Kim korkar kilolardan ;)

Bozmanı zaten istemem ))
Ama şu anda şartların zor olabilir diye dedim...
Bende çok zor zamanlar geçirdim ama bozmadım diyet yaparken...
Herkesten aynı şeyi bekleyemem, bazen şartlar inanılmaz zor olabiliyor neticede..
Geri dönmeni ve güzel haberlerini bekleyeceğiz..
Dualarımız seninle

Sevgiler

herkese merhaba,
dünkü menüm :
sabah: su içmeyi unuttum
yarım simit + bir fincan çay
ara: türk kahvesi + yeşilçay
öğle: kepekli sandviç (içinde domates, marul ve kaşar vardı. kaşarı çıkardım yedim)+bir fincan çay
ara: bir fincan yeşilçay + bir çay bardağı b.leblebi
akşam: fırında hamsi + yeşil salata
ara: 2 fincan çay
ara: 2 tane ceviz + bir bardak süt

1,5 lt su+200 zıplama

şimdi ben niye bu kadar geç yazdım çünkü işe 12:15 de geldim.
malum haberlerde izlemişsinizdir Antalya' da sel felaketi var. evin olduğu sokağı su bastı bende cesaret edemedim arabayla çıkmaya. eşim, çocuklar ve ben hep beraber kahvaltımızı yaptık. küçüğü yatırdım o ara dozerler falan gelmiş logarları yolda kalan arabaları çekmişler falan. neyse 11 gibi çıktım evden ve geldim işe. okullarda tatil olunca büyük ananede küçük de babane de .....

Selam canım,

evet haberlerde gördük, dikkat edin kendinize
sevgiler

menü paylaşayım,

sabah ılık limonlu su

kahvaltı
çavdar ekmeğine, lor, çeri domates ve taze nane ile tost
1 yumurta (az yağda omlet)
yeşilçay

ara Türk kahvesi

öğlen
ton balıklı salata

şimdi yeşil çay

Rejim Duası,

Yarabbi,
Biz yedik içtik, düşünmeden bu hale geldik, bilmeden...
Sonunda doğru yolu bulduk, karbonhidrattan uzak durduk..
Yarabbi bizi sivribiber gibi dümdüz et, dolmalık biber halimizden çıkar
Bizi şişkolukla sınama Yarabbi...
Yiyip yiyip kilo almayan kullarından et..
Dolmalardan, böreklerden kalorileri kaldır Yarabbi..
Bendeki kiloları al, "amaaaan bu ne yapsa veremez" diyen kullarına aktar Yarabbi...
Haset insanların ağzını kapatacak kiloya indir Yarabbi..
Şu amin diyen kullarını geri çevirme Yarabbi..
Bize de boğazımızı tutma gayreti ver Yarabbi...
Çikolata görünce dayanma gücü, kudreti ver Yarabbi...
Tartı üzerinde bizi sınama Yarabbiiiii ))))))

şimdi diğer günlüğünü okuyordum bir taraftan da bakiyim buraya demiştim :)
pazar sabahı tartıyı sevmiştim hatta dün bayağı hafif hissediyordum ama akşam evde biraz şişliğim vardı
dedim ya gaz ya da regl öncesi şişlik neyse takvimimi kontrol ettim daha bir hafta var geriye diğer ihtimal kalıyor sabaha anlarım demiştim. bu yağmur hengamesinde de pek farketmedim. ne zaman ki işe geldim evet hala şiş hissediyorum kendimi. moralim bozuk mu hayır sadece kendime hareket etmem gerektiğini hatırlatıyorum ve yerimden kalkıp 50 tane zıplama yapıyorum

biraz motive olmaya ihtiyacım var. ve diğer sayfan ciddi anlamda aktifmiş bende oradan esinlenerek genel anlamda yaptıklarımı yazsam sıkıntı olmaz diye düşünüyorum : ))))
bugün biraz geç kalınca tam mutfağı toparladım. dedimki dolapta brokoli vardı onu da koyayım haşlansın ya salata yaparım ya da öğlene evde olursak sütlü çorba yaparım çocuklarda bende içeriz. tam hazırladım tencereyi ocağa koydum benim bücür uyandı. hemen ocağın altını kapattım ne zaman uyur bilemediğim için. neyse tam uyuttum yerine koydum daha odadan çıkmadan uyandı. hadi bir daha al uyut falan dedim neyse uyusun bir şekilde hallederim. yani 10-15 dk falan uyumuştur.sonra eşim aşağıya indi ortalık ne durumda diye bakmaya geldi gidebiliriz yalnız bizim araba olmaz(benzinli) şirketten araba isteyeyim onları geri bırakır sonra da seni işe bırakırım dedi. neyse o durumda öyle olunca paldır küldür çıktık evden benim brokoli kaldı tencerenin içinde akşam gidince haşlarım sonra da bakarım salata mı çorba mı diye.

