Kim korkar kilolardan ;)

yemeğimi yedim

yarım kase mantar çorbası
2 kaşık mercimek yemeği
1 dl çavdar ekmeği

birazdan ağrı kesici alıcam

Yasemin nerelerdesin?

İlaç almaktan vazgeçtim,
sade nescafe içiyorum
ağrı kesici bağımlılığım var, ne kadar uzak durursam o kadar iyi..

bugün itibari ile kilom 72,7 idi..
Yılbaşı hedefimi 69,9 olarak belirlemiştim..
Yani 2,8 kaldı yılbaşına kadar vermem gereken...

Biliyorsunuz yılbaşına kadar herkesten en az 3 kilo vermesini istemiştim...
Ben sözümde duruyorum ona göre )) 1.12.2014 - 29.12.2014 tarihleri arasında 3 kilo veren herkes 3 meze + alkol hakkı kazanacak yılbaşı için ))

Bu arada bir sonraki tartı günümüz 15.12.2014 yani haftaya pazartesi
Bu senenin son tartı günü ise 29.12.2014 pazartesi...

Buna göre sporunuzu ertelemeyin, kaçamak yapmayın, diyetinize sıkı asılın ve verin kilolarınızı ))

bunu bilmiyordum canm bende elimden geleni yapiym o zaman gecen cuma tartildigmda 81.0 idim.bakalm

Bir şey yazcaktım ama ne yazcaktım unuttum ))

Herkes bugün pazartesi sendromu yaşıyor sanırım...
Ses gelmiyor buralardan

İlk günlük açtığımda, kimse gelmez sanmıştım,
zaten amacımda kimsenin gelip gelmemesi değildi
kendi kendime yazar dururum diyordum
çocukluğumdan beri yazmayı severim, fırsat buldukça bir şeyler karalarım
bir ara 2 ay diyet yapmıştım yine (sanırım 7-8 sene evvel)
o zamanlar bir defter alıp her yediğimi-içtiğimi yazmıştım
2 ayda 11 kilo vermiştim
bu siteye ilk geldiğimde de günlük tutma olayı hoşuma gitti..
bir de insanların yazdıklarımı okuma olasılığı daha dikkatli olmamı sağlayacaktı
en sevmediğim şeylerden biri insanlara yanlış örnek olmaktır ))
örnek alınası bir insan olmak gibi bir gayretim yok fakat kötü örnek olmamak gibi bir gayretim var...
sonra sağolsun arkadaşlar geldi, o zaman daha dikkatli olmam gerektiğine karar verdim..

burası öyle bir yer arkadaşlar,
eğer düzenli olarak gelir, günlük olarak kullanırsanız size çok büyük faydası olur
Emin olun, burayı benimserseniz bunun etkilerini tartıda (-) olarak göreceksiniz..

Tabi ki herşey kişisel tercihtir,
Sevgiler

kesnlkle katiliyorm canm

Menum sabah 1 dilim tb ekmegi peynir sogus
Ara 1 elma 5 badem yesilcay
Oglen yapmadm
Aksam firinda domatesli pirasa ve yogurt
Su anlk 1.5 lt su 45 dk yuruyus

Hakikaten çok boş kalmış soyam mm buralar...

Düğün benim değil cnm erkek kardeşim evleniyor..ben 5 yıllık evliyim 4 yaşında bir oğlum var :)

Aksam gelince biraz kereviz sossuz yagsiz makarna 3 kaşık yoğurt yedim ..
Amanin 21 gün var 3 kiloda ben hedef koyuyorum 69.9 diyorumki yıla 6li rakamlari gorcemmmmm :))))mezede yemiycemmmm sana yetismem lazım benimmm aman allahimmm

bende 4 yillk evliuim canm 2 tane oglum var :).

Bende pek giremedim bugun,regl cok sancili geciyo berbat durumdayim
Menumu yazik cikicam
Sbh limonlu
Kahvalti
Bi kase musli+sut+nescafe

Ogle yemegi
Salata (yesilik +2 haslànmis yumurta)
Bi dlm ekmek

Ara
1hurma+3ceviz
Nescafe+yesil cay

Aksam canim bisey istemedi midem cok kotu bulaniyor
Belki bi yogurt yerim
Herkese iyi geceler

