kilo vermek isteyen yeni emziren anneler

Sağol canım. 55 ile evlendim 65 ile hamile kaldım 93 ile doğuma girdim 15 gün sonra 80 kiloydum şimdi 85 kiloyum yani 2 hafta önce oyleydim şimdi tartılmadım tartı almayi düşünüyorum.bugun halledicem.
En azından şimdilik 65 kiloya dönmek istiyorum
Canim sende hamilelikte çok kilo alanlardansin benim gibi ilk işin tartı almak haftada bir tartılıp bildirim yapacaz

Canim bebegin ne kadarlık 6 aydan büyükse ek gıda alıyorsa sorun yok kalori hesabı falan yapabilirsin ama sadece anne sütü alıyo ise yaptıklarımi söyleyeyim ekmeğimi az yiyorum sabah kahvaltıda 1 dilim çok nadir öğlen 1 dilim oda kepek ekmeği bol su 3 litre içmeye çalışıyorum evde en az yarım saat yürüyorum her gün olmasada ip atliyorum akşam yemeklerini olabildiğince erken yiyorum 6 gibi yemeklere az yağ katiyorum ama doyacak kadar yiyorum mesela küçük tabak sulu bir yemek yanına 4 kaşık bulgur pilavı az yoğurt sınırsız salata bunlar benim yaptıklarım senin yeme alışkanlıklarını bilmedigim için başka bişey diyemiyorum
Arkadaslar neler yapıyorsunuz mesela neyi kismissiniz ben spor yapamıyorum kızım bebek arabasını pek sevmiyor cikamiyoruz biz de yürümeye

Canim sende hamilelikte çok kilo alanlardansin benim gibi ilk işin tartı almak haftada bir tartılıp bildirim yapacaz

Canim bebegin ne kadarlık 6 aydan büyükse ek gıda alıyorsa sorun yok kalori hesabı falan yapabilirsin ama sadece anne sütü alıyo ise yaptıklarımi söyleyeyim ekmeğimi az yiyorum sabah kahvaltıda 1 dilim çok nadir öğlen 1 dilim oda kepek ekmeği bol su 3 litre içmeye çalışıyorum evde en az yarım saat yürüyorum her gün olmasada ip atliyorum akşam yemeklerini olabildiğince erken yiyorum 6 gibi yemeklere az yağ katiyorum ama doyacak kadar yiyorum mesela küçük tabak sulu bir yemek yanına 4 kaşık bulgur pilavı az yoğurt sınırsız salata bunlar benim yaptıklarım senin yeme alışkanlıklarını bilmedigim için başka bişey diyemiyorum
Kızım 3 aylık daha canım. Sadece emziriyorum .
Yani yemek porsiyonunu azaltmadin mi

kızlar be menü bildirimde yapmak istiyorum sizde yaparsanız birbirimize fazla yediklerimizi yanlış yediklerimizi söyleriz iyi olur
sabah sirkeli su
kahvaltı
08:30
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
biraz peynir
domates roka
1 dilim kepekli ekmek
1 cay kaşıği reçel
10:00
kahve
2 kuru kayısı
12:00
bir salkım üzüm
biraz kavun
18:00
1 kase şehri çorbası
küçük tabak taze fasulye
2 kaşık yoğurt
taze soğan roka
2 litre su içtim 3 e tamamlarım
1 saat yürüyüş yapacam

Arkadaslar neler yapıyorsunuz mesela neyi kismissiniz ben spor yapamıyorum kızım bebek arabasını pek sevmiyor cikamiyoruz biz de yürümeye

Hoşgeldin canım allah bagislasin bebeğini seninle aynı kiloda doğum yapmişiz kilomuza şimdi aynı sayılır beraber vercez kiloları diyetinden bahsedermisin biraz neler yapıyorsun
inşallah canım inşallah ben diyetimi yazayım size fikir veriri diyetisyene gittim ben yaklaşık 1800 cal civarı diyetim süt kalitesini etkilememesi için daha fazla kalori düşürmeyi önermiyorlar diyetisyen bana bu diyetle haftada 1 kilo verirsin demişti ama ben ortalama 600 700 gr falan veriyorum zaten eskiden de tombik bir insandım hep uğraşmışımdır diyetle hamilelikle kendimi salınca bu hale geldim çok zor gidiyor benden ama olsun yavaş yavaş da olsa gidecek gitmeli

diyet listem
sabah:3 kuru kayısı limonlu ılık su (bu bende kabızlık problemi olduğu için var)

