kilo vermek isteyen yeni emziren anneler

Siz peki daha önceden Dr gittiniz mi ? Birde benim tatlı krizlerim çok oluyor. Aslında diyete yeni başlamadım 1 oldu ve ayda 3 kilo anca verdim
bende 2 2.5 kilo veriyorum canım ayda gittim doktora bütün değerlerim normal benim ama yavaş gidiyor işte

Canim öyle aman aman çok yememişsin akşam hafif atlatsan dengelersin
yemedim akşam ☺☺☺

Ama 1 ay boyunca çok mücadele ettim günde 4 litre su içtim salata ve yoğurt yedim ekmeği ve şekeri tamamen kestim meyve yedim diğer normal ana yemeklerden ölçülü yedim 4 yada 5 kaşık ve Leslie ile yürüyüş yaptım 45 dk buna rağmen zor kilo verdim şimdi biraz saldım ama böyle olmayacak istikrarımı bozmak istemiyorum bu yüzden diyetisyen e gidecem gelecek yaz kendime beyaz thsort lar alaçam inşallah
canım şeker tamam da ekmek tamamen kesmek doğru değil diye düşünüyorum sütun nasıl emziriyorum musun

bende 2 2.5 kilo veriyorum canım ayda gittim doktora bütün değerlerim normal benim ama yavaş gidiyor işte

yemedim akşam ☺☺☺

canım şeker tamam da ekmek tamamen kesmek doğru değil diye düşünüyorum sütun nasıl emziriyorum musun
Evet emziriyorum arada mama veriyorum ama mama yı çok sevmiyor çoğunluk anne sütü alıyor. İşte bende buna şaşırdım hem emziriyorum hem diyet hem yürüyüş ama kilo yerinde sayıyor bir yerde hata yapıyorum ama nerde birde bu arada Hipotiroidi hastasıyım ama tedavi altında yım

Evet emziriyorum arada mama veriyorum ama mama yı çok sevmiyor çoğunluk anne sütü alıyor. İşte bende buna şaşırdım hem emziriyorum hem diyet hem yürüyüş ama kilo yerinde sayıyor bir yerde hata yapıyorum ama nerde birde bu arada Hipotiroidi hastasıyım ama tedavi altında yım
himmm anladım canım özel bir durumun varmış bende sadece emziriyorum ama bende de yavaş gidiyor bünye meselesi galiba bu git bakalım belki de gerçekten yanlış olan bişi vardır bakalım ne diyecekler yardım almakta fayda var

Ama 1 ay boyunca çok mücadele ettim günde 4 litre su içtim salata ve yoğurt yedim ekmeği ve şekeri tamamen kestim meyve yedim diğer normal ana yemeklerden ölçülü yedim 4 yada 5 kaşık ve Leslie ile yürüyüş yaptım 45 dk buna rağmen zor kilo verdim şimdi biraz saldım ama böyle olmayacak istikrarımı bozmak istemiyorum bu yüzden diyetisyen e gidecem gelecek yaz kendime beyaz thsort lar alaçam inşallah
Hadi insallah canım eğer bu kadar zor kilo verdiysn diyetisyene gitmen daha iyi tahliller falan yapilir

kızlar buün fazla kaçırdım ben ya misafirlikteydim
09:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
2 çay kaşığı reçel
biraz peynir
5 zeytin
domates salatalık roka
13:00
küçük tabak makarna salatası(yağsız az mayonezli)
1 kase çorba
17:00
7 küçük mercimek köftesi
7 8 yaprak sarma (çok küçüktü)
küçük kase patates salatası
4 çatal kadayıf tatlısı
akşam yok
2 litre su
45 dakika yürüyüş
yemeyi çok abartmışım kızlar farkındayım affedin

1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
2 çay kaşığı reçel
biraz peynir
5 zeytin
domates salatalık roka
1 kase çorba
7 küçük mercimek köftesi
4 çatal kadayıf tatlısı
akşam yok
2 litre su
45 dakika yürüyüş
ah tatlı olmasaydı fena değilmiş aslında kızlar tatlı şekerli şeyler yediğimiz de vücutta 3 gün yağ takımı duruyormus diyetisyen söylemişti o yüzden kaçamaklar da bile şekerli şeylere dikkat etmek lazım olsun canım biraz kaçmış ama aynı kararlılıkla devam önemli olan amaan nasılsa bozuldu demeden kaldığı yerden devam etmek

A
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
2 çay kaşığı reçel
biraz peynir
5 zeytin
domates salatalık roka
1 kase çorba
7 küçük mercimek köftesi
4 çatal kadayıf tatlısı
akşam yok
2 litre su
45 dakika yürüyüş
Ayrıca yürüyüşe de maşallah zaten yakmıssindir ☺☺☺☺

Peki başka herhangi bir kür uyguluyor musunuz ? Ben mesela yemeklerden sonra 1 bardak tarçınlı süt içiyorum hem yağ yakıcı hem süt yapıcı hemde tatlı krizleri ni önlüyor

Peki başka herhangi bir kür uyguluyor musunuz ? Ben mesela yemeklerden sonra 1 bardak tarçınlı süt içiyorum hem yağ yakıcı hem süt yapıcı hemde tatlı krizleri ni önlüyor
Canim bişey denemedim başka emzirmiuo olsaydım kesinlikle karbonhidrat diyeti yapardım sadece.ben 86 ile doğuma girdim düşününce çok iyi kilo vermişim 16 kilo gitmis ve sadece dikkat ettim bol su içtim gündüz fazla yediysem akşam dengeledim

Menu bildirimi
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
3 dilim salam
2 zeytin
domates salatalık roka
Biraz peynir
çay
öğle
4 kaşık makarna salatası
1 kase çorba
ara
3 kuru kayısı
ara
3 kaşık musli ile süt
akşam
kucuk tabak sebzeli bulgur pilavı
1 kase cacık
taze soğan roka
3 litre su
Spor daha yapmadım belki yürürüm

valla bende öyle farklı bişi yapmıyorum diyetime dikkat etmeye çalışıyorum işte

Menu bildirimi
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
3 dilim salam
2 zeytin
domates salatalık roka
Biraz peynir
çay
öğle
4 kaşık makarna salatası
1 kase çorba
ara
3 kuru kayısı
ara
3 kaşık musli ile süt
akşam
kucuk tabak sebzeli bulgur pilavı
1 kase cacık
taze soğan roka
3 litre su
Spor daha yapmadım belki yürürüm
menu güzel yürüyüşle de taclandiysa daha da güzel ☺☺☺☺

Bugünkü menu

Sabah yarım gozleme 1 yumurta domates salatalık çay

Ara 15 kiraz

Öğlen 4 köfte 1 bardak ayran

Ara 1 küçük kase kısır (misafir vardi) 1 minik börek

Ara 1 dilim kesme dondurma 10 fındık

Aksam 8 yk taze fasulye 1 kase yoğurt

Gece 1 bardak sütlü kahve 200 gr karpuz

Bugünkü menu

Sabah yarım gozleme 1 yumurta domates salatalık çay

Ara 15 kiraz

Öğlen 4 köfte 1 bardak ayran

Ara 1 küçük kase kısır (misafir vardi) 1 minik börek

Ara 1 dilim kesme dondurma 10 fındık

Aksam 8 yk taze fasulye 1 kase yoğurt

Gece 1 bardak sütlü kahve 200 gr karpuz
menüde fazlalar var ama bendede çok oluyo pek yorum yapamıyorum ama genel olarak güzel cnım

Back
X