aaaaaaa kız onun futbola gittiği yerde senin de aerobik, plates falan yapabilme imkanın yok mu ?
ona baksan bir de o futbol oynar sen de sporunu yaparsın
şimdi benim bir sorum var
hani şu yağ yakıcı kür var ya yoğurt+zencefil+zerdeçal+tarçın diyorum ki akşam ve sabah acaba bu karışımı da mı yapsam
yoksa benim bu yağlar nasıl eriyecek
hımm bak o olur ne güzel haftada 4 gün yürüyüş yapma fırsatı çıktıyok kısss
ctesi gittiği sağa bahtılı tarafında
salı perşemebe zeytinköy tarafı
hava soğuk olmazsa sağın etrafında yürürüm sadeceee
evet canım biliyorum ama gidecek öyle ya da böyleacele etme
nasıl yavaş yavaş aldıysan o yağları
yavaş yavaş eriyecek o yağlar
emzirdiğim için sütün kalitesi ya da tadında bir değişiklik olmayacağını bilsem yaparımBen akşam yoğurtumu pul biberli limonlu yiyorum zararı olmaz ama faydası olur diye düşündüm
Bu kadar sık tartıya çıkmam doğru değil biliyorum soyamın dediği gibi aç karnıma tuvalete çıktıktan sonra tartılmak istedim bide ne göreyim89.8 çok şükür 8 rakamları yeniden gördüm 9 rakamına ne kadar yakında olsa bu benim için süper bir duygu inanıyorum ve sabredicem yaşasın çok mutluyum ya
ben peynir tüketmeyen gruptayımaklıma gelmişken hemen sizle peynir türlerini paylaşayım,
en azından sizde bilgi sahibi olmuş olursunuz,
Yiyebileceğimiz peynirler kırmızı ile işaretlenmiştir
30 gr peynir baz alınmıştır (1 kibrik kutusu)
İSVİÇRE PEYNİRİ
120 kalori, 9 gr. yağ, 290 mg. kalsiyum
BRİE
96 kalori, 8 gr. yağ, 162 mg. kalsiyum
CAMEMBERT
89 kalori, 7 gr. yağ, 105 mg. kalsiyum
PARMESAN
136 kalori, 9.8 gr. yağ, 360 mg. kalsiyum
SÜZME PEYNİR
29 kalori, 1.2 gr. yağ, 22 mg. kalsiyum
KAŞAR
124 kalori, 10.3 gr. yağ, 216 mg. kalsiyum
MOZARELLA
90 kalori, 7.5 gr. yağ, 155 mg. kalsiyum
RİCOTTA
56 kalori, 4.4 gr. yağ, 63 mg. kalsiyum
KEÇİ PEYNİRİ
59 kalori, 4.7 gr. yağ, 57 mg. kalsiyum
BEYAZ PEYNİR
75 kalori, 6 gr. yağ, 108 mg. kalsiyum
DİL PEYNİR (1 parmak)
81 kalori, 5 gr.yağ, 105 kalsiyum
LOR PEYNİRİ (1 yemek kaşığı)
9 kalori, 0 yağ, 110 kalsiyum
Bu arada konyada lapa lapa kar var :)))ev modumdayim. ..ayakta pufiler polar battaniye altında nescafe bide film .degmeyin keyfime :)))
soya_sosu 20 günde nasıl değişim var kilolarında
şimdi benim bir sorum var
hani şu yağ yakıcı kür var ya yoğurt+zencefil+zerdeçal+tarçın diyorum ki akşam ve sabah acaba bu karışımı da mı yapsam
yoksa benim bu yağlar nasıl eriyecek
evet emziriyorum soyacımYağları eritmek istiyorsan spor yapacaksın ))
o karışımdan uzak dur
gereksiz, bir işe yaramaz..
spor şart!
ayrıca sen emzirmiyor muydun?
o karışım bebeğe zararlı
Ben akşam yoğurtumu pul biberli limonlu yiyorum zararı olmaz ama faydası olur diye düşündüm
Yoğurt ve pulbiber karışımı yağ yakıcı olarak bilinir,
özellikle göbek bölgesindeki yağlanmadan kurtulmak isteyenlere önerilir
Ama limonu hiç anlamadım ))
Limon gereksiz mi diyorsun,
Senin kadar bilgim yok tabikii,
arkadaş yapıyormuş zararı olmaz diye bende yapayım dedim, yapmayayım mı
İnşallah canım yaaa hepimiz hedefimize ulaşalım çünkü 70 olmak çok ismaşallah cnm
kısa zamanda 7 li rakamlarıda göreceksin
İnşallah soyacım destekleriniz için de teşekkür ederim spor olarak 1 saati geçmeyi düşünmüyorum sanki senin sayfa 4 bi yazında yazıyodu tam hatırlamıyorum amaÇok sevindim canım ))
Darısı 7'li rakamların başına
Hadi bakalım artık bu gazla daha fazla spor yaparsın sen )))
İnşallah canım yaaa hepimiz hedefimize ulaşalım çünkü 70 olmak çok is
İnşallah soyacım destekleriniz için de teşekkür ederim spor olarak 1 saati geçmeyi düşünmüyorum sanki senin sayfa 4 bi yazında yazıyodu tam hatırlamıyorum ama
Kısa sürede değil tam ve kalıcı bir kilo vermek istiyorum kesinlikle kararlıyım eşime bugün yöresel bir hamur kızarttım yalvardı resmen azcık ye ucundan ye diye ama ben ölürüm de yemem dedim sen para biriktir 70 kilo olunca alışverişe çıkıcaz dedim
2.2 kilo değişim var
Gizli takipci misin sen?
Hiç hatırlayamadım ben seni
Eğer 92.2 başlangıç kilomla hesaplarsam 88 paketti ama buraya 91.2 ile başladım 84 paketti şuan 89.8 oldum yani 79 paket oldum :) ayyyy ne kadar güzel olmuş eğer okuduğum yazı buydu soyacım bu benim kulağıma küpe oldu ayyy havaya uçucam nerdeyseKaç paket sana yağı gitti hesapladın mı ))
Sporda 1 saati geçme bence de..
Benzetmeli örnek vereceğim bununla ilgili,
Vücut 1 saat spor yaptıktan sonra eğer devam edersen depresyon sinyalleri salgılamaya başlıyor ve vücut hemen enerjiye çevirebilmek için yağ depolamaya başlıyor..
Yani siz yağ yakıcam derken, yağ oluşturuyorsunuz..
Sporda ilk 15 dakika ısınmadır, 15 dakikadan sonra vücudunuz yağ yakımına başlar.. ilk 15 dakikadan sonra hareketlerinizi hızlı hızlı değil, yavaş yavaş yapın.. (Örneğin, ağırlık kaldırıyorsanız seri şekilde değil, yavaş yavaş kaldırıp indirin) yavaş yaptığınız hareketler daha fazla yağ yakmanıza olanak verir..
30 dakika boyunca sporunuza devam edin.. son 15 dakika gevşeme hareketleri yapın..
Spordan sonra mutlaka, yeşilçay, sade nescafe, süt yada yeşil elma tüketin.. Bu yağ yakımına devam etmenizi sağlayacak..
Hadi bu günün tiyosuda bu olsun ))
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?