kahvaltı: 1 kibrit kutusu (30 gr) beyaz peynir 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 2 dilim tam tahıllı ekmek domates salatalık şekersiz çay

ara: 1 porsiyon meyve 1 çay bardağı süt

öğlen: 120 gr(4 köfte kadar et tavuk ya da balık) ya da 10 kaşık kuru baklagil yağsız salata 1 bardak ayran 2 dilim tam tahıllı ekmek

ara: 1 meyve 1 bardak süt 1 galeta

ara: 5 badem 5 fındık 2 ceviz

akşam: 8 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim tam tahıllı ekmek yağsız salata

gece: 1 bardak süt 1 meyve

ve mutlaka günlük 3.5 4 litre su emzirdiğimiz için

ben bu diyete ek günlük 1 saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum

bence de menülerimizi de paylaşalım bildiğimiz doğruları paylaşırız birbirimizin yanlışlarını düzeltebiliriz ve birlikte en kısa zamanda aaa bunu sen mi doğurdun hiç doğum yapmış gibi görünmüyorsun sözlerine muhatap oluruz inşalah

kızlar be menü bildirimde yapmak istiyorum sizde yaparsanız birbirimize fazla yediklerimizi yanlış yediklerimizi söyleriz iyi olur
sabah sirkeli su
kahvaltı
08:30
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
biraz peynir
domates roka
1 dilim kepekli ekmek
1 cay kaşıği reçel
10:00
kahve
2 kuru kayısı
12:00
bir salkım üzüm
biraz kavun
18:00
1 kase şehri çorbası
küçük tabak taze fasulye
2 kaşık yoğurt
taze soğan roka
2 litre su içtim 3 e tamamlarım
1 saat yürüyüş yapacam
canım öğle öğününü sadece meyve ile geçirmişsin biraz az olmamış mı :oops::oops::oops:

:kk77::kk77:benim bugünki menüm

sabah: 1 yumurta 1 dilim peynir 2 dilim tn tahıllı ekmek domates salatalık 2 zeytin 5-6 üzüm

ara: 1 armut 1 çay bardağı süt

öğlen: 120 gr tavuk 3 kaşık yoğurt salata

ara: 2 kayısı 6 kiraz 8 üzüm

ara: 6 çubuk kreker

akşam: 8 yk taze fasulye 1 kase yoğurt 2 dilim tam tahıllı ekmek

gece: 1 çay bardağı süt 15 kiraz :kk77::kk77::kk77:

canım öğle öğününü sadece meyve ile geçirmişsin biraz az olmamış mı :oops::oops::oops:

:kk77::kk77:benim bugünki menüm

sabah: 1 yumurta 1 dilim peynir 2 dilim tn tahıllı ekmek domates salatalık 2 zeytin 5-6 üzüm

ara: 1 armut 1 çay bardağı süt

öğlen: 120 gr tavuk 3 kaşık yoğurt salata

ara: 2 kayısı 6 kiraz 8 üzüm

ara: 6 çubuk kreker

akşam: 8 yk taze fasulye 1 kase yoğurt 2 dilim tam tahıllı ekmek

gece: 1 çay bardağı süt 15 kiraz :kk77::kk77::kk77:
Afiyet olsun canım menün çık güzel tam diyetine uygun çokta doyurucu

Ben de dünkü menumu yaziyim
Sabah 1 haşlanmış yumurta
5 6 tane siyah zeytin
3 bardak çay galeta
Bir dilim ekmek
Öğlen
Mercimekli bulgur
Yoğurt
Ara
Elma şeftali kiraz
Aksam yoğurt 2 yemek kaşığı pirinç pilavı
Tavuk.Ve kaçamak yaptım misafirlige gittik 2 bardak çay yanında 2 dilim börek

Ben de dünkü menumu yaziyim
Sabah 1 haşlanmış yumurta
5 6 tane siyah zeytin
3 bardak çay galeta
Bir dilim ekmek
Öğlen
Mercimekli bulgur
Yoğurt
Ara
Elma şeftali kiraz
Aksam yoğurt 2 yemek kaşığı pirinç pilavı
Tavuk.Ve kaçamak yaptım misafirlige gittik 2 bardak çay yanında 2 dilim börek
Canim sabah ve öğlen çok güzel olmuş ama porsiyon da önemli bulgur pilavı ne kadar kaç kaşık mesela dikkat et bunlara hamur işi yemeyecek değiliz ama akşam olmasın ve yediğimiz zaman akşam yemeğini olabildiğince hafif atlatalım

