurmasını nası lyağıyosun bakiyim hemen tarifi alalım
canım tibet in gençlik pınarı hareketleri var ona başla ben yaklaşık 10 gNdür yapıyorum baya göbek farketti kas olmaya başladı dağılım da iyi gibi vücudumda
canım ben de 38 olmak istiyorum ve dün denedim 38 beden kotumu eski, dediğin gibi beli tam ama bacaklar bol kaldı acık onları da doldurucam yakında
evet ya pantolon 38 bluz small ancaBenim de kalçam bacaklarım kalınlaştı 36lar kapanmayabilir keşke biraz da üstümüze alsak da alt farklı üst farklı olmasa
lokuum sende hosgeldin demistin sanada hosbulduk demek isterim ve diger herkeze
hoşgeldin bileeeeehoşbulduk...
öyle böyle geçiyor işte,
eşim gelene kadar kilo almak derdindeyim.
güzel görüneyim di mi
burada işler nasıl yürüyor tam anlayamadım ama kendimi tanıtmakla başlayayım.
23 yaşındayım.
boyum 154
kilom son dokuz yıldır 42
balık yağı hapı kullanıyorum 2 haftadır.
2 gündür de kendimi sıkı bi programa soktum.
Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori
şu siteye yazıyorum yediklerimi.
günde 3 ana 2 ara öğün...
günde 2000 kalori alıyorum.
bizimde misafirimiz vardı yemekte kalabalık olunca iyi yeniyor valla iyi yedimyeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz
bizde dedemlerdeydik cicibebemi yiyemedim bugün yerim artık
şimdi de meyve yiyeceğim
aynen yalnızken yenesi gelmiyor pek bide bu topik gazlıyo iyi oluyorbizimde misafirimiz vardı yemekte kalabalık olunca iyi yeniyor valla iyi yedim
sonra fındık fıstık faslı yatmadanda cicibebemi yerim
ayyy evet ya biz koraylada yarışıyoruz o allahım nasıl hırslandı haftada iki kilo alıyoraynen yalnızken yenesi gelmiyor pek bide bu topik gazlıyo iyi oluyor
bol bol yiyelim alalım şu kiloları artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?