Kim korkar kilolardan ;)

hafta sonu ben de tartı da kilomu fazla gördüm.daha önce basenimi belimi ölçmüştüm,hemen mezurayı elime aldım ve ölçtüm kilo almamıştım hatta 1 cm de incelmişim,regl günümde olduğu için ondan kaynaklandığını düşündüm ve kendimi teselli ettim.bugün tartıldım kilom normale dönmüştü ve pes etmek yok aynen devam.......

selam kızlar gün içinde hep okuyorum sizleri
evet bugün ki menüm
kalkınca:2 sb limonlu ılık su
sabah: 5 yk müsli + 1 sb süt
ara: bir şekersiz türk kahvesi
öğle: mantar çorbası + salata+ bir dilim çavdar ekmeği
ara: yarım nar ( bu konuda çelişkiliyim soya hani hepsini yiyecektim ama çok olur diye yemedim )
ara: bir fincan normal, bir fincan da yeşilçay
akşam(planlanan) : z.yağlı karnıbahar + yoğurt
ara: bir elma + bir bardak süt
şu ana kadar 2 lt su içtim yatıncaya kadar 3 lt rahat bulur

Merhaba ben bu sayfaya bugun üye oldumm ve sizinle diyete katılmak istiyoeum.. yarın tartılıp bilgilerimi vereceğim.. Sizinle bu yolda inşallah hedefime ulaşırım..

ben bu duyguyu iyi bilirim soyada iyi bilirrrrrrrrr

aylarca kilo verememiştim

fakat müthiş incelmelerim oluyordu 69-70 kg iken 38beden giyiyordummmmmmmm
benimde aklıma soyanın zıplama olayı geldi. şimdi sabah ve akşam evde 50 değil de en az 100 defa zıplasam iyi olur.
çünkü cidden spor yapabilecek vaktim yok biliyorum sarkmalar ile ilgili durumu bu benim için geçici olacak.
ama spor da yapmam lazım kesinlikle (bu smile kendime)

Nar'ın suyunu sıkıp içmediğin sürece benim için problem yok canım,
ister yarım ye, ister tam ))
çekirdekleri ile birlikte ye
bazı insanlar o çekirdekleri çıkarıyor hayret ediyorum ))
En güzel antioksidan, tam mevsimindeyiz kaçırmayalım

Merhaba ben bu sayfaya bugun üye oldumm ve sizinle diyete katılmak istiyoeum.. yarın tartılıp bilgilerimi vereceğim.. Sizinle bu yolda inşallah hedefime ulaşırım..

Selam Asu,

Sayfa 4'te bir listemiz var,
dilersen göz at, kurallarımız sana uygun gelirse ve yaparım diyorsan bekleriz..
Bazı kurallarımız katı gelebilir ))

Sevgiler

Selam Asu,

Sayfa 4'te bir listemiz var,
dilersen göz at, kurallarımız sana uygun gelirse ve yaparım diyorsan bekleriz..
Bazı kurallarımız katı gelebilir ))

Sevgiler
Baktım listeye listede sorun yok ama çalıştığım için ve ikide cocugum olduğu için spor yapmak bana biraz zor geliyor.. o konuda ne yapabilirim onu düşünüyorummm...

Menü paylaştım mı?
sanmıyorum ))

sabah
klasik

ara
türk kahvesi

ara
15 adet b.leblebi

öğlen
izmir köfte
mantar salata

ara
1 galeta + 1 bardak ayran

Bitki çayları, nescafelerim, suyumu yazmıyorum ))

az sonra bir türk kahvesi daha içeceğim (günde 3 adet içmezsem bunalıma girerim ))))

akşam
tavuk baget haşlama (3 adet)
salata

akşam ara
mandalina
süt

bugün ki menüm budur
bilginize

Öğlen tavuk sote yedim 1 kasede yoğurt bugün hiç is yapmadım yerimden kalkasim yok modumdayim :))

Aksama yeşil mercimek pişirdim. ..az yoğurtla onu yiycem

Nuri çok severim yiyebilmemize çok sevindim bu aksam koca 1 tane yeşil cayimla yiycem...

Regl olduğum için çok tatlı istiyorum nar bunu fazlasıyla karşılar :)))

Bunu yapıcam soyacım emin ol aklıma not ettim ara olarak süt elma tercih ettim 1.5 lt su içtim şuana kadar artık atıştırma krizlerine girmiyorum ve ne yesem şimdi ağzımı doldursam diye düşünmüyorum

Meyve olarak muz tüketebilir miyiz?

Muz tüketebilirsin,
Sadece muz ile ilgili şu bilgiyi vermeden geçemeyeceğim,
Muz düzenli yenmediği zaman kabızlık problemi yaratır
Yani en azından haftada 3 gün yemen lazım
Küçük boy muz uygundur canım

Birde ara öğünleri aksatma, onlar metabolizmamızın çalışmaya devam etmesi için yardımcı gıdalar..
Açlık hissettiğimizde kurtarıcı oldukları kadar, açlık hissetmediğimiz zamanlarda da ara öğünlere devam etmeliyiz..
Öğün aralarını uzun tuttuğumuzda metabolizmamız yavaşlamaya başlar
Bilgin olsun ))

Çok güzel bilgiler soyacım teşekkür ederim ara öğünlerimi atlamıyorum düzenli olarak yiyorum eskiden duramazdım sürekli abur cubur yiycektim dayanamıyodum gerçi 92.20 olduğum zaman yeter daha almıyorum eve abur cubur dedim ve kestim eve girmiyor kesinlikle ve masraf olarakta mutfak masrafımız dahada azaldı eskiden 150 TL ile çıkıyosam şimdi 70 TL ile çıkmaya başladım ve bu sayfayı görmeden öncede dikkat ediyordum yediklerime yani başlangıç kilom bana göre 92.20 ama buraya 91.10 ile başladım inşallah 70 kiloyuda görücem günler gelicek herkesede nasip olucak

Soyacim ben lor peynirini arastirdim interneten ve RICOTTA isimli bir peynir cikti
Senin bir bilgin var mi bu peynir hakkinda ?

Soyacim ben lor peynirini arastirdim interneten ve RICOTTA isimli bir peynir cikti
Senin bir bilgin var mi bu peynir hakkinda ?
O peyniri bende şu aralar reklamsal açıdan çok görüyorum araştırmadığım için tam ve net cevap veremiyorum
Bugün gene 50 dk tempolu yürüdüm 100 twist 100 yan mekik akşam yemeği yiyemedim kızmayın eşim uyumak istedi benimde canım bişey çekmiyodu ama pulbiberli yoğurt yedim bayılıyorum bu karışıma su çok yavaş gidiyor bugün daha 2.5 lt ulaşamadım

merhaba arkadaşlar bende 1 aydır dengeli beslenmeye başladım şimdide sizleri gördüm çok fazla kk'ya takılamıyorum ama takıldığım zamanlarda kendime uygun bir forum arıyorum diğer diyet forumundaki arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum ben ne zaman girdiysem hiç dışlamadılar ama dedim ya devamlı takipp edemiyorum malum 1,5 yaşında bir oğlum var ve çalışıyorum işten gelince fırsat buldukça kendime zaman ayırıyorum belki sizlerde kabul ederseniz sizlerle zayıflama yolculuğuna çıkabilirim. geçen ay 85,6 kg idim 3 hafta sonra yani bugün 83 kiloyum bugün diyetisyenime gittim 3 hafta için 2,5 kilo vermemi başarılı buldu bu da beni mutlu etti. umarım 70 li rakamları görürüm. bu yolda olan arkadaşlarımın hepsine başarılar ve bol sabır diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…