- 14 Aralık 2012
- 1.223
- 4
- 158
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #2.621
ayyy evet ya biz koraylada yarışıyoruz o allahım nasıl hırslandı haftada iki kilo alıyorher haftasonu yemek ısmarlıyorum ona haftaya anlaştık ama ucuz bi yere gidelim yeter battın her hafta yeniliyorsun dedi simitçiye götürcem
cicibebeyi aksatmicaksın nuteçok etkili vallahi ya yiyin şunu yalvarcam artık bu topikte yiyin diye
canım fena değilim aslında 700 gram aldım bu haftaoo hele yarış olursa kesin alırsın istemesen bile kilo alırsın artıknasıl alıyormuş sorsaydın yöntemi neymiş
cidden cicibebe önemli de işte naparsın arada kaçamak oluyo
canım fena değilim aslında 700 gram aldım bu haftaama o kilo alınca geçiyor beni o antidepresan kullanıyor bide tiroidlerinde sorun vardı onun ilacınıda alıyor doğal olarak hooooop kilolar geliyor
mümkün olduğunca kaçamak olmicaaak nutesınavların bitti dimiiii
yok canım dünden beri iyiyim geri kötüleşirsem gidecem. psikolojik sanırım benimde stres vs.1 haftada 700 gr çok iyi zaten ama karşındaki rakip dişli o seni biraz zorlar
sen nasıl oldun canım gittin mi doktora
bu haftada devam sınavlar
senin bitti mi sınavların
yok canım dünden beri iyiyim geri kötüleşirsem gidecem. psikolojik sanırım benimde stres vs.
ayy sizin komite komite diye öyle dimibenim vizeler bitti ama sınav için full time ders çalışmak gerekiyor
aman iyi ol canım strestense geçicidir
2 hafta sürüyor canım baya zor bakalım inş yaparım
dişini biraz sıkıcan artık canım
Canim bak biz Gazelle ayni gun basladik, yalniz degilmisim bi sikilasma hissediyorum vucutta, o da oyleymis
Ben de nasilsa ne yapsam cikiyor diye gittim aldim bugun cips kendime :) Nasilsa sali gunu gidicem dermatologa
Valla inşallah canım.Kahvaltıya gitmeden önce aradım ananeyi,patates kızartması istedim. Gidince de ekmekle birlikte koca tabak patatesi götürdümÇok geç gittik o yüzden ara öğün yalan oldu tabi. Birazdan da akşam yemeğimi yiycem ama ciddi anlamda çok acıktımm. Şu çayla kolayı azaltabilirsem daha iyi olacak sanırım vitaminler yalan oluyo
Tesekkur ederim Lokumum tarifin icincanım çok basit önceden haşlanmış patatesleri dilimliyorsun. sonra yağda soğan ve salçayı çeviriyorsun biraz sonra patatesleri atıyorsun çok az daha karştırıyorsun sonra karabiber tuz filan en sonra maydanoz yeşil soğan nane filan yeşiller koyuyosun
basit ve güzel bi yemek
canım kemiklerimizde geniş ya ondan bel kalça tam oluyor. bacaklar çırpı gibi kalıyor
bu arada mailin yüklenmesini bekliyorum boyutu biraz yüksek kaliteleri bozulmasın diye küçültmedim uzun sürecek gibi haberin olsun
evet ya pantolon 38 bluz small anca
Ben bugun hero baby aldim koca kutuayyy evet ya biz koraylada yarışıyoruz o allahım nasıl hırslandı haftada iki kilo alıyorher haftasonu yemek ısmarlıyorum ona haftaya anlaştık ama ucuz bi yere gidelim yeter battın her hafta yeniliyorsun dedi simitçiye götürcem
cicibebeyi aksatmicaksın nuteçok etkili vallahi ya yiyin şunu yalvarcam artık bu topikte yiyin diye
Masallahin var bibican :)evettttttttttttttttttt gunlukumu sayıyorum sabah kılo aldırıcı macunum
sonra yumurta salatam
ve bıber patlatması salçalı soslu yourtlu
sonra oglen ıkram yedım ve yıne kılo aldırıcı macun
sonra brokolı salatası yedım yourtlu cok sevıom.
aksam mantar salcalı yemegı vardı yedim
sonra macunumdan yedım
sonra bıscolata cubuk ve tarcınlı nanelı bıtkı cayııctım
sonra cıgkofte yedım
smdı burdayım
oh iyi yaptin canim bende son günlerde sardim baya aliskanlik yaptibende yapicam 3le basliyorum insallah ama persembe anca baslarim sinav varda carsamba
mamalar yendi mi ayy geç mi kaldım yaa...ders çalışıyordum üfff....yalnız mı yiyecem şimdi
bibican ne yaptin sen ya ben okurken aldim kilolari, aynen böyle devam canim iyi gidiyorsun benimde son ögünüm sütüm kaldi bugün patladim daha birinci günden ama full 6 ögünü tamamlamis bulunucagim
tiramisu spor süper oluyor ya alismasi zor olucak ama
ben burdayim daha yemedim :)
bırlıkte loplop etlermızzzzzzzzzzzzzzz olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) gogusde buyutuomus hem o. oh oh
Tesekkur ederim Lokumum tarifin icin
Ders notlari icin de cok ugrasmissinHakkini odeyemem
Evet canim aynen dedigin gibi 91 kalca kemik bacaklar doluyor da hemen iki oturup kalkmaya bollasicak
Neyse az kaldi o bacaklar da dolacak
Ben bugun hero baby aldim koca kutu
Masallahin var bibican :)
Lop lop et olsun insallah
oh iyi yaptin canim bende son günlerde sardim baya aliskanlik yaptibende yapicam 3le basliyorum insallah ama persembe anca baslarim sinav varda carsamba
canim ben hic sagliksiz icecek icmiyorum ama benimde chips sorunu var, aksam yemegini tika basa yemen lazim o zaman madem 2. ögünü kacirdin :)
hosbulduk nute ve hosgeldin zeytinagaci :)
lokum cici bebem yok bulundugum yerde turk marketi bilmiyorum annemlerin yanina gidince alicam ama biraz utaniyorum dogrusu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?