kilo vermek isteyen yeni emziren anneler

Selam kızlar bugün gelen giden yok konuyu açtım pek aktif olamiyorum Affedin pazartesi evime gidiyorum evde daha dikkat edebiliyorum ama siz boş bırakmayın burayı nolur
Slm ben yazayım bari menüyü

Bugün yediklerim
Sabah 1 yumurta 1 kk peynir 2 dilim cavdar ekmeği domates salatalık

Ara 200 gr karpuz 1 çay bardağı süt

Öğlen 1 alabalık buğulama salata 2 dilim cavdar ekmeği

Ara 15 kiraz 1 yarım haşlanmış mısır

Aksam 8 yk patlıcan yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim cavdar ekmeği salata

Ara 1 bardak ayran büyük bir bardak

Slm ben yazayım bari menüyü

Bugün yediklerim
Sabah 1 yumurta 1 kk peynir 2 dilim cavdar ekmeği domates salatalık

Ara 200 gr karpuz 1 çay bardağı süt

Öğlen 1 alabalık buğulama salata 2 dilim cavdar ekmeği

Ara 15 kiraz 1 yarım haşlanmış mısır

Aksam 8 yk patlıcan yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim cavdar ekmeği salata

Ara 1 bardak ayran büyük bir bardak
Afiyet olsun canım menün güzel bende ece gidip düzen oturtmak istiyorum

Afiyet olsun canım menün güzel bende ece gidip düzen oturtmak istiyorum
sağol cnm sende evine geçince tam gaz başlarsın inşallah

slm hanımlar nasılsınız bakalım bugün geç uyandım o yüzden öğünlerim pek olmadı ama kendimce yarlamaya çalıştım

sabah:1 kk peynir 1 yumurta 2 dilim çavdar ekmek domates salatalık

ara: 200 gr karpuz

öğlen: 2 galeta 3 susamlı çubuk kraker 1 ısırık kek 5 fındık 5 badem

akşam: 1 tabak kuru fasulye 2 dilim çavdar ekmeği 2 bardak ayran

ara: 15 kiraz 3-4 fıstık

üstümde de bi yorgunlk var canım hiç yürüyüşe gitmek istemedi belki yatmadan leslie ile yürürüm

sağol cnm sende evine geçince tam gaz başlarsın inşallah

slm hanımlar nasılsınız bakalım bugün geç uyandım o yüzden öğünlerim pek olmadı ama kendimce yarlamaya çalıştım

sabah:1 kk peynir 1 yumurta 2 dilim çavdar ekmek domates salatalık

ara: 200 gr karpuz

öğlen: 2 galeta 3 susamlı çubuk kraker 1 ısırık kek 5 fındık 5 badem

akşam: 1 tabak kuru fasulye 2 dilim çavdar ekmeği 2 bardak ayran

ara: 15 kiraz 3-4 fıstık

üstümde de bi yorgunlk var canım hiç yürüyüşe gitmek istemedi belki yatmadan leslie ile yürürüm
canım geldim bugün evdeyim çak karışık bi menü oldu bugün ben,m yarından başlarım menü paylaşımınada
senin menü güzel

kızlar bebişlerin gelişimi nasıl sadece anne sütümü veriyosunuz.
bide normal doğummu sezeryanmı

Canim hosgeldin allah bagislasin bebeğini tabiki katılabilirsin bilgilni şimdiki kilonu hedefini yazabilir misin
hoş bulduk amin Allah hepimizin bebişlerini bağışlasın :)
bugün tartılmadım haftasonuda yazlıkta oluyoruz orda da tartılmadım ama cuma günü 64.7 idim zaten bildirim günümüz cumaydı sanırım.
hedefim 50 kg biraz boy fakiriyim 1.55 boyum :) yılbaşına kadar en geç 50 kg olmak istiyorum eğer 50 yi görürdem 47-48 i zorlayabilirim

günaydın kızlar bende haftasonları kıza iyi geliyor havası diye yazlıkta oluyorum orda cok dikkat edemiyorum yemeğe saatler falan şaşıyor ama olabildiğince masum geçirmeye çalışıyorum öğünleri .Hafta içi çok daha düzenli oluyor çalışıyorum birde saatleri falan baya düzenli oluyor o zaman

kızlar bebişlerin gelişimi nasıl sadece anne sütümü veriyosunuz.
bide normal doğummu sezeryanmı
merhaba tatlım ben bebeğime hala sadece anne sütü verenlerdenim ama 5. ay itibari ile drumuz meyve ve yoğurda başalayalım dedi ve 1 haftadır sabah ve öğle ara öğünlerinde birinde meyve birinde yoğurt veriyoruz.
Doğumumda sezeryan oldu o yüzden hala 6 aylık hamile göbeğim var :) mekik falan cekmeye daha korkuyorum iç dikişlere zarar veririm diye

Listeye yazıyorum canjm bilgilerini en kisa zamanda istediğin kiloya gelirsin insallah
hoş bulduk amin Allah hepimizin bebişlerini bağışlasın :)
bugün tartılmadım haftasonuda yazlıkta oluyoruz orda da tartılmadım ama cuma günü 64.7 idim zaten bildirim günümüz cumaydı sanırım.
hedefim 50 kg biraz boy fakiriyim 1.55 boyum :) yılbaşına kadar en geç 50 kg olmak istiyorum eğer 50 yi görürdem 47-48 i zorlayabilirim

