Kim korkar kilolardan ;)

merhaba kızlar hafta sonu çok iyi geçti
fakat taşınma telaşım var evdeki net kapalı taşınınca açtırıcam eşya falan bakıyoruz
banyoyu yaptırıcam onun için yazmadım kusura bakmayı
sabah
2 kaşık lor
1dilim ekmek
maydanoz nane
şekersiz çay
çocuklar karşımda börek yedi bense bunları başka zaman olsa bir lokmada olsa tadına bakardım ama şimdi kaçamak yokkkkk

GÜNAYDIN KIZLAAAAAAR
Hayırlı,mutlu,dinamik,tempolu,sağlıklı
bir hafta diliyorum herkese........

sabah 2 bardak su
şimdi kahvaltımı yapıcam
1 dilim çavdar ekmeği
bol yeşillik(nane,marul,maydanoz,dereotu)
3-4 dilim domates
1 porsiyon peynir
1 ceviz
yeşil çay
sade nescafe

Son düzenleme:
Günaydın

herkese bol eksili günler

şükür bu haftayı kazasız belasız atlattım

sırf dayananamam diye dün dışarı kahvaltıya gitmedimm çünkü açık menü kahvaltı olunca kendimi kayıp ediyomm 65 kg oluncaya gitmincemmmmmmmm

Sabah Kalkınca 1 bardak su

Kahvaltı 07,00
2 dilim ekmek arası lorlu tostttt
2 çeri domates
4-5 dal tere
1 bardak süt

08,0 bir fincan çay

08,45 1 mandalinn (midem bulanır gibi oldu nedense )

Günaydın canlar ...tartı nin azizligi canımı sıksada en fazla çıkan yerden almadim tartiyi 76.1 dim suan aynı yerde 75.3 geldim ve regl olmuşum. ...hfta sonu cnm çok sikkindi. ..Bugün daha iyiyim gidicek bu kilolar. ..

Sabah 2 kaşık lor maydonoz yumurta..ekmek kalmamış. .grisini yle yedim. ..şekersiz nescafe. ..

Günaydın kızlarrr

Öncelikle günün anlam ve önemini içeren bir hatırlatma yapmak isterim;

"Başta, Baş öğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler günü kutlu olsun.."

Eveeeet, güzel ve slim bir haftaya başlayalım hep birlikte..

Şimdiden hatırlatayım,
1 Aralık pazartesi günü kilo bildirimi alacağım hepinizden..
Bakalım neydik, ne olduk ))

Hafta sonum güzel ve kaçamaksız geçti.. Zaten kaçamak diye bir şeyi ben yaparsam bu sayfayı kim idare edecek değil mi)))
Şu yeme konusunda irademe çok hakimim Allaha şükür olsun ama birde şu sigara konusunda aynı hassasiyeti gösterebilsem dünyada başaramayacağım iş kalmayacak gibi geliyor bana ))
Hani "uç" deseler uçabilir mişim gibi ))

Neyse, onu da bir şekilde bırakacağım..
Aslında istediğim an bırakıyorum, 2-3 ay içmiyorum ama sonra bir anda tekrar içmeye başlıyorum.. İşte o tekrar gelen isteği bastıramıyorum.. Hani zaten 2-3 ay içmemişsin... İçmeyiver değil mi? Mümkünü yok engel olamıyorum kendime..

Allah onun içinde bir yol gösterecek bana diye bekliyorum ))

Kendime çizelge oluşturmuştum, o çizelgeye göre bu hafta 74,8 olmam gerekiyordu... Olamadım ))))
200 gr üstünde kaldım.. problem yok.. Canımızı sıkmıyoruz.. Regl öncesi ödem bu..
Gariptir geçen ay iki kere regl oldum, bu ay hala tık yok.. Kesin menepoz ))

Önümüzdeki haftanın hedefi 73,9
Hadi koş bakalım Soya ))

günaydın güzel bir hafta olsun hepimize ....
c.tesiden başlayacağım malum haftasonu giremiyorum ben.
c.tesi öğle:ızgara balık + yeşil salata
ara: bir fincan bitki çayı + orta şekerli kahve(dışarıda olduğum için)
akşam: z.yağlı fasulye + yoğurt
ara: 12 adet fındık

pazar sabah: 2 bardak limonlu su, otlu omlet + 2 fincan çay
ara: bir tane mandalina
öğle: şehriye çorbası + tavuk + yoğurt
ara: 3 bardak çay + tuzsuz ve yağsız patlamış mısır
akşam: havuçlu pırasa çorbası+ maydonoz + roka
ara: 2 fincan çay + 7 tane badem + 2 tane mandalina

aslında yiyeceklerimi önceden yazıp raydan çıkmak istemiyorum ama bunu akşama saklayacağım çıkmadan bütün günün menüsünü yazacağım sizlere.

en güzeli cnm
bende dünden yaptım yemeklerimi bugun rahatımmmmmmmm
bende akşam yaptım yasminim valla korkuyorum kendimden bu yüzden önceden yazıp sözüme de sadık kalmak istiyorum
akşam üzeri çıkmadan sabahtan akşama kadar yediklerimi/yiyeceklerimi yazacağım. öğle arası manava gitmem lazım yeşillik almak için.

günaydın kızlar iyi haftalar dilerim : ): )
uyanınca : 1 bardak su
09:00 --- 1,5 dilim tam buğday ekmeği, peynir, salatalık, domates , 1 ceviz , şekersiz çay

bugün kahvaltıyı geç yaptığım için öğlene kadarki bir ara öğünü yapmıcam. suyumu içmeye başladım günde 2 litreye tamamlıyorum.

1 Aralığı heyecanla bekliyorum : : : )

öğle:bol sebzeli bulgur pilavı 4-5 kaşık
yeşillikli söğüş salata,yoğurtta yiyecektim ama yoğurdum bitmiş.
üstüne yine yeşilçay,kahve,su vs içerim
ben akşamları genellikle giremediğim için şimdiden menümü yazayım
1 tane karnıyarık,1kase bakliyatlı ıspanak çorbası
(patlıcan fırında közleme usulü)
akşamdan önce ara yaparsam ki mutlaka yaparım 1 meyve süt veya nescafe kuruyemiş yiyebilirim
veee bol su,yeşil çay

Hmmm

Aklıma ne geldi biliyor musunuz?
Yılbaşı geliyor
Bir kaç haftaya kalmaz sorular gelir, ben gelebilecek her soruya hazırlıklı olabilmek adına şimdiden kampanyayı başlatayım istedim ))

1.12.2014 Tarihinde hepinizden kilo bildirimi alacağım biliyorsunuz,
30.12.2014 tarihine kadar en az 3 kilo veren (daha fazlasını bekliyorum) arkadaşlar, 2 kadeh alkol, ve 3 çeşit meze hakkına sahip olacaklar ))
Tabi bunu da isteğe bağlı tutuyorum, isteyen alkol yerine meyve suyu yada kola tarzı birşey de içebilir..
Ama en az 3 kilo veremeyenler o geceyi 1 soda, ve brokoli vb hafif light ürünlerle geçirebilirler ))

Ya da, "ben 0 3 kiloyu verene kadar öldüm bittim, hayatta sürmem ağzıma birşey" diyebilir ve diyetinize devam edebilirsiniz ))

Şahsen ben, o 3 kiloyu verir, alkolümü de alırım, mezemi de alırım..
Hatta 4-5 kilo vereyim de rahat rahat eğleneyim neme lazım...
Burda soya diye bi deli varmış, sağı solu belli olmaz )))))))

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…