Kim korkar kilolardan ;)

mehraba kizlar,
Bugun yediklerimi yazayim;
Sabh limonlu su
Kahvalti;
Dil peynirli tost ,domates,maydonoz

Ara;
1hurma,1ceviz

Ogle yemegi;
Zeytinyagli kabak yemegi
1dlm tavuk gogus

Ara;
1 trabzon hurmasi,100gr yogurt

Asksam;
Thon lu salata

Bende yarn tam liste olarak yazarm bufn parca parca oldu aksam tavuk suyuna xorba ve 3 kasik salata yedim biraz tuzluydu salata cok yiyemedm o yuzden :) hayrli gecelr :)

Günaydın kızlar,

sabah aç karnına ılık limonlu su
kaahvaltı, lor, çeri domates, taze nane, 1 dl çavdar ekmeği, yeşil çay

bu sefer hedefi tutturdum hatta geçtim bile )) 72,7 kg.. -200 fark attım kendime ehehehe

önümüzdeki haftanın hedefi 71,9 hadi bana kolay gelsin ))

parlakkartanesininaski nickli arkadaşımızdan haber alan var mı?
en son eşim ameliyat olacak demişti ama bir daha gelmedi sanırım..
merak ettim

parlakkartanesininaski nickli arkadaşımızdan haber alan var mı?
en son eşim ameliyat olacak demişti ama bir daha gelmedi sanırım..
merak ettim
Soyacım önce beni düşündüğün için teşekkür ederim 1 haftadır hem moral olarak be vücut olarak çöktüm sabah tartıldım 88.8 çıktım spora ara verdim ve birazda kabızlık problemim var tartı beni +700 gösterdi şuanda hastanedeyim hala koşuşturuyorum eşimin ameliyat işi bir hafta ertelenmişti bugün tekrardan kontrole geldik bugün belli olucak o sırada annem ameliyat oldu yani o kadar kafam karışık ve bulanık ki daha spora dönemedim yediklerime dikkat ettim neden +700 oldu anlamadım reglime de az kaldı offf kendimi çok huzursuz hissediyorum ne güzel kilo vermeye başlamıştım bundan sonra aranızdayım günlük raporumu vericem

Selam canım,
Gerçekten merak ettim, kilonu kafana takma.. Şu anda ruh sağlığın ve beden sağlığım önemli...
Diyetinde bazı hatalar olabilir, problem yok.. Geldiğinde düzeltiriz..
Kilo artışların depresyon belirtisindendir, normal o artışlar..
Hayatın düzene girdiğinde kilo vermeye başlarsın, merak etme..
Yapabileceğimiz bir şey varsa istemen yeterli..
Çok çok geçmiş olsun..
Annenin ve eşinin sağlığına bir an öncce kavuşması için dualarımız seninle canım..
Sevgiler

başlayalım bakalım yeni haftaya yalnız haftasonunun raporunu veremedim onu yazayım öncelikle
c.tesi sabah: 2 bardak limonlu ılık su
yarım simit + 1 bardak çay
öğle: salata + bir dilim ekmek
ara: bir fincan türk kahvesi + bir çay bardağı b.leblebi
akşam: z.yağlı ıspanak + yoğurt
ara: bi rfincan limonlu kış çayı

1 lt su sadece

pazar: sabah 2 bardak limonlu ılık su
otlu omlet + bir dilim tam buğday ekmeği + 2 tane çeri + 6 tane yeşilbiber+2 fincan çay
ara: bir adet galeta
öğle: d.gününe davetliydik orada 3 tane yaprak sarma z.yağlı + 2 tane lahana sarma z.yağlı + 2 fincan çay
ara: bir tane elma + bir tane çavdarlı galeta
akşam: yemeğe davetliydik ve bomba olarak pizza vardı ben sadece salata yedim hem kendiminkini hem de oğluşunkini
ara: 2 tane ceviz + bir bardak tarçınlı süt
1 lt su + 400 yerinde zıplama

Burdayimmmmm cicimmm mm
Haftasonu malum kosuşturmaca

Ilk önce 74.5 olan kilom bugun itibari ile 73.7 :)))))) çok mutluyummmm

Sanirim artık vucudum direnemiyor:)))
Sabah kahvaltım peynir 1 dilim tbe... oğlan okula geç kaldı ben bıraktım hemen atıştırdim

Şimdi pilatese cikiyorum. ..gitmeden kerevizle yoğurt yedim. ...

Sizler napiyosunuz soyam kaç kilosunnnnn

Bende dun disardaydm kizlar gelemedm :) duzensz yesim biraz ama ynede diyetime dikkat ettm
Sabah 1 dilm t.b ekmegi peynr haslnms yumrta domates biber
Oglen odun atesinde et kavrma kendi yagyla ( patateside vardi ama ben etini yedm...
Aksam eksili corba maydanozlu taze soganli .. Spor yuruys yaptm ama ne kdr onu bilemiyorm ..su 2 lt ..

çok acıktımmm, yemek yiyemedim henüz

ara öğün
Türk kahvesi
Ayran

başım felaket ağrıyor bugün, havadan sanırım
yemek yiyeyim geçmezse ilaç alıcam

Pilates imi yaptım bende bugün az az yedim burdanda düğün için otele onay vermeye gidicem...kosuşturmaca devam ediyor tam gaz....vallaaa soyam seni gelemem ben de arayı acmasan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…