KİLO SORUNU

Sevmek çok farklı birşey seven ne kilosuna,ne boyuna,ne yaşına,nede tipine bakar arkadaş net...

Evlenmek için evlenmeyin.

Aynen katılıyorum.
Şimdi bir kadın gelip kiloluyum eşim kilo ver diyor dese eminim birçok kişi seni böyle beğenmeliydi kendin için vereceksen ver vs diyecekti.
Şimdi tam tersi yorumlar ilginç geldi.
Sadece kilo için birinden vazgeçmek çok enteresan (Aşk ve sevgi varsa tabi).

bence birlikte diyetisyene gidin sonra bakın izleyin 3-5 ay zayıflama oluyorsa bir ışık var demektir. eğer zayıflayamıyorsa çok da kendini yıpratma sonra pişman olursun bu yaşıma dek bunu mu beklemiştim diye.

bence birlikte diyetisyene gidin sonra bakın izleyin 3-5 ay zayıflama oluyorsa bir ışık var demektir. eğer zayıflayamıyorsa çok da kendini yıpratma sonra pişman olursun bu yaşıma dek bunu mu beklemiştim diye.
diyetisyene gitmesini önerdm dediğinz gibi yok beyefendi menulerini sevmiyormuş

Kilo veremiyorum diye sırf şımarıklıktan kestirip atan, çabalamayan bir insanla evlenmezdim, çünkü böyle birine aşık da olamazdım sanırım. Evlendikten sonra kilo aldıysa da kilo vermesi için motive edici olurdum. Bunun görüntüden ziyade, kişinin kendi bedenine, sağlığına göstereceği saygıyla, özenle alakası var. Şimdi genç, kiloyu kaldırabiliyor olabilir ama bundan 20-30 sene sonra o kilolar başına ne dertler açacak kim bilir.

Yarın öbür gün elbette başımıza ne geleceğinin garantisi yok, kimin ne zaman, nasıl öleceğinin de öyle. Ama en azından eşeği sağlam kazığa bağlamak tabirinde olduğu gibi, insanın önce kendine iyi bakması, önlemlerini alması, yanındaki eşiyle sağlıklı bir şekilde yaşlanma imkanını kendine vermesi, sonra da gerisini Allah'a havale etmesi gerekiyor. O yüzden bence de iyi düşünün. Kimsenin, sıfır yağlı, acayip fit olmasına gerek yok ama hastalıklara davetiye çıkarmayacak kadar kilosuna dikkat etmesine gerek var bence.

Çok zor bence.

Kilolu olması hatta obez olması onun hayat şekline dönüşmüştür artık.

Beslenme şekli, kıyafetleri, hareketliliği falan..

Bunun altında yatan bir ton hastalık.

Bu şekilde kabul etmeni istiyorsa kendisini bundan son derece memnun ve zor değişir gibi.

Ben de ailene hak verdim.

Konu sahibi arkadasim. Son yazdiklarini da okudum. Bence cevrenden cok sen takiyorsun bu adamin kilosunu. Ona bakinca gozune hos geliyormu? Ask olmadigini sevgi oldugunu belirtmissin.
Sadece evlenmek icin evlenme lutfen. Yasini sorun etme. Sirf 36 yasindasin diye kendini evlenmeye mecbur etme.
Cevrendekilerin dusuncelerini diyeceklerini de bir kenara koy lutfen.
Asil sen ne istiyorsun durustce bunu sadece kendine sor ve eminim dogru cevabi bulacaksin.

Burda herkes kendi gorusunu seninle paylasir kimi evlen kimi evlenme yonunde... Ama evlenecek olan sensin. Sen ne diyorsun?

ben biraz takıntılıyım etraf cevre 37 yaşına kadar evlenmedi gidip çok kilolu birile evlendi derler bunuda takıyorm sanırm yaş ilerleyince karar vermekte zor oluyor.
şimdi ben anlamadım,siz bu adamı seviyorsunuz ama çevreden bunu söylerler diye mi takılıyorsunuz,yoksa yaş 37 oldu,çevre evde kaldı der diye bu adamla evlenicem ama kilo sorun olur mu diye dert ediyosunuz
her 2 seçenekte de çevre girmiyecek adamla aynı yatağa,kim ne derse desin sevdiğinizi güvendiğiniz biriryle evlenmelisiniz,çevre mutlu olsun diye değil.ayrıca siz ne yaparsanız yapın,o çevre dediklerini hep konuşacak.böyle insanlar da "çevrenizde "olmasın bana göre.

