Soyacım önce beni düşündüğün için teşekkür ederim 1 haftadır hem moral olarak be vücut olarak çöktüm sabah tartıldım 88.8 çıktım spora ara verdim ve birazda kabızlık problemim var tartı beni +700 gösterdi şuanda hastanedeyim hala koşuşturuyorum eşimin ameliyat işi bir hafta ertelenmişti bugün tekrardan kontrole geldik bugün belli olucak o sırada annem ameliyat oldu yani o kadar kafam karışık ve bulanık ki daha spora dönemedim yediklerime dikkat ettim neden +700 oldu anlamadım reglime de az kaldı offf kendimi çok huzursuz hissediyorum ne güzel kilo vermeye başlamıştım bundan sonra aranızdayım günlük raporumu vericemparlakkartanesininaski nickli arkadaşımızdan haber alan var mı?
en son eşim ameliyat olacak demişti ama bir daha gelmedi sanırım..
merak ettim
Soyacım önce beni düşündüğün için teşekkür ederim 1 haftadır hem moral olarak be vücut olarak çöktüm sabah tartıldım 88.8 çıktım spora ara verdim ve birazda kabızlık problemim var tartı beni +700 gösterdi şuanda hastanedeyim hala koşuşturuyorum eşimin ameliyat işi bir hafta ertelenmişti bugün tekrardan kontrole geldik bugün belli olucak o sırada annem ameliyat oldu yani o kadar kafam karışık ve bulanık ki daha spora dönemedim yediklerime dikkat ettim neden +700 oldu anlamadım reglime de az kaldı offf kendimi çok huzursuz hissediyorum ne güzel kilo vermeye başlamıştım bundan sonra aranızdayım günlük raporumu vericem
Soyacim 72.7 okudum tam 1 kilo ondesin yetişcem ben sana taktım kafaya. Kork benden kaç bebegimmmm
canm bisyde yememssn ama belki kahve tetiklemistr gecms olsn cnmçok acıktımmm, yemek yiyemedim henüz
ara öğün
Türk kahvesi
Ayran
başım felaket ağrıyor bugün, havadan sanırım
yemek yiyeyim geçmezse ilaç alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?