benimde aklıma soyanın zıplama olayı geldi. şimdi sabah ve akşam evde 50 değil de en az 100 defa zıplasam iyi olur.ben bu duyguyu iyi bilirim soyada iyi bilirrrrrrrrr
aylarca kilo verememiştim
fakat müthiş incelmelerim oluyordu 69-70 kg iken 38beden giyiyordummmmmmmm
soyacım sırada biz de varızSen benim en zorlu diyet arkadaşımsın Yasemin ))
Senin gibi 3 kişi verseler bana zayıflat diye, kaçar giderim buralardan )))))))
Kimleri kimleri zayıflattım da, seni zayıflatıcam derken zayıfladım ben ))
selam kızlar gün içinde hep okuyorum sizleri
evet bugün ki menüm
kalkınca:2 sb limonlu ılık su
sabah: 5 yk müsli + 1 sb süt
ara: bir şekersiz türk kahvesi
öğle: mantar çorbası + salata+ bir dilim çavdar ekmeği
ara: yarım nar ( bu konuda çelişkiliyim soya hani hepsini yiyecektim ama çok olur diye yemedim )
ara: bir fincan normal, bir fincan da yeşilçay
akşam(planlanan) : z.yağlı karnıbahar + yoğurt
ara: bir elma + bir bardak süt
şu ana kadar 2 lt su içtim yatıncaya kadar 3 lt rahat bulur
Merhaba ben bu sayfaya bugun üye oldumm ve sizinle diyete katılmak istiyoeum.. yarın tartılıp bilgilerimi vereceğim.. Sizinle bu yolda inşallah hedefime ulaşırım..
Baktım listeye listede sorun yok ama çalıştığım için ve ikide cocugum olduğu için spor yapmak bana biraz zor geliyor.. o konuda ne yapabilirim onu düşünüyorummm...Selam Asu,
Sayfa 4'te bir listemiz var,
dilersen göz at, kurallarımız sana uygun gelirse ve yaparım diyorsan bekleriz..
Bazı kurallarımız katı gelebilir ))
Sevgiler
Bunu yapıcam soyacım emin ol aklıma not ettim ara olarak süt elma tercih ettim 1.5 lt su içtim şuana kadar artık atıştırma krizlerine girmiyorum ve ne yesem şimdi ağzımı doldursam diye düşünmüyorumBazen kilo vermemiz duruyormuş gibi gözükebilir,
Bununla ilgili ufak bir tiyo vereyim
Vücut ölçülerinizi not edin, kilo vermeniz durduğunda hemen vücut ölçülerinize bakın ))
Eğer incelme varsa emin olun o paket paket sana yağlarınız eriyordur ))
Meyve olarak muz tüketebilir miyiz?
Çok güzel bilgiler soyacım teşekkür ederim ara öğünlerimi atlamıyorum düzenli olarak yiyorum eskiden duramazdım sürekli abur cubur yiycektim dayanamıyodum gerçi 92.20 olduğum zaman yeter daha almıyorum eve abur cubur dedim ve kestim eve girmiyor kesinlikle ve masraf olarakta mutfak masrafımız dahada azaldı eskiden 150 TL ile çıkıyosam şimdi 70 TL ile çıkmaya başladım ve bu sayfayı görmeden öncede dikkat ediyordum yediklerime yani başlangıç kilom bana göre 92.20 ama buraya 91.10 ile başladım inşallah 70 kiloyuda görücem günler gelicek herkesede nasip olucakMuz tüketebilirsin,
Sadece muz ile ilgili şu bilgiyi vermeden geçemeyeceğim,
Muz düzenli yenmediği zaman kabızlık problemi yaratır
Yani en azından haftada 3 gün yemen lazım
Küçük boy muz uygundur canım
Birde ara öğünleri aksatma, onlar metabolizmamızın çalışmaya devam etmesi için yardımcı gıdalar..
Açlık hissettiğimizde kurtarıcı oldukları kadar, açlık hissetmediğimiz zamanlarda da ara öğünlere devam etmeliyiz..
Öğün aralarını uzun tuttuğumuzda metabolizmamız yavaşlamaya başlar
Bilgin olsun ))
O peyniri bende şu aralar reklamsal açıdan çok görüyorum araştırmadığım için tam ve net cevap veremiyorumSoyacim ben lor peynirini arastirdim interneten ve RICOTTA isimli bir peynir cikti
Senin bir bilgin var mi bu peynir hakkinda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?