dugun hazirliklarimi canm sen mi evleniyorsun dogrumu anladm :)Pilates imi yaptım bende bugün az az yedim burdanda düğün için otele onay vermeye gidicem...kosuşturmaca devam ediyor tam gaz....vallaaa soyam seni gelemem ben de arayı acmasan
bunu bilmiyordum canm bende elimden geleni yapiym o zaman gecen cuma tartildigmda 81.0 idim.bakalmİlaç almaktan vazgeçtim,
sade nescafe içiyorum
ağrı kesici bağımlılığım var, ne kadar uzak durursam o kadar iyi..
bugün itibari ile kilom 72,7 idi..
Yılbaşı hedefimi 69,9 olarak belirlemiştim..
Yani 2,8 kaldı yılbaşına kadar vermem gereken...
Biliyorsunuz yılbaşına kadar herkesten en az 3 kilo vermesini istemiştim...
Ben sözümde duruyorum ona göre )) 1.12.2014 - 29.12.2014 tarihleri arasında 3 kilo veren herkes 3 meze + alkol hakkı kazanacak yılbaşı için ))
Bu arada bir sonraki tartı günümüz 15.12.2014 yani haftaya pazartesi
Bu senenin son tartı günü ise 29.12.2014 pazartesi...
Buna göre sporunuzu ertelemeyin, kaçamak yapmayın, diyetinize sıkı asılın ve verin kilolarınızı ))
kesnlkle katiliyorm canmBir şey yazcaktım ama ne yazcaktım unuttum ))
Herkes bugün pazartesi sendromu yaşıyor sanırım...
Ses gelmiyor buralardan
İlk günlük açtığımda, kimse gelmez sanmıştım,
zaten amacımda kimsenin gelip gelmemesi değildi
kendi kendime yazar dururum diyordum
çocukluğumdan beri yazmayı severim, fırsat buldukça bir şeyler karalarım
bir ara 2 ay diyet yapmıştım yine (sanırım 7-8 sene evvel)
o zamanlar bir defter alıp her yediğimi-içtiğimi yazmıştım
2 ayda 11 kilo vermiştim
bu siteye ilk geldiğimde de günlük tutma olayı hoşuma gitti..
bir de insanların yazdıklarımı okuma olasılığı daha dikkatli olmamı sağlayacaktı
en sevmediğim şeylerden biri insanlara yanlış örnek olmaktır ))
örnek alınası bir insan olmak gibi bir gayretim yok fakat kötü örnek olmamak gibi bir gayretim var...
sonra sağolsun arkadaşlar geldi, o zaman daha dikkatli olmam gerektiğine karar verdim..
burası öyle bir yer arkadaşlar,
eğer düzenli olarak gelir, günlük olarak kullanırsanız size çok büyük faydası olur
Emin olun, burayı benimserseniz bunun etkilerini tartıda (-) olarak göreceksiniz..
Tabi ki herşey kişisel tercihtir,
Sevgiler
bende 4 yillk evliuim canm 2 tane oglum var :).Hakikaten çok boş kalmış soyam mm buralar...
Düğün benim değil cnm erkek kardeşim evleniyor..ben 5 yıllık evliyim 4 yaşında bir oğlum var :)
Aksam gelince biraz kereviz sossuz yagsiz makarna 3 kaşık yoğurt yedim ..
Amanin 21 gün var 3 kiloda ben hedef koyuyorum 69.9 diyorumki yıla 6li rakamlari gorcemmmmm :))))mezede yemiycemmmm sana yetismem lazım benimmm aman allahimmm
-400:))))) 73.3 oldummm yeni yıla 6 li rakamları görme umuduyla insallaaahhhh
Oğlum bütün gece Oksurdu hiç bişey fayda etmedi bildiginiz bişey varsa yapıyim kizlar ne olur...
Ayy cnm hızlı geliyim nolur yaaaa zaman azaldikca ben stres oluyorum herkezi şok etmem lazım. ..
Ne giyecegim konusunda da Hepiniz den fikir alicam ona göre hazırlıklı olun:))))
Ocak 1 hedefim 69.9 olursa Şubat 1 hedefim 65.9 olur Şubat 21 de gelin hamamimiz var bikini giymek istiyorjum ben yaaa ...ozaman da sanırım 63 leri görücem sporda yapıyorum sanırım 60 gibi görünurum dimi soyacimmmm yaaa
Şimdi ilk hedefime odaklanıyorum ve yeni yıla 69.9 olarak gircem
Çok sağol soyacım teşekkür ederim ilgin için bunları duymak bile iyi geldi eşimin ameliyatı yarın 14:00 da yarın sabah yatış yapılacak koşuşturmalı ve tempolu günler beni bekliyor sabah kalktım ılık suyumu içtim kahvaltı yapamadım kızmayın çok işim var ama 1 mandalina yedim bugün hastane için bişiler hazırlıycam eşim için kıyafet falan sonra evi temizliycem ona yatak ayarlıycam gelince hemen yatsın diye ve yemek falan yapıcam anlıycanız çok ama çok işim var tekrar rapor ederim kızlarSelam canım,
Gerçekten merak ettim, kilonu kafana takma.. Şu anda ruh sağlığın ve beden sağlığım önemli...
Diyetinde bazı hatalar olabilir, problem yok.. Geldiğinde düzeltiriz..
Kilo artışların depresyon belirtisindendir, normal o artışlar..
Hayatın düzene girdiğinde kilo vermeye başlarsın, merak etme..
Yapabileceğimiz bir şey varsa istemen yeterli..
Çok çok geçmiş olsun..
Annenin ve eşinin sağlığına bir an öncce kavuşması için dualarımız seninle canım..
Sevgiler
Çok sağol soyacım teşekkür ederim ilgin için bunları duymak bile iyi geldi eşimin ameliyatı yarın 14:00 da yarın sabah yatış yapılacak koşuşturmalı ve tempolu günler beni bekliyor sabah kalktım ılık suyumu içtim kahvaltı yapamadım kızmayın çok işim var ama 1 mandalina yedim bugün hastane için bişiler hazırlıycam eşim için kıyafet falan sonra evi temizliycem ona yatak ayarlıycam gelince hemen yatsın diye ve yemek falan yapıcam anlıycanız çok ama çok işim var tekrar rapor ederim kızlar
Sağol canım diyetimi bozmak içimden gelmiyor sadece sporuma ara vercem hergün çıkamıycam koşu bandına ama yediklerimi sadece paylaşmak istiyorum gerçi sporla çok iyi kilo vermiştim bakalım herşey yoluna girince sporuma tekrar dönerim kendimi şartlandırmıştım bozmayım soya lütfen sonra bu hırsı bulamam kendimdeRapor vermene gerek yok canım,
diyetini de kafana takma, bozabilirsin...
herşey yoluna girsin tekrar toparlarız..
Önemli olan sağlık..
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?