Soyacim
Geçen hafta dediğin oruç ta hissetme işi bende ise yaradı bu 1 hafta kaçamak yapmadım ve 2 kg verdim
Uğrayıp bir teşekkür etmek istedim
Sağolasın
Teşekkürler. ..Rica ederim,
Ne mutlu sana ki, iradenle yüzleşip üstesinden gelmişsin ))
Senin adına çok sevindim, devamını bekliyorum
Arada uğrayıp güzel haberlerini paylaş
Sevgiler
Üzülerek ben söyleyeyim 800 paketGeçen sefer kilo hesabı yaparken bir yöntem kullanmıştım aklıma geldi
(yasemin sağolsun, "bu kiloları üzerimizde taşıyoruz" yazınca hatırladım)
Üzerimizdeki her 1 kilo 4 paket sanayağına eşit..
Kendimden örnek vermem gerekirse
Şu an 75,4 kilodayım, olmak istediğim kilo 60
Yani toplamda üzerimde 15,4 kg fazlalık taşıyorum
her 1 kilo = 4 paket sanayağı ettiğine göre;
15,4 x 4 = 62 adet sana yağı paketi ile dolaşıyorum hergün !
Buzdolabına koysam sığmaz ama vücuduma sığdırmışım..
Taşımaya kalksam kollarım ağrır ama vücudum taşıyor..
Bu durumda ne diyoruz?
Vücudumuzdan giden her 250 gr, bizden giden 1 paket sana yağı ))
Hadi sizde hesaplayın bakalım kaç paket sana yağı taşıyorsunuz vücudunuzda..
Not: ilk diyet yaptığımda vücudumda 132 paket sana yağı vardı, en azından şimdi yarısı kadar var.. Kendimi böyle avutayım ))
Üzülerek ben söyleyeyim 800 paket:'( ay şimdi kendimden nefret ettim gidicek bu KİLOLAR
Canım yanlış hesaplamadım telefonun kurbanı oldum hızlı yazayım derken 80 800 oldu evet 80 paket fazlam var ve sporum planladığım gibi yapmadım onu ekleyeyim dedim 50 dk tempolu yürüdüm (3 km yürümüş oldum) 100 yan mekik 100 twist 25 squat spordan sonra yeşil elma ve bir bardak süt içtim öğlen yemeği içinde salata Ispanak çorba düşünüyorumCanım,
Yanlış hesaplamışsın
800 paket = 200 kilo demek
Kaç kilo vermek istiyorsun sen ))
Canım yanlış hesaplamadım telefonun kurbanı oldum hızlı yazayım derken 80 800 oldu evet 80 paket fazlam var ve sporum planladığım gibi yapmadım onu ekleyeyim dedim 50 dk tempolu yürüdüm (3 km yürümüş oldum) 100 yan mekik 100 twist 25 squat spordan sonra yeşil elma ve bir bardak süt içtim öğlen yemeği içinde salata Ispanak çorba düşünüyorum
Ge
Geçmiş olsun soyacım tekrardan yaparız inşallah Allahın izniyle benim verecek çok kilom varhiçbir zaman 90 kiloları görmedim ve şimdi kilomdan nefret ediyorum ve 70 kilo olmak istiyorum toplam 20 kilo vericem bende inanıyorum zaten evlendikten sonra aldım bu kiloları 1 yıl oldu evleneli mecburen iş çıkışı aldım çünkü evlenince şehir değiştirdim ve tayinim yapılmadı ve Allah izin verirse bir evlat sahibi olmak istiyorum ve doktorum kilo vermem gerektiğini söyledi ve bende bu kadar kiloyla hamile kalmak istemiyorum bütün hepsi birleşince bu kilolar gidecek diye karar verdim ayy çok konuştum galiba :)
soya 104 paket sana yağaman allahım
benimde karın çalışmam lazım berbat iğrenç çatlaklarda dolu bi göbeğim var küçüldüğünde buruş buruş görünecek
çatlaklar için sıkılaştırıcı bir şey kullanmıyor musun?
bir şey vardı ama neydi unuttum ya
Dur bi araştırayım bakayım, çatlakları nasıl sıkılaştırıyoruz tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?