Canim sabah ve öğlen çok güzel olmuş ama porsiyon da önemli bulgur pilavı ne kadar kaç kaşık mesela dikkat et bunlara hamur işi yemeyecek değiliz ama akşam olmasın ve yediğimiz zaman akşam yemeğini olabildiğince hafif atlatalım

Küçük bir tabak canım. 5 6 yemek kaşığı yani.
Misafirlige genelde akşam gidiyoruz benim için zor olucak gibi

Bende doğum yapalı 3 ay oldu ve diyete girdim 73 kiloyum çok zor kilo veriyorum aynı zamanda emziriyorum. Hedefim 60 kilo olmak istiyorum ama 73 kiloda takıldım yardım almak istiyorum en kısa zamanda diyetisyene gitmek istiyorum

Bende doğum yapalı 3 ay oldu ve diyete girdim 73 kiloyum çok zor kilo veriyorum aynı zamanda emziriyorum. Hedefim 60 kilo olmak istiyorum ama 73 kiloda takıldım yardım almak istiyorum en kısa zamanda diyetisyene gitmek istiyorum
canım benim de 2 5 ay oldu arkadaki sayfalarda diyet listemi paylaştım bi bak istersen b3lki bi faydası olur diyetosyene gidene kadar maalesef benim de yavaş gidiyor kilolar yarım kilo verebiliyorum haftada halbuki diyetisyen 1 kilo gider demişti ama olsun yavaş da olsa önemli olan vermek ve hafifletmek az veya çok

Slm kızlar bugün kaçırdım biraz çünkü mangal yaktik kırmızı ete dayanamıyorum yaaa dünyayı yedim

Sabah 1 kk peynir 1.5 dilim tam tahilli ekmek domates salatalık 5 6 tane üzüm tanesi

Ara 15 kiraz 1 bardak süt

Öğlen ne kadar yediğimi bilmediğim ama çok yediğim kuzu eti sanırım en az 300 400 gr var 2 bardak ayran 3 dilim TT ekmek

Ara 15 kiraz 10 üzüm tanesi

Aksam yemek yemeyecegim gece de 1 bardak süt içerim ahh ahh şu irade :KK11::KK11:

canım benim de 2 5 ay oldu arkadaki sayfalarda diyet listemi paylaştım bi bak istersen b3lki bi faydası olur diyetosyene gidene kadar maalesef benim de yavaş gidiyor kilolar yarım kilo verebiliyorum haftada halbuki diyetisyen 1 kilo gider demişti ama olsun yavaş da olsa önemli olan vermek ve hafifletmek az veya çok
Siz peki daha önceden Dr gittiniz mi ? Birde benim tatlı krizlerim çok oluyor. Aslında diyete yeni başlamadım 1 oldu ve ayda 3 kilo anca verdim

Selam kızlar bende misafirlikteyim biraz fazla yedim akşam yemem artık eve gidince yazarım menümü Ay__Prensesi Ay__Prensesi hosgeldin canım ilk sayfada liste oluşturacam kızlar tablo şeklinde yapamayabilirim ama olsun.
bende bebeğim altı aylık olsun veremezsem kiloyu gidecem diyetisyene

Slm kızlar bugün kaçırdım biraz çünkü mangal yaktik kırmızı ete dayanamıyorum yaaa dünyayı yedim

Sabah 1 kk peynir 1.5 dilim tam tahilli ekmek domates salatalık 5 6 tane üzüm tanesi

Ara 15 kiraz 1 bardak süt

Öğlen ne kadar yediğimi bilmediğim ama çok yediğim kuzu eti sanırım en az 300 400 gr var 2 bardak ayran 3 dilim TT ekmek

Ara 15 kiraz 10 üzüm tanesi

Aksam yemek yemeyecegim gece de 1 bardak süt içerim ahh ahh şu irade :KK11::KK11:
Canim öyle aman aman çok yememişsin akşam hafif atlatsan dengelersin

Ama 1 ay boyunca çok mücadele ettim günde 4 litre su içtim salata ve yoğurt yedim ekmeği ve şekeri tamamen kestim meyve yedim diğer normal ana yemeklerden ölçülü yedim 4 yada 5 kaşık ve Leslie ile yürüyüş yaptım 45 dk buna rağmen zor kilo verdim şimdi biraz saldım ama böyle olmayacak istikrarımı bozmak istemiyorum bu yüzden diyetisyen e gidecem gelecek yaz kendime beyaz thsort lar alaçam inşallah

Back
X