Kim korkar kilolardan ;)

Günaydın kızlar

herkese başarıya ulaşıyor herkes istediği kiloya kısa sürede ulaşır inş.

ben şu an hiç bir şey yapmıyorum

sadece ara ara gelir sohbetinize katılırımm

hoşgeldin arkadaşım

30dk sporumuda yaptim attim stressimi:))

günaydın arkadaşlar
klasik kahvaltımı yaptım

kızım acayip öksürüyor, uyku falan kalmadı kuzumda. oğlan iyileşti derken gece oda tekrar öksürmeye başladı. allahımm şifa ver yarabbim
yaaa bu kış bizde böyleyiz malesef küçük çok öksürüyor.. tereyağ ve pekmez verdim olmadı burnunu açtım yok.ilaçlarını içirdim onlarla daha beter balgam sökücüden dolayı. gece en son soğan kestim koydum başucuna

Günaydın
hasta olanlara çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin

dün su tam spor 300 ip

sabah ılık su ve zıplama
lor 1 d tb ekmeği

herkese günaydın, Allah'ım bu havaların hali ne olacak acaba. bir gün sel bir gün güneşli bugünde kapalı yine ve sanki yağmur yağdı yağacak....

dünkü menüm:
sabah: 2 bardak limonlu ılık su + simit+çeri+salatalık+çay
ara: türk kahvesi+yeşilçay
öğle: sütlü brokoli çorbası+1 dilim tbe
ara: yeşilçay+çay+bir tane galeta
akşam: çorba+sebzeli sote+salata
ara:2 bardak çay+10 tane fındık

2 lt su+400 zıplama

önceki gece inanılmaz açtım hep su içtim biliyorsunuz uykusuzdum da. dedim herhalde uykudan dolayı acıkıyorum ya da bu çocuğun durumu bende sinir yaptı acıkıyorum demiştim. ama bu gece de aynısı oldu. sabaha karşı kalktığımda inanılmaz bir açlık oluyor yine su içtim kesmedi badem attım ağzıma.
soya imdattt bana birşeyler oluyor

Merhaba Kosmetik ))

Bende sizin günlüğünüzü takip ediyorum, sanırım Lucky nickli bir arkadaş eşliğinde diyetinize devam ediyorsunuz..
Genelde başka günlükleri takip etmeyi ve başarı öykülerini okumayı severim, beni kamçılıyor ))
Arkadaşlarına tavsiye ettiğin için teşekkür ederim, herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum fakat işim dolayısıyla bazen fırsat bulup giremiyorum siteye...
Araştırma ve tekrar tekrar anlatma özelliği eğitmen olmamdan kaynaklanıyor... Eğer anlattığım halde hala arkadaşlarım hata yapıyorsa ben anlatırken doğru cümleleri seçememişimdir diye düşünüyorum...

Kilo kaybınla ilgili bir yorumda bulunmak isterim, naçizane fikrim, katılmak istemeyebilirsin..
Eğer kilo kaybın iyi ama yüzünde çökme varsa yanlış bir diyet uyguluyorsundur..
Uyguladığın diyeti tam olarak bilemiyorum fakat genel sebepleri sıralamak gerekirse;
-proteinin az olması (et-balık-tavuk)
-yağ tüketiminin az olması (genel olarak z.yağı öneririm)
-su tüketiminin fazla/az olması (günde maks. 2-2,5 litre)
-düşük kalorili diyetler yapmak (günlük min. 1200-1400 kal.)
-spor (haftada 3 gün x 30 dk.)

Yukarıda yazdığım sebeplerden bazıları eksik yada fazlaysa, diyet yaparken kilo verirsin ama yüzün vücudundan daha fazla zayıflar.. Tamamen sağlıklı, her ürün grubundan eklersen diyetine, emin ol zayıflayan sadece yüzün değil, önce sorunlu bulduğun bölgeler olacaktır..

