Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim ama işte önemli olan kilolarimizdan kurtulmak
Aynen ya birsey almaya gidiyorum ama biraz bakı ninca soguyorum alışverişten ya sen nerde oturuyorsunİnan ki aynı problem bende var bıktım artık alışveriş sevmeyen bayan mi olur ben sırf kilolarım yüzünden sevmiyorum
Konu sahibi benim ve ankarada yaşıyorum çok da abartı cak kadar bişey değilim ama nedense büyük beden çok nadirKonuyu yanlis yazmışsınız o zaman.ozel mi diktirmeliyim diye sormussunuz ben ona istinaden yorum yazdim
Ya ben dayanamıyorum diyete ya iştahım çok açık yaMalesef bende bulamadım ve tek çare kilo vermek ve sağlıklı beslenmek
Malesef bende bulamadım ve tek çare kilo vermek ve sağlıklı beslenmek
Benimde öyleydi doktora gittim iştah için glifor kullanıyorum sizde bir doktora gidin birde açıkınca birşeyler yemeyin hemen su içinYa ben dayanamıyorum diyete ya iştahım çok açık ya
Glifor ne ilaciBenimde öyleydi doktora gittim iştah için glifor kullanıyorum sizde bir doktora gidin birde açıkınca birşeyler yemeyin hemen su için
Şeker ilacı ayrıca insülin direnci tedavisinde iştah kesiyor sana tavsiyem doktora çok dahiliye birde suyunu tarçınlı limonlu tüket iştahın kapanırGlifor ne ilaci
Hımm anladım Dr gittim dahileye birşeyin yok dedi yolladı beniŞeker ilacı ayrıca insülin direnci tedavisinde iştah kesiyor sana tavsiyem doktora çok dahiliye birde suyunu tarçınlı limonlu tüket iştahın kapanır
Tahlil yaptı mı pekiHımm anladım Dr gittim dahileye birşeyin yok dedi yolladı beni
Evet yaptı tabi ki deTahlil yaptı mı peki
Karbonat i nasıl içiyor sun benxe çörek otuna başladım ama kilo almaya başladım sanki aç karNina içiyorum hemde ama deli olacam ya dayanamıyorum. Ne diyet yapmaya ne de böyle olmayacanım bende kilomdan şikayetçiyim alışverişe çıkmaya korkuyorum artık
tek çare kilo vermek buradaki zayıflama yarışmalarına katılabilirsin bir sürü başarı hikayeleri var onları oku yapabilirsin sende inan buna
bende diyet yapamıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum
birde karbonatlı su hazırladım kendime 2 gündür arada içiyorum iştahımı kesti biliyomusun bu aralar abartmaya başlamıştım onu deniyeyim dedim işe yarayacak sanırım deneyebilirsin sende![]()
Ne ee 52 sin ve depresyonda misin ben oleyim o zaman yaaa yarım kadarsinIradenizi kullanip kilolardan kurtulacaksiniz baska yolu yok.52 kiloyum depresyonlardayim arttim diye.cikolataya hasret kaldim