Bencede ya kadın olsa herkes adama düsman kesilirdi

Sevmekten , evlenmekten bahsetmediğimi özellikle belirttim iyi okumadınız heralde???!! Nefret dolu falan yazmadım gerçeği yazdım.Boşuna kendinizi kandırmayın diye..Benim b.annem kilo yüzünden can çekişerek öldü.tutun boğazınızı..böylede güzeliz ayağına kandırmayın kendinizi,adamlara da boşuna yalan söylettirmeyin..Erkeklerin ne düşündüğünü yazdım..kimse yumuş yumuş yağlı,şekilsiz bir vücudu beğenmez,beğenseydi güzellik standardı o olurdu..Beğenmeyi falan da geçelim banane...hergün biraz daha ölüme ve hastalıklara gidiyosunuz..Ben ne söylesem boş biraz yaşlanınca anlarsınız ne demek istediğimi..

en son bikaç gün önce 90 kilo olursan ondan sonra evleniriz dedim küstü artık hiç mesaj bile atmıyor

ben biraz takıntılıyım etraf cevre 37 yaşına kadar evlenmedi gidip çok kilolu birile evlendi derler bunuda takıyorm sanırm yaş ilerleyince karar vermekte zor oluyor.

Kusura bakmayın ama siz sırf yaşınız yüzünden evlenmek istiyorsunuz
Evşenmeyin ne kendinizi ne de o adamın başını yakmayın
Yukarıda yazdıklarınızı bir üçüncü şahısmış gibi okuyun bakalım
Siz bu adamı zerre sevmiyorsunuz
Kilo verse eminim başka şeye takarsınız bu sefer

Biraz üslubunuzu düzeltin isterseniz.Tavsiye vereceğim derken yerden yere vuruyorsunuz.Eminim obez olmaktan kimse mutlu değildir.Ben de obezlik güzel şeydir demiyorum.Ama siz sanki biri sırtınızdan bışağı soktu deşe deşe ilerliyor gibi bağıra bağıra yazıyorsunuz ve hala genelliyorsunuz. Güzellik standartı nedir ? Sağlık standartı bile demiyorsunuz.Hayatta herşey güzellik ve şekil galiba.Neyse uzatmayacağım...

eşin olacak adam belirli bir müddet sonra kendisi takıntı haline getirip tedavi olacaktır seviyorsan eğer, kilo problem olmamalı boyuda önemli tabi

Kilolu bir bayan olsa ve erkek evlenmeli miyim diye düşünse evlenme deseler ona ve biz bunu duysak adamı topa tutarız wallahi. Ama konu karşı cins olunca başka...
Önemli olan insanlıktır.
Zayıflar sağlığına kavuşur.

önemli olan kilosumu yani... karakterine bakmadan tam tanımadan kilolu diye şu olmaz bu olmaz demek doğrumu yada siz kilolu olsaydınız ve biri sizle evlenmek isteseydi bu nedenden ötürü bocalasaydı hoşunuza gidermiydi kilo bu alınır verilir belki hormonal bi rahatsızlığı var veremiyor kusura bakmayın ama anlam veremedim tavrınıza

şimdi kalıplı erkek ile kilolu erkek arkasında fark var.
kalıp deyince benim aklıma taş gibi adam gelir
ama kilolu yumuş yumuş bir erkek ilgimi ve begenimi çekmez.
İstedigi kadar iyi olsun, çekim olmaz. çünkü begenmedigim birine dokunmak da istemem.
Bence sende begenmiyorsun, sadece evlenebilecegin kriterlere yakın buluyorsun. Zayıflamak istemedigi içinde kafan karışmış.
Boşuna karısıp üzme kendini,

Bu konuyu açtıysan baştan sil zaten çocuğu.
Benim eşim standart kilodaydı bekarken sporunu eksik etmezdi şimdi kendini yemeğe vurmuş durumda dikkat etmesini nazikçe dile getirsem de anlamıyor (sağlıktan giriyorum konuya) rahatsız edici bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…