Kim korkar kilolardan ;)

Çok iyi kilo vermişsin tebrik ederim. Ama hani bi yerden sonra kilo vermen duruyor ya onu nasıl atlattın çok merak ediyorum? :/

Selam Asena,

Kilo vermem durduğunda farklı hiç bir şey yapmadım,
Diyetime sadık kaldım, sabırla bekledim..
Şok diyetler vs saçma geliyor bana
Şok olarak yaptığım tek şey yemek saatlerimi değiştirmekti o kadar..
Yani akşam 19:00 da yemek yiyorsam, bir gün 18:30'da bir gün 19:30'da akşam yemeğimi yedim..
Bu da vücudun sistemini bozmak için birebir yöntemdir..
Bunun dışında herhangi bir ilaç,diyet vb bir şey kullanmadım...
Şu anda da aynı diyeti uyguluyorum, sonuç yine aynı şekilde yüzümü güldürüyor ))
Bu biraz sabır, biraz irade işi..
Yıllarca yiyerek aldığımız kiloları, bir anda vermeye kalkarsak malesef kaslarımızı, kemiklerimizi, saç ve dişlerimizi kötü etkileriz..
İlk başta farkına varamayacağımı bir çok rahatsızlık ilerki yıllarda karşımıza çıkar..
Bu yüzden sağlıklı beslenerek zayıflamayı tercih ediyorum

Sevgilerimle

herkese merhaba,
dün akşam müdürüm 5 te geldi sen gitmiyormusun dedi. o öyle diyince bende çıkayım dedim. kayınpedirimi aradım. neyse 10 dk sonra kv aradı babanın teli bozuldu 5 dk gelir dedi tamam dedim bende. neyse geldi sordum noldu diye telefonu suya düşürdüm diyince hadi gidelim alalım baba yenisini dedim velhasıl gittik aldık oradan büyük oğlanı aldık döndük kayınvalideye saatte oldu 18:30. ben manava gidemedim tabii. neyse akşamı orada geçirdik eve döndüm. küçüğü yatırdım büyüğü babası yatırdı. ben de o arada sütlü brokoli çorbası yaptım, mutfağımı toparladım, yüzüme maske yapıp çamaşırlarım vardı onları katladım kaldırdım. Duşumu aldım küçüğü doyurdum yattım. o da ne saat 3,5 ta küçük bir uyandı ama ne uyanma. öksürüyor, burnu tıkalı ilaç içirdim burnunu temizledim yine uyuyamıyor. kucağımda bir sorun yok ama yerine koyunca çıldırıyor. hal böyle olunca sabah 6,30 kadar kucağımda uyudu sonra tabii hazırlanmak için bıraktım. zor bir gece geçirdim yani. zaten normalde de gece 12,12:30 önce yatmayan ben bugün uykusuzluktan ölüyorum.....

gelelim dünkü menüme:
sabah: limonlu ılık su 2 bardak
yarım simit, çeri, salatalık, 2 tane ceviz,bir fincan çay
ara: türk kahvesi+yeşilçay
öğle:ton balıklı salata+bir dilim tbe+bir tane soda
ara: yeşilçay+bir fincan çay+bir tane çavdarlı galeta
akşam: z.yağlı karnıbahar+bir kase yoğurt
ara: 12 tane badem+2 bardak çay

1,5 lt su+400 zıplama

haftasonu yine büyük oğlanın arkadaşlarının d.günü var ve tabii bir de yeniyıl. bende öğle arası avm ye gittim. hem d.günü hediyelerini hemde görümcelerin çocuklarına yeniyıl hediyelerini aldım. biraz erken mi davrandım ne diyorum bir de kendime. neyse orada hiç yemek katına uğramadan doğruca işe geldim. yarım saatte hem hediyeleri aldım hem de gittim geldim.
birde dün burayı sel götürüyordu dışarı bir çıktım aman allah'ım o ne dışarısı yanıyor yanıyor günlük güneşlik o an canım sahilde kahve içmek istedi şöyle mis gibi deniz havasında

selam arkadaşlarım
yazamasamda sizleri takip etmeye çalıştım. kızımın sınavı bitti derken oğlum zatürre oldu onunla uğraştım oğlum iyi oldu derken kızım hasta şimdide...

bu sabah yarım simit yeşillik ve peynir

öğle yiyecek bişey bulamayınca 1 tabak yoğurdun içine bol yeşillik dğradım acı biber ektim ve çavdar ekmeğiyle onu yedim
yeşil çayımı içtimm
malum günde olduğum için tartılmadım.

hoşgeldin ve çok geçmiş olsun canım çocuklara.umarım bir an önce iyileşirler acil şifalar dilerim

Selam kızlar,

yoğun bir gün, bakamadım buraya hiç...
yazdıklarınızı şimdi okudum

krizantemcim, çok geçmiş olsun canım..