Bu arada yaşıtız, bende 39 yaşındayım )) Boyunca çocukların var ne güzel, Allah bağışlasın... Ben henüz çocuk yapmaya fırsat bulamadım.. İnşallah önümüzdeki sene yapacağım ))

Her zaman beklerim,
Sevgilerimle

Selam Selin,

Sen bizim diyet kurallarımızı okumuştun sanırım...
şu ızgara sucuğun açıklamasını alabilir miyim?
ben ne zaman şarküteri ürünlerine izin verdim?
Ne zaman yasaklılar listesinden çıkardım?
o 1 dilim sucuğu yedin ne geçti eline çok merak ediyoruz topik olarak...
Açıklama alabilir miyiz?

diğer yediklerine bakmadım bile,
umrumda değil şu saatten sonra..
Ben iradesi sağlam arkadaşlarla yoluma devam etmek istiyorum
1 dilim sucuğa iradesini yerlere atanlarla değil..

Sevgiler

Gece aç olman güzel,
en azında sabah iyi kahvaltı yaparsın...
insanların en büyük yanlışı zaten akşamları kendini yemek ile doldurup, sabah kalktığında açlık hissetmemektir..
Bu yüzden sabah "iştahım yoktu fazla birşey yiyemedim" bahanesini çok duyarız..

Gece çok acıkırsan, marul,kıvırcık, dereotu, maydanoz gibi bir şeyler al eline, üzerine limon sıkıp ye
hem doymazsın hemde seni oyalar

sevgiler

Günaydın kızlar

herkese başarıya ulaşıyor herkes istediği kiloya kısa sürede ulaşır inş.

ben şu an hiç bir şey yapmıyorum

sadece ara ara gelir sohbetinize katılırımm

Canım sen istediğin zaman gel,
Senin için istediğinde özel sayfa açıcam ismini de "Yaseminin özel diyet koçu" koyucam ))
seviyoruz seni ))

dün yazmıştım ya manava gidemedim diye. dün akşam çıkışta gittim ama eve gelince yerleştirmem geceyi buldu onları yıkayıp koyacaktım dolaba. olduğu gibi koymak zorunda kaldım çünkü hala ufaklıkla sıkıntımız bitmedi. bu akşam gidince temizleyeyim dediklerini yapayım soyacım teşekkür ederim.
bu arada manavdan aldıklarımı yazıyorum :) çünkü adam abla yiyecek birşey almamışsın dedi.
muz,mandalina,ayva,armut,yeşielma,biber,marul,maydonoz,roka,nane,soğan,çeri domates

selam güzel ve fit bayanlar uzun zaman oldu ama hala birbirimizi bulabildik aslında bana haber veren arkadaşım qwertbaby sana çok teşekkür ederim.
nasılsınız nevar ne yok?

Cok tesekkür ederim cevap yazdiginiz icin evet bu söylediklerin hepsi dogru simdi siz böyle yazinca düsündüm proteini az aldim ve yag yemedim günlük kalori nekadar aldim hesaplamadim günde 2 litre su icerim haftada toplam 3 saat spor yaparim biraz önce arkadasim burdaydi kusura bakma ama suratin cok kötü olmus dedi yani suratimi düzeltmek icin verdigim kilolari geri almak istemiyorum sizin eski günlügünüzün 70 sayfasina geldim orda bayanlara bir hayal kurmalarini söylemissiniz bende ise yaradi dün gittim lor peyniri yesil elma ve maydonoz dere otu aldim zeytindende uzak duruyorum bakalim ne olucak

Selam canım,

yüzünü düzeltmek için tekrar kilo almana gerek yok ama bir süre uğraşman gerekecek...
Öncelikle tebrik ederim yaptığın alışveriş için ))
yaptığın düzenlemeler ile zamanla yüzündeki çökmelerin geçeceğine inanıyorum
Sormak istediğin bir şey olursa kapım açık ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…