- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
- Konu Sahibi hayatadair34
-
Sevmek çok farklı birşey seven ne kilosuna,ne boyuna,ne yaşına,nede tipine bakar arkadaş net...
Evlenmek için evlenmeyin.
diyetisyene gitmesini önerdm dediğinz gibi yok beyefendi menulerini sevmiyormuşbence birlikte diyetisyene gidin sonra bakın izleyin 3-5 ay zayıflama oluyorsa bir ışık var demektir. eğer zayıflayamıyorsa çok da kendini yıpratma sonra pişman olursun bu yaşıma dek bunu mu beklemiştim diye.
diyetisyene gitmesini önerdm dediğinz gibi yok beyefendi menulerini sevmiyormuş
Merhaba arkadaşlar ben 37 yaşındayım benimle evlenmek isteyen biri var aynı yaştayız ben 59 60 kilo civarındayım oda 114 teyzem ve ailem ileride pişman olursun diyolar daha fazla kilo alırsa zaten kilosu çok fazla ileride hastalık vs çıkar diyolar bende ona sağlığın için kilo ver dememe rağmen kilo veremediğini ve beni böyle kabul et diyo sizce ne yapmalıyım cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
şimdi ben anlamadım,siz bu adamı seviyorsunuz ama çevreden bunu söylerler diye mi takılıyorsunuz,yoksa yaş 37 oldu,çevre evde kaldı der diye bu adamla evlenicem ama kilo sorun olur mu diye dert ediyosunuzben biraz takıntılıyım etraf cevre 37 yaşına kadar evlenmedi gidip çok kilolu birile evlendi derler bunuda takıyorm sanırm yaş ilerleyince karar vermekte zor oluyor.
Bencede ya kadın olsa herkes adama düsman kesilirdiAynen katılıyorum.
Şimdi bir kadın gelip kiloluyum eşim kilo ver diyor dese eminim birçok kişi seni böyle beğenmeliydi kendin için vereceksen ver vs diyecekti.
Şimdi tam tersi yorumlar ilginç geldi.
Sadece kilo için birinden vazgeçmek çok enteresan (Aşk ve sevgi varsa tabi).
Neden bu kadar nefret dolu yazmışsınız anlayamadım. Ama kilolu seven erkekler de var.Özellikle şişman seçip evlenen tanıdığım var. Hemen her şeyi genelleyen insanlara da hayranım. Her kadın kıllı erkek sever doğru mu mesela
en son bikaç gün önce 90 kilo olursan ondan sonra evleniriz dedim küstü artık hiç mesaj bile atmıyor
ben biraz takıntılıyım etraf cevre 37 yaşına kadar evlenmedi gidip çok kilolu birile evlendi derler bunuda takıyorm sanırm yaş ilerleyince karar vermekte zor oluyor.
boyu 178 abur cuburu kestm diyor 2 öğün yiyorum vs diyor kişiliği iyi saygılı sevecen güleryüzlü ama tahminimce kilolu diye evlenemedi kendi düşüncem yüzü fena değil işte kilosu bozuyor özzelikle göbeği
Biraz üslubunuzu düzeltin isterseniz.Tavsiye vereceğim derken yerden yere vuruyorsunuz.Eminim obez olmaktan kimse mutlu değildir.Ben de obezlik güzel şeydir demiyorum.Ama siz sanki biri sırtınızdan bışağı soktu deşe deşe ilerliyor gibi bağıra bağıra yazıyorsunuz ve hala genelliyorsunuz. Güzellik standartı nedir ? Sağlık standartı bile demiyorsunuz.Hayatta herşey güzellik ve şekil galiba.Neyse uzatmayacağım...Sevmekten , evlenmekten bahsetmediğimi özellikle belirttim iyi okumadınız heralde???!! Nefret dolu falan yazmadım gerçeği yazdım.Boşuna kendinizi kandırmayın diye..Benim b.annem kilo yüzünden can çekişerek öldü.tutun boğazınızı..böylede güzeliz ayağına kandırmayın kendinizi,adamlara da boşuna yalan söylettirmeyin..Erkeklerin ne düşündüğünü yazdım..kimse yumuş yumuş yağlı,şekilsiz bir vücudu beğenmez,beğenseydi güzellik standardı o olurdu..Beğenmeyi falan da geçelim banane...hergün biraz daha ölüme ve hastalıklara gidiyosunuz..Ben ne söylesem boş biraz yaşlanınca anlarsınız ne demek istediğimi..
eşin olacak adam belirli bir müddet sonra kendisi takıntı haline getirip tedavi olacaktır seviyorsan eğer, kilo problem olmamalı boyuda önemli tabiMerhaba arkadaşlar ben 37 yaşındayım benimle evlenmek isteyen biri var aynı yaştayız ben 59 60 kilo civarındayım oda 114 teyzem ve ailem ileride pişman olursun diyolar daha fazla kilo alırsa zaten kilosu çok fazla ileride hastalık vs çıkar diyolar bende ona sağlığın için kilo ver dememe rağmen kilo veremediğini ve beni böyle kabul et diyo sizce ne yapmalıyım cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?