Çok iyi kilo vermişsin tebrik ederim. Ama hani bi yerden sonra kilo vermen duruyor ya onu nasıl atlattın çok merak ediyorum? :/
hoşgeldin ve çok geçmiş olsun canım çocuklara.umarım bir an önce iyileşirler acil şifalar dilerimselam arkadaşlarım
yazamasamda sizleri takip etmeye çalıştım. kızımın sınavı bitti derken oğlum zatürre oldu onunla uğraştım oğlum iyi oldu derken kızım hasta şimdide...
bu sabah yarım simit yeşillik ve peynir
öğle yiyecek bişey bulamayınca 1 tabak yoğurdun içine bol yeşillik dğradım acı biber ektim ve çavdar ekmeğiyle onu yedim
yeşil çayımı içtimm
malum günde olduğum için tartılmadım.
canım burada olduğum sürece takipteyim tam gazSelam kızlar,
yoğun bir gün, bakamadım buraya hiç...
yazdıklarınızı şimdi okudum
krizantemcim, çok geçmiş olsun canım..
genic, buralar sana emanet )))
Merhaba soya_sosu uzun zamandan beri sizi takip ediyorum ilk sayfadan itibaren her yazilani tek tek okudum simdide karar verdim zayiflayacagim hedef yeniden 60....... günlügünüzü okuyorum 60 ci sayfadayim kitab okumaya bayilirim su anda benim kitabim sizi yazdiginiz günlükler cok ilginc seyler yaziyorsunuz ve arastirip herkeze yardimci oluyorsunuzyarın daha çok vakit ayırcam size
bugünlük affedin,
sevgiler
Su anda kahkahalarla gülüyorum bu nekadar güzel bir dua AMINRejim Duası,
Yarabbi,
Biz yedik içtik, düşünmeden bu hale geldik, bilmeden...
Sonunda doğru yolu bulduk, karbonhidrattan uzak durduk..
Yarabbi bizi sivribiber gibi dümdüz et, dolmalık biber halimizden çıkar
Bizi şişkolukla sınama Yarabbi...
Yiyip yiyip kilo almayan kullarından et..
Dolmalardan, böreklerden kalorileri kaldır Yarabbi..
Bendeki kiloları al, "amaaaan bu ne yapsa veremez" diyen kullarına aktar Yarabbi...
Haset insanların ağzını kapatacak kiloya indir Yarabbi..
Şu amin diyen kullarını geri çevirme Yarabbi..
Bize de boğazımızı tutma gayreti ver Yarabbi...
Çikolata görünce dayanma gücü, kudreti ver Yarabbi...
Tartı üzerinde bizi sınama Yarabbiiiii ))))))
canm bende benmkilere isitilms teryag ve bal yediriyordum oda bogazi yumusatip oksuruge iyi geliyordu cok gecmis olsun ..-400:))))) 73.3 oldummm yeni yıla 6 li rakamları görme umuduyla insallaaahhhh
Oğlum bütün gece Oksurdu hiç bişey fayda etmedi bildiginiz bişey varsa yapıyim kizlar ne olur...
Amiiiin gercekten okurken hem guldum hem cok dogru olmus dedim :)Rejim Duası,
Yarabbi,
Biz yedik içtik, düşünmeden bu hale geldik, bilmeden...
Sonunda doğru yolu bulduk, karbonhidrattan uzak durduk..
Yarabbi bizi sivribiber gibi dümdüz et, dolmalık biber halimizden çıkar
Bizi şişkolukla sınama Yarabbi...
Yiyip yiyip kilo almayan kullarından et..
Dolmalardan, böreklerden kalorileri kaldır Yarabbi..
Bendeki kiloları al, "amaaaan bu ne yapsa veremez" diyen kullarına aktar Yarabbi...
Haset insanların ağzını kapatacak kiloya indir Yarabbi..
Şu amin diyen kullarını geri çevirme Yarabbi..
Bize de boğazımızı tutma gayreti ver Yarabbi...
Çikolata görünce dayanma gücü, kudreti ver Yarabbi...
Tartı üzerinde bizi sınama Yarabbiiiii ))))))
Gercekten yogun bir gece ve gun olmus buna ragmen diyetnde super gidiyor tebrikler :)herkese merhaba,
dün akşam müdürüm 5 te geldi sen gitmiyormusun dedi. o öyle diyince bende çıkayım dedim. kayınpedirimi aradım. neyse 10 dk sonra kv aradı babanın teli bozuldu 5 dk gelir dedi tamam dedim bende. neyse geldi sordum noldu diye telefonu suya düşürdüm diyince hadi gidelim alalım baba yenisini dedim velhasıl gittik aldık oradan büyük oğlanı aldık döndük kayınvalideye saatte oldu 18:30. ben manava gidemedim tabii. neyse akşamı orada geçirdik eve döndüm. küçüğü yatırdım büyüğü babası yatırdı. ben de o arada sütlü brokoli çorbası yaptım, mutfağımı toparladım, yüzüme maske yapıp çamaşırlarım vardı onları katladım kaldırdım. Duşumu aldım küçüğü doyurdum yattım. o da ne saat 3,5 ta küçük bir uyandı ama ne uyanma. öksürüyor, burnu tıkalı ilaç içirdim burnunu temizledim yine uyuyamıyor. kucağımda bir sorun yok ama yerine koyunca çıldırıyor. hal böyle olunca sabah 6,30 kadar kucağımda uyudu sonra tabii hazırlanmak için bıraktım. zor bir gece geçirdim yani. zaten normalde de gece 12,12:30 önce yatmayan ben bugün uykusuzluktan ölüyorum.....
kolay gelsin islern guzel gitsin canm :)yarın daha çok vakit ayırcam size
bugünlük affedin,
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?