Merhaba arkadaşlar bende aranıza geldim banada yardımcı olur musunuz? Boyum 1.70 kilom 91.20 (bugün sabah aç karnıma tartıldım) ve kilo vermeyi artık o kadar çok istiyorum ve yediklerime dikkat etmeye başlamışken bu sayfayı gördüm toplam 20 kilo vermek istiyorum Allahın izniyle sabah 1 dilim kızarmış ekmek ve 1 kk az tuzlu ve yağlı beyaz peynir ara 1 adet elma ve spor yaptım 1 saat kadar yarım saat koşu bandında tempolu yürüdüm 100 yan mekik 100 twist 25 squat yaptım öğlende 5 yemek kaşığı kabak yemeği ve bol salata yemeyi planladım bide kızarmış ekmeğin kalorisi daha az diye biliyorum doğrudur inşallah
Öğle
Kabak yemeği salata yoğurt 1dilim ekmek. Soya ben turşuyu çok seviyorum yiyebilirmiyim
soya senin karışım varya
yeşilçay+tarcın+biberiye+avakado yağrağı ben ona birde barut ağıacı bitkisini eklesem olur mu
gerçi bu çayı akşamları evde yapıyorum
Olur canım,
barut ağacı sana iyi gelir zaten bence de ekle..
Diğer arkadaşlara UYARI!
Eğer tuvalet probleminiz var ise bu karışıma barut ağacı ekleyebilirsiniz, yok ise kesinlikle eklemeyiniz..
Zaten düzenli beslenen kişilerde tuvalet problemi olmaz ama bazı bünyelerin kronikleşmiş problemleri olabiliyor..
Sinemaki yerine barut ağacını öneririm.. Daha sağlıklı..
Sevgiler
Hepsini okudum ve öyle karar verdim zaten bana sıkı bir disiplin lazım kızarmış ekmek tercih etmemin sebebi yerken beni çok oyalıyor ve bir dilimden sonra doyduğum sinyali beynime gittiğini hissediyorum tam buğday çavdar denedim ama yedikçe yiyesim geldi ama bu kızarmış ekmek iyi geldi gibi ben bir tek yumurta yiyemiyorum oda safra kesesi ameliyatı olduktan sonra yasaktı bir süre sonrada kendim tiksindiğimden yiyemedim gelebilirim artık dimi bende aranıza :)
öğle:1 porsiyon sebze sote,1 içli köfte
soyacım artık söz veriyorum kaçamak yok,ayıp olur diye bizim için hazırlık yapmış kadın yine de tatlılardan pastalardan açmalardan uzak durdum çocuklara yedirdim.kocam eve baklava almış onu bile yemedim önceden olsa 1-2 dilim yerdim, öyle duruyor dolapta,geçen aşure yaptım komşulara dağıttım biraz kalmıştı onu da yemedim daha dün çöpe döktüm kalanını bak bunlar hep sevdiğim şeyler.kan şekerim düşünce tatlı krizim tutuyor ne yediğimi bilmiyorum resmen kendimi kaybediyorum,ancak kriz geçince ne yaptım ben diyip kendime kızıyorum.yani benim hiç kan şekerimin düşmemesi lazım
yok yok asla bizim burda içli köfteyi kızartmazlar,haşlanarak yapılır,üzerinde yağ da yok,bir de küçük bir köfte normal köftenin yarısı kadar falanKan şekerini dengelemen lazım,
Bunun için tarçını hergün kullanman lazım
Bir de akide şekeri al
Şekerinin düştüğünü hissettiğinde (ki bu sürekli değildir, sürekli ise doktor ilaç verir onu kullanırsın) akide şekerinden ufak bir parça at ağzına ve yavaş yavaş erit.. sakın kütür kütür yeme ))
Şekerinin yavaşça yükselmesi lazım.. bu yüzden akide şekeri en kolay çözümdür ama genellikle kocaman şekeri ağzına atıp kütür kütür yer insanlar bu da hemen yükselme sağlar.. Dediğim gibi hızlı yükselme hızlı düşüş sağlar..
Yani yaptığın boşa gider..
Akide şekeri yoksa bir tane çay şekeri de aynı işi görür..
