Tesekkür ederim salatalarima bundan sonra biraz yag koyucam ve Proteine agirlik vericemSelam canım,
yüzünü düzeltmek için tekrar kilo almana gerek yok ama bir süre uğraşman gerekecek...
Öncelikle tebrik ederim yaptığın alışveriş için ))
yaptığın düzenlemeler ile zamanla yüzündeki çökmelerin geçeceğine inanıyorum
Sormak istediğin bir şey olursa kapım açık ))
Ben su yerine 2 l bitki cayi iciyorum ve en büyük yanlisim aksam Kilo yapmaz diye hazir salatalik tursulari yerdim
bende katılmak isterm hanımlar...
hızlı kilo alıp hızlı verenlerdenm
eksik olan ise azmim onuda burada arıyorum kendi günlüğüm de var ama burada da yazışmak isterm...
ev sahibesii??
canm cok ozur dilerm ben izgara diye bir minik dilim.yemistim ben kurallari bidaha bidaha okuycm dov beni tamm raziyimSelam Selin,
Sen bizim diyet kurallarımızı okumuştun sanırım...
şu ızgara sucuğun açıklamasını alabilir miyim?
ben ne zaman şarküteri ürünlerine izin verdim?
Ne zaman yasaklılar listesinden çıkardım?
o 1 dilim sucuğu yedin ne geçti eline çok merak ediyoruz topik olarak...
Açıklama alabilir miyiz?
diğer yediklerine bakmadım bile,
umrumda değil şu saatten sonra..
Ben iradesi sağlam arkadaşlarla yoluma devam etmek istiyorum
1 dilim sucuğa iradesini yerlere atanlarla değil..
Sevgiler
Tesekkur ederim soyacim bu ara biraz sikintili donemdeyim ama iyiyim sizleri ozledim suan 60 kiloyum ve buara istahim cok feci kApalı aksam hic bisey yiyemiyirym sabahta birgek saat 3 civari corba yada sebze yemegi yiyorum dahada bisey yok biliyorum duzensiz ama napicam bilmiyorumSelam prenses ))
sen nasılsın görüşmeyeli ))
Canım sen istediğin zaman gel,
Senin için istediğinde özel sayfa açıcam ismini de "Yaseminin özel diyet koçu" koyucam ))
seviyoruz seni ))
Tesekkur ederim soyacim bu ara biraz sikintili donemdeyim ama iyiyim sizleri ozledim suan 60 kiloyum ve buara istahim cok feci kApalı aksam hic bisey yiyemiyirym sabahta birgek saat 3 civari corba yada sebze yemegi yiyorum dahada bisey yok biliyorum duzensiz ama napicam bilmiyorum
Merhaba kızlar eşim dün ameliyat oldu çok şükür sağlık durumu iyi lakin ağrıları çok fazla gece gram uyku uyumadık bugün çok şükür taburcu olduk koşturma devam yemek ilaç saatleri ve gelen giden çok yoğunum ve eşim benden destek almadan yürüyemiyor yani düzelinceye kadar spor yok ama yediklerime dikkat ediyorum
canm cok ozur dilerm ben izgara diye bir minik dilim.yemistim ben kurallari bidaha bidaha okuycm dov beni tamm raziyim
vvaavvv çok sert ....hakkaten teşekkür bilgilerin için....ben sizi takipteyim o kadar sıkamıcam kendimi iradem zayıf valla ne yalan deyim...ama sizi takipteym valla merakla bekliyorum sonuçlarınızı...tavsiyelerine uycam ama....Selam EliFeyza,
Günlüğüne biraz göz attım,
hızlı kilo veriyormusun bilmiyorum o kadar okumadım ama neden hızlı kilo aldığını biraz okuyunca anladım...
Bizim günlüğümüzün kuralları biraz serttir.. Önceleri gelen her arkadaş, kolay uyum sağlayacağını düşünüyor ama sonrasında zorlanabiliyor..
Öncelikle sayfa 4'teki listemize göz atmanı tavsiye ederim, bir çok şeyi hayatından çıkarman gerekecek burda devam etmek istersen...
Burda değilde kendi günlüğünde devam etmek istersen eğer, bir kaç ufak önerim olacak..
Öncelikle kullandığın tabak ve kaşıkları değiştir..
Kendine koyu renkli (mümkünse koyu mavi-lacivert renkli) tabak ve tas al, kaşık olarak tatlı kaşığı ve çatalı kullan...
Koyu renkli tabaklarda yediğin yemek hem gözüne daha çok görünecektir, hemde küçük çatal ve kaşık kullandığında yeme süren uzayacağından daha çabuk doyacaksın... Böylelikle gözünde karnında doyacak...
Zayıflama da ilk adım, gözümüzü doyurabilmektir.. Çünkü asıl açlığı o çeker..
Burda ki her arkadaşa aynı şeyi söylüyorum, sana da tavsiye ederim, vücudundaki her bir kiloyu 4 paket sanayağı olarak hesapla.. Örneğin 5 kilo fazlan var ise bu 20 paket sanayağı yapar... (1 paket sanayağı = 250 gr x 4 = 1 kilo )
Ve mümkünse al birkaç tane sanayağı buzdolabına yerleştir, görünen bir yerde olsun, dolabı her açtığında sana vücudundaki fazla yağları hatırlatsın...
Asla yemekle birlikte su içme... Yarım saat öncesi yada sonrasında içebilirsin.. Ama yemekle birlikte içilen su, seni doymuşsun gibi kandırır ve bu da bir süre sonra açlık atağına sebep olur.. Yemeğini yerken doyman önemli, kendini kandırman değil.. Doymayacağını farkediyorsan mutlaka salata + çorba ekle menüne
Ve son tavsiyem, kaçamaklara dur de...
yarım puaça yemek sana sadece kilo yapar.. üzerinde yeterince yok mu sence?
daha fazlasına ne gerek var?
Bunlar sadece öneri, dikkate alırsan ne mutlu bana..
almazsan, en azından burdaki arkadaşlarıma bilgi olur..
Dilediğin kiloya hedeflediğin sürede ulaşman dileğiyle,
Sevgiler
Merhaba kızlar eşim dün ameliyat oldu çok şükür sağlık durumu iyi lakin ağrıları çok fazla gece gram uyku uyumadık bugün çok şükür taburcu olduk koşturma devam yemek ilaç saatleri ve gelen giden çok yoğunum ve eşim benden destek almadan yürüyemiyor yani düzelinceye kadar spor yok ama yediklerime dikkat ediyorum
Tesekkur ederim soyacim bu ara biraz sikintili donemdeyim ama iyiyim sizleri ozledim suan 60 kiloyum ve buara istahim cok feci kApalı aksam hic bisey yiyemiyirym sabahta birgek saat 3 civari corba yada sebze yemegi yiyorum dahada bisey yok biliyorum duzensiz ama napicam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?