Benim bebiş daha küçük ama arada mama veriyorum.beninde malesef sezeryan oldu göbek li göbek li geziyorum iste
merhaba tatlım ben bebeğime hala sadece anne sütü verenlerdenim ama 5. ay itibari ile drumuz meyve ve yoğurda başalayalım dedi ve 1 haftadır sabah ve öğle ara öğünlerinde birinde meyve birinde yoğurt veriyoruz.
Doğumumda sezeryan oldu o yüzden hala 6 aylık hamile göbeğim var :) mekik falan cekmeye daha korkuyorum iç dikişlere zarar veririm diye

Selam kızlar biraz daha aktif olabiliriz
Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 dilim ekmek
Domates salatalık
2 zeytin
Biraz beyaz biraz lor peynir
Ara
Yarım mısır
Küçük 1 elma
Öğle
1 porsiyon etli güveç
3 kaşık pilav
Ara
3 küçük elma
Bi kaç çerez attım azima
Akşam
4 kaşık yumurtalı soğan
1 kase çorba
Roka 1 dilim ekmek
Spor daha yapmadım 45 dakika yürüyüş yapacam

Iyi Akşamlar kızlar benim bugünkü menüm. Kahvaltı:
1 has yumurta
1 kek peynir
Maydanoz
Domates
Salatalık
1 dilim uno denge
Ara
1incir 4 Çilek
1 Ülker Napolitan çikolata küçücük
Öğlen
1 kase Çorba
2 tavuk baget Fırında
Yoğurt ve bol salata
1 dilim uno denge
Ara
3 kepekli grisini
6 Çilek
Akşam
2 biber dolma
Az mantı makarna (kıymalı)
Salata ve yoğurt
Spor
Leslie 3 mil ve 200 merdiven Çıkma (bunu da spordan sayıyorum cok dik bi merdiven ölüyorum ordan çıkarken )

mrb kızlar ben yokken hareketlenme olmuş burda bende dün eşimle gezmeye gittik konya ya menü fena dünün annem gil küçük bir ilçede oturuyorlar bizde burası serin diye onların yanındayız bebek için öyle olunca hiç bişi yok burda dün bi dolaştık geldik konyayı ama çok iyi geldi bi de benim sütüm çok iyiydi geçen çarşambaya kadar falan öyleki geceleri yatak döşe ıslanıyordu o zamandan beri bebeğim çok sık emiyor 1 saatte falan sanki süt yok gibi memelerimi çok yumuşak hissediyorum:KK14::KK14::KK14: ödüm koptu sütüm kesiliyor diye bugün bebeği götürdüm sağlık ocağına en son tartımda 6050 gr dı 20 gün falan oldu işte şimdi 6950 gr geldi 900 gr almış:KK28::KK28: çok iyi dedi hemşire içim rahatladı

:kk77::kk77::kk77:dünki yediklerim:

sabah: 2 dilim çavdar ekmeği 1 yumurta 1 kk peynir domates salatalık

ara: yok

öğlen: 1 tane etli ekmek ayran

akşam: 3 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta 2 kk peynir domates salatalık

ara: biraz karpuz :kk77::kk77::kk77:

bugün sabah yediklerimi de yazayım

kalkınca: 3 kuru kayısı 1 humana still tea

1 gözleme (evde annem yaptı çok kalorili değil diye tahmin ediyorum) domates salatalık 1 tk bal

ara: 15 iri üzüm 1 çay bardağı süt şimdilik bu kadar :KK50::KK50:

mrb kızlar ben yokken hareketlenme olmuş burda bende dün eşimle gezmeye gittik konya ya menü fena dünün annem gil küçük bir ilçede oturuyorlar bizde burası serin diye onların yanındayız bebek için öyle olunca hiç bişi yok burda dün bi dolaştık geldik konyayı ama çok iyi geldi bi de benim sütüm çok iyiydi geçen çarşambaya kadar falan öyleki geceleri yatak döşe ıslanıyordu o zamandan beri bebeğim çok sık emiyor 1 saatte falan sanki süt yok gibi memelerimi çok yumuşak hissediyorum:KK14::KK14::KK14: ödüm koptu sütüm kesiliyor diye bugün bebeği götürdüm sağlık ocağına en son tartımda 6050 gr dı 20 gün falan oldu işte şimdi 6950 gr geldi 900 gr almış:KK28::KK28: çok iyi dedi hemşire içim rahatladı

:kk77::kk77::kk77:dünki yediklerim:

sabah: 2 dilim çavdar ekmeği 1 yumurta 1 kk peynir domates salatalık

öğlen: 1 tane etli ekmek ayran

akşam: 3 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta 2 kk peynir domates salatalık

ara: biraz karpuz :kk77::kk77::kk77:
maşallah canım bebeğine menüne gelecek olursak ekmek biraz fazla olmuş

Bugünkü menüm
08:00
3 kuru kayısı
09:30