Günaydın,
dün su tam, 300 ip atlama
akşam pirinç çorbası
elma
sabah su ve zıplama
h.yumurta, lor, domates, salatalık, biber, 1 d tb ekmeği, zor yedim birazı kaldı (midem küçüldü sanırım)

günaydın kızlarrrr

Dün akşam baş ağrısı, kırıklık ve bol hapşurma eşliğinde bir gece geçirdim..
Ve sevgili eşim garip bir karışım yapıp içirdi, her seferinde olduğu gibi gene iyi geldi
Şu anda bomba gibiyim...
Adam nasıl yapıyor bilmiyorum ama ne bulsa karıştırıp demliyor, içerken mahvediyor beni, sonrasında ise bomba gibi ayağa kaldırıyor..
içindekileri hatırladığım kadarıyla yazıcam..
ıhlamur, yeşilçay, karabiber, karanfil,çörekotu, bal, elma, limon ve aklıma gelmeyen başka bir takım şeyler..
ama ne miktarını söylüyor ne de nasıl yaptığını...
tek bildiğim çok iyi geldiği ))

-400:))))) 73.3 oldummm yeni yıla 6 li rakamları görme umuduyla insallaaahhhh

Oğlum bütün gece Oksurdu hiç bişey fayda etmedi bildiginiz bişey varsa yapıyim kizlar ne olur...

valla biz çocukken pekmezli sıcak su içirirlerdi düzenli olarak
öksürüğe iyi gelirdi...
ama ben pek anlamam çocuk işlerinden, çocuğu olan arkadaşlar daha iyi tavsiyelerde bulunurlar sanırım

bu arada hızlı geliyorsun qwerty ))
ben tartıda fazla çıktım bugün, adi tartı ))))

Ayy cnm hızlı geliyim nolur yaaaa zaman azaldikca ben stres oluyorum herkezi şok etmem lazım. ..

Ne giyecegim konusunda da Hepiniz den fikir alicam ona göre hazırlıklı olun:))))

Ocak 1 hedefim 69.9 olursa Şubat 1 hedefim 65.9 olur Şubat 21 de gelin hamamimiz var bikini giymek istiyorjum ben yaaa ...ozaman da sanırım 63 leri görücem sporda yapıyorum sanırım 60 gibi görünurum dimi soyacimmmm yaaa

Şimdi ilk hedefime odaklanıyorum ve yeni yıla 69.9 olarak gircem

-400:))))) 73.3 oldummm yeni yıla 6 li rakamları görme umuduyla insallaaahhhh

Oğlum bütün gece Oksurdu hiç bişey fayda etmedi bildiginiz bişey varsa yapıyim kizlar ne olur...

Ben kara turpu guvec gibi oyu icine bal ve zencefil karistirip koyuyorum kapak seklinde kestigim icin tekrar kapatıyorum. Bir bardağa oturtuyorum bir gece karanlik dolabta bekledikten sonra altina süzülen suyundan iciriyorum. Kesiyor oğlumun oksurugunu. Cokta iyi bir balgam sokucudur

Iyi gidiyorsunuz

Yaparsın canım ya,
hedefin varsa, gideceğin yol bellidir..
Diyet yapanların en başta yapması gereken şey aylık ve haftalık hedef belirlemesi..
"diyet yapayım, bakalım bu hafta kaç kilo vereceğim" mantığıyla diyet yapanlar, genelde kaçamakla sonlandırıp kilo veremiyor ))

Yeni yıla tam 22 gün var, adımlarını sıklaştır, akşamları geç saatte yeme, yiyeceklerin zaten belli...
yapamayacağın bir şey değil..
daha önce yaptın, yine yaparsın ))

Çok sağol soyacım teşekkür ederim ilgin için bunları duymak bile iyi geldi eşimin ameliyatı yarın 14:00 da yarın sabah yatış yapılacak koşuşturmalı ve tempolu günler beni bekliyor sabah kalktım ılık suyumu içtim kahvaltı yapamadım kızmayın çok işim var ama 1 mandalina yedim bugün hastane için bişiler hazırlıycam eşim için kıyafet falan sonra evi temizliycem ona yatak ayarlıycam gelince hemen yatsın diye ve yemek falan yapıcam anlıycanız çok ama çok işim var tekrar rapor ederim kızlar

Rapor vermene gerek yok canım,
diyetini de kafana takma, bozabilirsin...
herşey yoluna girsin tekrar toparlarız..
Önemli olan sağlık..

Sevgiler

Rapor vermene gerek yok canım,
diyetini de kafana takma, bozabilirsin...
herşey yoluna girsin tekrar toparlarız..
Önemli olan sağlık..

Sevgiler
Sağol canım diyetimi bozmak içimden gelmiyor sadece sporuma ara vercem hergün çıkamıycam koşu bandına ama yediklerimi sadece paylaşmak istiyorum gerçi sporla çok iyi kilo vermiştim bakalım herşey yoluna girince sporuma tekrar dönerim kendimi şartlandırmıştım bozmayım soya lütfen sonra bu hırsı bulamam kendimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…