Kim korkar kilolardan ;)

Soya çok güzel yazmıışsın biraz yazın kendime getirdiiii

bu sefer öncesi gibi hiç hırs inat yok gibi

heran vazgeçivercek gibiyimm

Çünkü istemiyorsun Yasemin,
istediğin şey aslında diyet yapmak değil
biri sana bir yöntem söylesin, onu yap ve zayıfla

Gayet normal birşey bu..
Herkes bunu ister
Zoru kimse sevmez ve istemez

Ama emin ol şu sitede "güvercin pisliğini yoğurtla yedim, bir haftada 10 kilo verdim" diye başlık açsam, çoğu kişi normal yoğurtla mı light yoğurtla mı karıştırıp yediğimi sorar...
Çünkü bilmek istedikleri şey sadece zayıflamaya giden en kestirme yol..
Bunun bünyelerine vereceği zararı düşünmezler,
İlerde başlarına gelecek sağlık sorunlarını dert etmezler
Çünkü sağlık problemi yaşadıklarında bunun içinde başka bahane bulacaklar...

Zayıflama hapı kullandığı için kaç kişi hastanelik oldu? (Örnek;Kuzenim-bir kulağı %80 duymuyor)
Sirke, sakız, Lahana suyu, sarımsak çayı vb yüzünden kaç kişi hastanelik oldu? (Örnek;elemanım)
Dukan, karatay diyetleri yüzünden yoğun bakımda yatmak zorunda kalanları biliyor musunuz? (Örnek;arkadaşım, 3 ay komada kaldı)
Sadece kalori hesabı yaparak beslendiği için kasları eriyenleri? (örnek; bir çok arkadaşım)

Hiç araştırdınız mı?
Kolay yoldan zayıflamak istiyorsanız gerçekten dilediğinizi deneyebilirsiniz...
İllaki benimle yola devam etmek zorunda değil hiç kimse biliyorsunuz ))
Ama benimle devam edenler mutlaka benim kurallarımla devam etmek zorunda
Çünkü kimsenin vebalini üzerime alamam...

Sağlıklı beslen,
Belki az ama sağlıklı kilo ver
Hayatına sporu kat
Daha fazla kilo ver

Sevgiler

Ay soya neden senle devam ediyorum yola zaten senin kuralların katı ama sonuçta alıyoruz

zaten biliyordum yine kiloların zor gideceğini

ha bugun ha yarın derkennn

zamanın da hepsini denedim seni tanımadan

seni tanıdıktan sonra gerçekten çok güzel bilgiler verdin bize sabırla destekledin hakkın yemem (allah razı olsun)

tek sıkıntım spor

sadece hafta sonları yürüyorum hafta içi koşuşturmaktan vakit kalmıyor (bahane değil çözüm bulalım)

spoara biraz daha vakit ayıracağım

evet yemeğim geldi

işaretlediğim yere ne güldümmmm

kardeşimde midesine kelepçe taktıracak onu araştırıyor

Kendime geldim soya evet ben gerçekten 65 kg altına düşmek istiyorum

ve hedefimi uzun koyacağım yeniyıla kadar 65 kg olacağımmm sabırsızlık yokkk ne kadar yavaş gidersse o kadar kalıcı olur

ÖĞLE MENÜ

5 ızgara köfte
salata ve 1 bardak ayrann
n

işaretlediğim yere ne güldümmmm

kardeşimde midesine kelepçe taktıracak onu araştırıyor

Geçen aklıma geldi kardeşin ))
Valla ne diyeyim, Allah yardımcısı olsun..
Kelepçe zor iş, bir sürü handikapı var
buna cesaret edecekse lütfen ama lütfen çok iyi araştırın
Çok iyi bir doktor bulun
Bu da tavsiye ettiğim bir şey değil tahmin edersin ki ))

geçen sene spor(zumba) diyet ile tam 25 kg falan vermişti o kadar güzel olmuştu ki

ama sonra bıraktı hopp aynı kiloya çıktı yine

aslında ben hiç istemiyorum ama kafaya koymuşşşş

bakalım ne yapacak beklemedeyizzz

Karatay'ın merhemi olsa önce kendi başına sürer ))
onun diyetini uygularsan zayıf ama buruş buruş bir kadın olursun Yasemin ))))))
Seviyorum kız seni
Özlemişiimmm

selamlarr günlüğünüz çok hoş istikrarlısınız da bu çok hoş bir şey bu forum için tebrik ediyorum öncelikle.

ama karatay hakkında size ne yanlış geliyor olabilir bunu merak ettim açıkçası zira çok kere bunun yanlışlığını vurgulamışsınız ayrıca 71 yaşında hangimiz buruşmayacağız dibdiri kalacağız botokssuz, estetiksiz!
yani siz, sizinle birlikte olan, zayıflayan insanların 71 yaşında buruşuk olmayacaklarının garantisini mi veriyorsunuz, eğer öyleyse bi hayli ilginç !