birde farkındaysanız bu ameliyat beni bayağı sarstı. bütün düzenim alt üst oldu evde yemek yapamıyorum. dolap zaten tam takır oldu. bu akşam eşim beni almaya gelecek ve onunla manava uğrayıp hiç olmazsa yeşillik ve meyve alacağım. birde şu sabah kahvaltı işini halletmek için de marketten müsli alayım yine diyorum.

ne çok yazdım size yazıyorumki yarın mahcup olmamak adına yazdıklarımı yapayım

ben burayı günlük gibi kullanmayı seviyorum genic,
canım sıkıldığında da yazıyorum, neşeli olduğumda da...
emin ol buraya yazmak bile kilo vermene faydalı olacak...
diğer günlüğüm çok aktifti çünkü o zamanlar çalışmıyordum ve her bir dakikamı buraya ayırabiliyordum
şimdi hem çalışıp hem burayı idare etmek zor olabiliyor ))
ama üstesinden geliyorum diye düşünüyorum

akşam yemek yiyemeyeceğim, dışarda olucam
o yüzden birazdan bir kase çorba içeceğim (saat 18.00 civarı)
akşam da eğer fırsat bulursam yeşil elma yerim, yanıma alacağım 1 tane

bugünü böyle kapatacağız mecbur ))

Aminnnnnn))))

şimdiden afiyet olsun o zaman sana....
bende yazayım bundan sonra o halde bilmiyorum paylaşmaya ihtiyacım var sanıyorum
birazdan çıkacağım müdürüm geldi sen gitmiyormusun dedi. bende kayınpedirimi aradım o alacak
dertleşmeye yarın devam ederiz..

bu arada hepimize yetişiyorsun teşekkürler

Mehraba kizlar bugun pek giremedim menumu yazip kizimi okuldan almaya gitcem;
64,6 gordum tartida regl ve dun aksam sadece bi tane yogurt yemistim belki ondandir
Sabh limonlu su
Kahvalti
Bir kase muslu+sut+neskafe+kiwi
Ara
Bi tane hurma
Ogle yemegi
dil peynirli tost+yesilik+cay
Ara
Bi tane trabzon hurmasi+1 kepekli galeta+yesil cay
Aksam menude mercimek corbasi ve yesil fasulye var.
Yediklerimi aksam yazarim

Bütün gün kosturdum yeni geldim kızlar öğlen disardaydim malum döner yoğurt salata saat 3 e geliyordu yedigim. .

Aksamda saolsun annem bişeyler yapmış koymuş ama börek döşemis :)))

Mercimekli bulgur pilavı yapmış. ..
Ama yemeyim bulgur filan sisirmesin beni..en iyisi yoğurt yiyim zaten çok aç değilim. ..Aksamda nar yiycem yine aklıma düştü. Yeşil cayimla:))

Günaydın hayırlı sabahlar
çoook yorgunum, akşam hem işim çoktu hem de misafir geldi geç yattım, gözlerimi açamıyorum şuan

akşam kuru fasulye yemeği ve portakal
su tamam evde 200 ip atlama ayrıca 17-24 arası sürekli ayaktaydım spor sayılırsa
sabah ılık su ve zıplama
1 d tb ekmeği, lor domates salatalık biber

Günaydın kızlarrr

sessizlik bürümüş gene buraları ))
tartı bana oyun oynuyor bu aralar,
küscem az kaldı
Ama her zaman ben kazanırım tartı oyunlarını, yine ben kazanacağım
tek korkum bu esnada qwerty'nin beni geçmesi ))))

Çok iyi kilo vermişsin tebrik ederim. Ama hani bi yerden sonra kilo vermen duruyor ya onu nasıl atlattın çok merak ediyorum? :/

Soyacim bugün Bende + gördüm korkma cnm yetisemem sana daha:)))

Dün spora gidemedim suyumu az içtim umarım yrn eksi gelcek cnm
Sabah 1 dlm tbe lor domates

Birazdan da yeşil cayimi icicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…