Hmmm
Aklıma ne geldi biliyor musunuz?
Yılbaşı geliyor
Bir kaç haftaya kalmaz sorular gelir, ben gelebilecek her soruya hazırlıklı olabilmek adına şimdiden kampanyayı başlatayım istedim ))
1.12.2014 Tarihinde hepinizden kilo bildirimi alacağım biliyorsunuz,
30.12.2014 tarihine kadar en az 3 kilo veren (daha fazlasını bekliyorum) arkadaşlar, 2 kadeh alkol, ve 3 çeşit meze hakkına sahip olacaklar ))
Tabi bunu da isteğe bağlı tutuyorum, isteyen alkol yerine meyve suyu yada kola tarzı birşey de içebilir..
Ama en az 3 kilo veremeyenler o geceyi 1 soda, ve brokoli vb hafif light ürünlerle geçirebilirler ))
Ya da, "ben 0 3 kiloyu verene kadar öldüm bittim, hayatta sürmem ağzıma birşey" diyebilir ve diyetinize devam edebilirsiniz ))
Şahsen ben, o 3 kiloyu verir, alkolümü de alırım, mezemi de alırım..
Hatta 4-5 kilo vereyim de rahat rahat eğleneyim neme lazım...
Burda soya diye bi deli varmış, sağı solu belli olmaz )))))))
Sevgiler
süper fikirHmmm
Yılbaşı geliyor
Bir kaç haftaya kalmaz sorular gelir, ben gelebilecek her soruya hazırlıklı olabilmek adına şimdiden kampanyayı başlatayım istedim ))
30.12.2014 tarihine kadar en az 3 kilo veren (daha fazlasını bekliyorum) arkadaşlar, 2 kadeh alkol, ve 3 çeşit meze hakkına sahip olacaklar ))
Tabi bunu da isteğe bağlı tutuyorum, isteyen alkol yerine meyve suyu yada kola tarzı birşey de içebilir..
Ama en az 3 kilo veremeyenler o geceyi 1 soda, ve brokoli vb hafif light ürünlerle geçirebilirler ))
Ya da, "ben 0 3 kiloyu verene kadar öldüm bittim, hayatta sürmem ağzıma birşey" diyebilir ve diyetinize devam edebilirsiniz ))
Sevgiler
Hmmm
Yılbaşı geliyor
Sevgiler
Öğlen yemeğim çorba ıspanak maydanoz 1 dilim ekmekkendimi çok kötü hissediyorum
Yaaa bugün bir tartılayım dedim gördüğüm rakam beni mutlu etmedi acaba bi yerde bi yanlışlık mı yapıyorum cuma günü aç karnıma 91.20 çıktım bugün az önce tartıldım çokta tok değildim 91.00 az mı bana mı öyle geldiNeden?
Bir konuya değinmek istiyorum,
Hafta sonu bir arkadaşımız aramızdan ayrıldı biliyorsunuz,
Kendi topiğini açmış, bence sayfasını ziyaret edip, hayırlı olsun demenizde fayda var...
Netice de bizimle devam etmiyor olabilir ama diyetine kendi tarzı ile devam edecek
Destek mahiyetinde sayfasına uğrayın bir kere ))
Sevgiler
Yaaa bugün bir tartılayım dedim gördüğüm rakam beni mutlu etmedi acaba bi yerde bi yanlışlık mı yapıyorum cuma günü aç karnıma 91.20 çıktım bugün az önce tartıldım çokta tok değildim 91.00 az mı bana mı öyle geldi
maşallah herkesi nasıl takip ediyonnnn herkesiiiii
Evet haklısın canım aceleci davrandım galiba ben pes etmek asla yokkkk bu sefer kendimi göstercem irade neymiş diye ben koşu bandıma çıkayım 50 dk yürüyüş beni bekler dimi ama soyacım hergün düzenli yürüyüş sporun artısı bana dönmeye başladı vücudum sıkılaştı kilo fazla vermedim ama göbek eridi kıyafetler biraz bollaştıBuna mı canın sıkıldı senin ))
Tartılma işlemini sadece sabahları, aç karnına (mümkünse tuvalete çıktıktan sonra) ve hep aynı kıyafetle (mümkünse iç çamaşırınızla) yapın...
Gün içinde az yemek yemiş olabilirsin ama su/çay/kahve gibi şeylerde tüketiyorsun..
Sebepsiz ödemlerin olabilir, her türlü etki olabilir yani...
Ki şöyle de düşün...
200 gr demek neredeyse 1 paket sana yağı demek ))
Bardağın dolu tarafına bak lütfen ))
Evet haklısın canım aceleci davrandım galiba ben pes etmek asla yokkkk bu sefer kendimi göstercem irade neymiş diye ben koşu bandıma çıkayım 50 dk yürüyüş beni bekler dimi ama soyacım hergün düzenli yürüyüş sporun artısı bana dönmeye başladı vücudum sıkılaştı kilo fazla vermedim ama göbek eridi kıyafetler biraz bollaştı
ilk kilo vermeye başladığımda göbek kısmımın ölçüsünü almıştım
İnanamayacaksınız belki ama tam tamına 116 cm çıkmıştı
Gözlerim o kadar açılmıştı ki yerinden çıkacak sandım )))
30 kilo verdikten sonra 72 cm olmuştu
33 kilo verdikten sonra hiç ölçmedim, zaten 36 beden giyiyordum nesini ölçücem ))))
ben bu duyguyu iyi bilirim soyada iyi bilirrrrrrrrr
aylarca kilo verememiştim
fakat müthiş incelmelerim oluyordu 69-70 kg iken 38beden giyiyordummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?