NOT:

İçtiğim suları yazmıyorum

çünkü günlük 2,5 ile 3 lt su içiyorum

2 fincan gündüzleri yeşilçay

akşamları yeşil elma ile senin karışımı içiyorum (çayı hergün içiyorum)

kahve çayı söylemiyorum artık hepsi şekersizzz

Merhaba,
Yorumunuz için teşekkürler,
Karatay diyetinin neden bana yanlış geldiği konusunda daha önce de açıklama yapmıştım ama madem sordunuz açıklayayım tabi ki..
Karatay diyetinin tamamen yanlış olduğunu söylemedim, benim diyet anlayışıma ters olduğunu belirttim..
Karatay hoca ile bazı fikirlerimiz benzerdir ama bence bazı konularda yanlış yönlendirmeler yapabiliyor..
Zeytin konusunda fikirlerimiz ters, tereyağı konusunda anlaşamıyoruz ))
Mesela geçen gün bir konuşmasını dinledim, çocuklara ne kadar isterse o kadar süt içirin, istemezse hiç içirmeyin diyordu... Bu da bana ters )) Çocuk bunun ayrımını bilemez..
Tek tek yazmaya kalksam tüm listesini baştan sonra incelememiz gerekir..
71 yaşında buruşuk olup olmama konusuna gelince, ben hiç bir şeyin garantisini vermiyorum..
Ben 40 yaşındayım..
Ama beni görenler maksimum 28-30 diyor
Yüzümde mimik kırışığı bile yok
Herhangi bir nemlendirici yada sıkılaştırıcı krem kullanmam
Kısacası bu genetik bir şey

Yani ben kadının buruşukluğunun diyeti ile alakalı olduğunu ima etmiyorum ki ))

Sadece şuna dikkat çekmeye çalışıyorum,
Popülarite kazanmış diyetlerden uzak durun...
Çünkü bu diyetlerin sancılarını şimdi değil, yıllar sonra yaşayacaksınız..
Bakınız dukan diyetine...
Şu anda bir çok hastane açıklama yapmaya başladı bu tarz diyet yapanların sağlık problemi ile hastanelerine geldikleri konusunda..

Bir zamanlar atkins modası vardı
Ondan önce hollywood
Şimdi de karatay

yakında bununda sancılarını duymaya başlayacağız
bekleyelim, görelim diyorum ben ))

Bazen çok kızıyorum kendime
Acaba çok mu sert davranıyorum diyet konusunda diye
(Özellikle de dışardan yorumlar gelince)
Ama şöyle bir gerçek var ki, eğer bir disiplin içinde ilerlemezsek malesef 3 ayda vereceğimiz kiloyu 5-6 ayda belki de çok daha uzun sürelerde veririz..
Bazı insanlar için bu belki önemli değildir, her şeyi yiyeyim, 1 sene de 5 kilo vereyim diye düşünüyor olabilirler..
Ama o düşünce de olan insanların burda vakit geçirdiğini de sanmıyorum..
(sadece sohbete geliyordur, diyet yapmaya değil)

Burda çok güzel bir şekilde diyete başlayan arkadaşlar görüyorum
Bir çok günlüğü takip ediyorum ve okuyorum
Kimsenin günlüğüne yorum yapmıyorum
Çünkü herkes kendinden sorumludur, onlara yorum yapmak "bunu yemesen daha iyi, bu yanlış" vb yorumlarda bulunmak bana ukalalık gibi geliyor..
Ama fikrim sorulursa söylüyorum, çünkü değer verilirse değere karşılık veririm her zaman..
Okuduğum-takip ettiğim günlüklerde, bir çok arkadaş çok azimli başlıyor ama kırılma noktaları çok çabuk oluyor
Aslında biraz sabırlı olsalar yada "hayır"demeyi öğretseler kendilerine o kadar güzel sonuçlar ile karşılaşacaklar ki, gerçekten okudukça hayal kırıklığı yaşıyorum...
Bu kadar güzel başlamışken bir anda herşeyi tepetaklak etmelerine gerçekten üzülüyorum..

Geçen sefer çok başarılı olmamızın da sebebi sabırlı ve sebatkar olmamızdı
Bu seferde başarılı olmamızın sebebi bu olacak...
Haa birde aslında hiç disiplinli bir insan değilimdir
Hiç bir programa uyamam
Sert değilimdir
Bir tek "hayır" demeyi iyi öğrettim kendime ))
her işte bir "hayır" vardır diyorum, gülümsüyorum

Bu işin sonu da "hayır"lı olsun istiyorum
O yüzden biraz sert davranıyor olabilirim
Affola ))

Sevgiler

arkadaşlar kolay gelsin ben sizi sürekli takip ediyorum birşeyi merak ettim soya karışımı nedir bilgi verirmisiniz

iyi akşamlar kızlar!
akşam:4-5 kaşık barbunya yemeği,2 kaşık bulgur,1 porsiyon salata

merhaba öncelikle ben aslında bu günlüğü yeni farkettim cok sert ve karı kurallarin yanında aslında disiplin var ve aslında bugünlerde kendimi sorguladigim nerde eksik yapıyorum sorusunun kabul etmek istemediğim cevabını yazmissin ve bende bu satırları yazmadan gecemedim yiğidi oldur hakkını yeme demişler aslında sert kurallar başarıya giden yolu hızlandırıyor ve taviz tavizi doğuruyor mesela aman bi parça kek yiyim ne olacak diyorum sonra bakiyorum yarın 2 dilim olmuş artıp gitmiş sonra basladigimiz yere donmusum sonra aynen anlattığın gibi kırılma noktalari kapıda... ben kolay pes eden biri değilim bu hafta olmazsa haftaya kaldığım yerden devam ederim çoğunlukla ama kendime kizmadan yapamadım özellikle bu günlerde neden bu süreci yavaslatiyorum dedim ve bu yazını gördüm ve bunları yazmadan gecemedim kendine haksızlık etme birkaç ay sonra bu gunluktekiler daha hızlı başarıya ulaşınca kendinle gurur duyabilirsin kolay gelsin herkese bu arada

Bende yazayim
Ara
Bi tane elma

Aksam yemegi
1,5 kepce yogurt corbasi(onceden naneyi yag ile kavurur dokerdim simdi naneyi kavurmadan dokuyorum)
Guvec 1servis kasigi (sifir yag,sadece etin kendi yagi var)
Salata(marul,havuc,turp)

Herkese iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…