Birde öğle yemeğinde içli köfte yediğini yazmışsın..
Umarım kızartılarak yapılanlardan değildir o..
Haşlayarak yapılan ve üzerine yağ eklenmemiş olanlardandır..
Yoksa o kulaklarını çekicem gene ))
saat: 10,30 da şekersiz türk kahvesi
öğle menüm: 8 yk mantarlı tavuk sote + rokalı salata (yağ ve limon var tuz yok)
bu saate kadar 1,5 lt su.
soyacım ben çok su tüektiyorum canım okudum 2-2,5 lt diyorsun ama benim rahat 3-3,5 lt oluyor
gerekçe olarak da süt sağıyorum ya acayip sus içmek istiyorum öyle zamanlarda çay tüketmeme adına
bu arada yeşilçay alacaktım ama senin karışımı gördüm akşama bitkileri aktardan alırım ben de çay karışımını hem eve hem de ofise çekmeceye koyar bunlardan içerim
Dediklerini dikkate alıcam ilk alışverişe çıktığımda peynirimi değiştiricem senin dediğin gibi tam buğdayı ekmeğini kızartıcam yumurta yemiyorum ama yoğurt ve sütü dediğin gibi tüketiyorumGelebilirsin,
Çavdar veya tam buğday ekmeği al sen genede..
Onları da kızartıp yiyebilirsin, beyaz ekmek besin değeri düşük bir ekmek türü..
Yumurta yiyememen çok büyük problem değil..
Yoğurt ve süt tüketmeyi ihmal etme
Bu arada peynirini değiştir ))
Lor yada dil peyniri
Sevgiler
tamam soda içiyordum ama aklına gelince tabii şimdi içeyim hatta bir taneCanım,
Su çok içtiğinde böbreklerindeki mineralleri atarsın.. Bu yüzden mutlaka bir tane soda içmen lazım o mineralleri tekrar sağlayabilmek için.. Su içmen güzel, emziren/süt isteyen bayanların tek ihtiyacı olan şey su.. Ama nedense tatlı vs yiyorlar..
Sanki inekler o kadar süt yapmak için hergün tatlı yiyormuş gibi ))
Süt yapan tekşey su.. Bu kadar basit ))
Tavsiyem 2,5 litreyi geçtiğin hergün 1 tane soda içmen yönünde..
Birde benim karışımdan avakado yaprağını, biberiyeyi çıkar
sadece yeşilçay ve tarçın koyarak iç
Yediğin içtiğin herşey bebeğe de geçecek unutma..
Günde en fazla 2 bardak iç..
Ve tavsiyem gün içinde içmen, çünkü yeşilçay kafein içerir, buda bebekte uykusuzluğa yol açabilir..
Sevgiler
dediklerine aynen katılıyorum cnm bende 67ıe hamıle kalıp 97ile doguma gıttım ve emzirirken bol bol su içtim herkesın ye süt olsun laflarına kulaklarımı tıkadım ve 1sene sonra 70kıloydum ama 3senedır 70deyım herkes böyle iyisin diyor ama benım içime sinmiyor 38bedenın içine rahat oluyorum bazı kıyafetlerım 40 ama ben 60 olmak istiyorumCanım,
Su çok içtiğinde böbreklerindeki mineralleri atarsın.. Bu yüzden mutlaka bir tane soda içmen lazım o mineralleri tekrar sağlayabilmek için.. Su içmen güzel, emziren/süt isteyen bayanların tek ihtiyacı olan şey su.. Ama nedense tatlı vs yiyorlar..
Sanki inekler o kadar süt yapmak için hergün tatlı yiyormuş gibi ))
Süt yapan tekşey su.. Bu kadar basit ))
Tavsiyem 2,5 litreyi geçtiğin hergün 1 tane soda içmen yönünde..
Birde benim karışımdan avakado yaprağını, biberiyeyi çıkar
sadece yeşilçay ve tarçın koyarak iç
Yediğin içtiğin herşey bebeğe de geçecek unutma..
Günde en fazla 2 bardak iç..
Ve tavsiyem gün içinde içmen, çünkü yeşilçay kafein içerir, buda bebekte uykusuzluğa yol açabilir..
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?