- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #1.581
gazeeel aldın mı kremi yaptın mı :)
ben de bir program oluşturacaktım seni bekliyordum göğüs için
bu gidişle gol değil, şut bile göremeyeceğiz canım
benimde canım sıkıldı...afilliyle konuşurken baya aşka gelmiştim, heveslenmiştim, kendimi 85 beden memiktolarla düşünüverdim birden, tombul tombul memeler şarkısına şimdiden adepte olmaya başlamıştım
ama malesef benim gözüm korktu...
varmı başka yöntem?????
bu gidişle bisiklet pompasını deneyecemnapıyım çözüm kalmadı
yaa bu arada afilli yazımı görmedi heralde...
alooooo afilli duydunmu yazdıklarımı, kötü haberimi
kuzum sen benim yazımı görmedin sanırım, maviş okudu ama sen görmedin sanırım...
o işten vazgeçiyoruz canım...sende vazgeçiyorsun....sebebini geçmiş sayfalara bak....
baya uzun yazmıştım...
Kolayi begenmedim ama digerlerine bayildim:112:
Okudum canım valla dediğin gibiyse çok tehlikelidenemeye bile gerek yok sonuçta bu gibi sorunlar uzun vadede yani ilerde karşımıza çıkar Allah korusun
Canım o zaman şöyle yapalım elmaşekerinin uygulaması şu an faydasını görüyormuş adaçayı ve Rezene içiyormuş bir kaşık keten tohumu yiyormuş her gün ve masaj yapıyormuş yağlarla
slm kızlar, bu aralar hamurişine dayandım
sabah pişi yemiştim, akşam da bazlama yedik
çok özlemişim ne zamandır yememiştim, sıcak sıcak tereyağını sürdüm, bir buçuk tane yedim, bi yandan zeytin peynir vs...
bugün mama yiyemeyecem, çünkü bisküvim bitti :26:
ballı tozlu sütümü içip yatarım sadece...yiyecek bişey gelmiyor aklıma :26:
o yüzden ödüm koptu zaten afillim, adaçayı vs içeriz zaten onlar bilinen çaylar...
ama göğüse şerbetçiotunu sürmeyelim..çünkü göğüs yağ dokusundan oluştuğu için direk sünger gibi içine alıyormuş, doktor kadın anneme anlatmış uzun uzun...sakın yapmasın demiş...sonra hücrelerin kodları bozuluyormuş, ve kötü sonuçlara gidiyormuş...
afillim
bu kolayı görmemiş olayım, senin gibi bilinçli bir kızçe nasıl yapar bu hatayı...
kolanın insan bedenine düşman olduğunu biliyorsun...bir seferlik falan anlamam....evine sokma bundan sonra....
ülker'in meyve sularından iç...
en sağlıklı içecek onlar...
Tatli birseyler varsa yiyebilirsin yada yoksa cikolata falan albeni olabilir meselatabi istersen ben oyle yapiyorum aklima bisey gelmeyince hicbisy olmasa şokellayi kasikliyorum afiyet olsun bu aradaa
Tatli birseyler varsa yiyebilirsin yada yoksa cikolata falan albeni olabilir meselatabi istersen ben oyle yapiyorum aklima bisey gelmeyince hicbisy olmasa şokellayi kasikliyorum afiyet olsun bu aradaa
Tamam bir daha olmayacak
Ben adaçayı ve Rezene içeceğim canım keten tohumu yiyip gece de nar çekirdeği yağı ile masaj yapacağım
hiç çikolata kalmamış evde doğam
evde ufak çocuk olunca çikolatalar hemen bitiyor
fındık ezmesi var onu kaşıklayım bende
nar çekirdeği yağının ne faydası var ki?
bilmiyordum göğüse kullanıldığını...
Hücre yeniliyormuş canım içinde epey östrojen de varmış aslında çörek otu yağı iyiymiş ama tüylerime yapıyormuş bir denesek mi acep:26:
çörekotu yağını ben aldım denedim canım, gerçekten işe yarıyor...
üç gün falan kullandım ama sonra sıkılıp bıraktım
birde poğaça gibi kokuyor insan
üç günde bile farketmişti biliyomusun, dolgunlaştı o üç gün içinde...abartmıyorum gerçekten daha dolgun dolgun olmuştu, sanki regl döneminde hani hafif şişer dolgunlaşır ya, aynı o gibi olmuştu....
eğer deneyelim diyorsan hemen başlayalım..bende daha yarım kavanoz var
üstelik saf çörekotu yağı, termal bir tesisten almıştım...
Benim şu an yok sipariş verdim bekliyorum, ama nar çekirdeği ile başlarım ben de çörek otuyla devam ederim gelince bugün başlayalım adaçayın var mıydı senin hemen içelim şimdi
ay tam resim çekecektim telefonun şarjı bitmiş
sonra ekleyim resim canım...içelim hadi sen yağı alınca da başlayalım masaja
ay tam resim çekecektim telefonun şarjı bitmiş
sonra ekleyim resim canım...içelim hadi sen yağı alınca da başlayalım masaja
Benimki de soluk koyu bir yeşil canım
Tamam hazırlıyorum o zaman çayı, şifa senden yarabbim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?