genic, buralar sana emanet )))

yarın daha çok vakit ayırcam size
bugünlük affedin,
sevgiler
Merhaba soya_sosu uzun zamandan beri sizi takip ediyorum ilk sayfadan itibaren her yazilani tek tek okudum simdide karar verdim zayiflayacagim hedef yeniden 60....... günlügünüzü okuyorum 60 ci sayfadayim kitab okumaya bayilirim su anda benim kitabim sizi yazdiginiz günlükler cok ilginc seyler yaziyorsunuz ve arastirip herkeze yardimci oluyorsunuz
aptal insanlari sevmem televizyonda bile olsa dayanamayip kapatirim akilli olmak icin ünüverste bitirmek gerekmiyor arastiran insanlara bayilirim ilk önce basliginiz dikkatimi cekti okudukca yeni bilgiler ögrendim üsenmeden herkeze tek tek cevap veriyorsunuz yazdiginiz seyleri tekrar tekrar yaziyorsunuz tabi ben iki günlükten bahsediyorum gercekten sapka cikariyorum önünüzde ben su anda 21 günlük yarismadayim oradaki bayanlara bile sizin sayfanizi okumalarini tavsiye ettim
simdi kesin diceksinizki kim bu bayan biaraz kendimden bahsedeyim burda bir kac arkadasi taniyorum
Ben 39 yasindayim 162 boyunda ve 61 kilodayim 2 tane cocugum var oglum 20 yasinda kizim 16 benim en yüksek kilom hamileligim haric 69 kiloya kadar ciktim kendimce birseyler yaptim 61 kiloya düstüm ve su anda sizin yazdiklarinizla kendime bir yol cizmeye calisiyorum saglikli bir sekilde ama bende en kötü olan sey yüzüm cok zayifladi herkez hortlaga dönmüssün diyor ama vucudum okadar zayif degil ocagin 5 kadar 58 kilo olmak istiyorum
ben 14 yasindan beri zayiflikla ugrasan biriyim simdi geriye baktigim zaman ozamanlari 53 54 kiloydum insanlrda bazen saplanti haline geliyor benim hayatimda hep spor var ben ne diyetler yapmadim ne ilaclar icmedim ne yapistirilan bantlardan kullanmadim lafin kisasi dünyanin paralarini cöpe attim ve verdigim kilolari hep geri aldim son iki senedir saglikli beslenerek hem güzel kilolar verildigini hemde vucudumuza eziyet etmedigimizi ögerendim
insallah kafanizi sisirmedim sizin günlügün icinde bir yerde bayanin birtanesi su zayif insanlar söyle kilo vericem ay bir kilo aldim yaziyorlar sinir oluyorum onlar yok olsunlar yazmisti bunun gibi birseydi bu yalnis bir düsünce inanin ben 68 kiloykene nefes alamiyordum nefesim zor cikiyordu yada bana öyle geliyordu bilmiyorum kilo veren arkadaslari kutluyorum ve sizide cok güzel bir amac icin burdasiniz iyisinki varsiniz sizi takipteyimmmmmm

Su anda kahkahalarla gülüyorum bu nekadar güzel bir dua AMIN

İnt netteki sorunlardan oturu gelemedm dun dunun menusunu yaziym hemen
Sabah 2 dlim t.b ekmegi arasi peynrli tost 1 dilm izgara sucuk domates cack
Ara 1 elma
Ogln firinda pirasa domatesli
Aksam havuc salatasi 2 kasik kuru fasulye
2.5 lt su 45 dk yuruyus ..

-400:))))) 73.3 oldummm yeni yıla 6 li rakamları görme umuduyla insallaaahhhh

Oğlum bütün gece Oksurdu hiç bişey fayda etmedi bildiginiz bişey varsa yapıyim kizlar ne olur...
canm bende benmkilere isitilms teryag ve bal yediriyordum oda bogazi yumusatip oksuruge iyi geliyordu cok gecmis olsun ..

Amiiiin gercekten okurken hem guldum hem cok dogru olmus dedim :)
Gercekten yogun bir gece ve gun olmus buna ragmen diyetnde super gidiyor tebrikler :)
yarın daha çok vakit ayırcam size
bugünlük affedin,
sevgiler
kolay gelsin islern guzel gitsin canm :)

Kizar bugnku menum

Sabah ilik limonlu su 1 dilim t.b ekmegi 1 parca peynir 1 haslbms yumrta sogus maydanoz limon
Ara yesilcay 1 elma
Oglen yiyemedm 1 sutlu kahve
Aksam 1 porsyn taze fasulye yogrt
Havc salatasi
3 lt su 5 km yuruyus 1 brdk yesilcay zencefl limon

Iyi aksamlar kizlar giremedim bugun.
Kendimi yorgun hissediyorum herseye sinir oluyorum cocuklara bile tahamul edemiyorum bugun reglden dolayi boyleyim diye dusunuyorum uyudular sukur bende tarcinli yesil cayimi icerken yazilanlari okuyorum:)beni dinlendirén uyku deil bi fincan cay veya kahve ve sessiz bir ev.
Gelelim yediklerime;
Sabh su
Kahvalti
Musli+sut+kahve
Ara
1hurma
Ogle yemegi;
Kiymali sebze yemegi
1dlm ekmek.1yk yogurt
Ara
Kahve+hurma+ceviz
Aksam yemegi
Yesil fasulye
1dlm tavuk
Ara
Yesil cay+yesil elma
Herkese iyi gecelerr

günaydın arkadaşlar
klasik kahvaltımı yaptım

kızım acayip öksürüyor, uyku falan kalmadı kuzumda. oğlan iyileşti derken gece oda tekrar öksürmeye başladı. allahımm şifa ver yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…